Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

“Bagitahu Sebab Ada Yang Diganggu” – King Coco Akui Dah Lama Bercerai Bersama Bekas Suami

King Coco

Tentu ramai yang masih ingat lagi dengan selebriti media sosial, King Coco yang beberapa tahun lalu terkenal dengan video pelat ‘Mat Saleh’ dan ‘lots of mix’.

Advertisement

Kali ini, dia baru sahaja memaklumkan kepada orang ramai bahawa dirinya tidak lagi bersama suami, Azrin Anas Abdul Shukor.

Dedah King Coco atau nama sebenarnya, Marshaira Ismail, 23, dia kini telah kembali solo namun enggan memaklumkan tarikh perceraian mereka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KING COCO ? (@k1ngcoco_1)

Advertisement

Penjelasan yang dibuat oleh selebriti media sosial itu telah dibuat kerana terdapat individu yang diganggu atas perkara yang berlaku.

Saya tak nak cakap pasal kehidupan saya, tapi saya kena buat sebab ada orang telah diganggu. Jadi saya perlu jelaskan sekali lagi.

King Coco dan bekas suami

Sekadar info, King Coco dan Azrin Anas mendirikan rumah tangga pada 1 Januari 2017 dan telah dikurniakan dua cahaya mata.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Gempak
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

3 Comments

  1. cLn

    September 27, 2021 at 3:57 pm

    Aritu mase berlaki elok je lidah tu bercakap..dh menjanda ni, dtg blk penyakit mat saleh celup ko tu yer…nmpk sgt buat2 sbb kejap bunyik ok..kejap over..

  2. kerrrrrrrrrrr

    September 27, 2021 at 1:13 pm

    without sugar daddy jugak ke?
    kemain lifestyle mcm have2

  3. Anonymous

    September 27, 2021 at 12:19 pm

    dari pada pelat2 gini baik speaking je sis..hehehe

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...
To Top