Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Azri AF9 Sudah Dibebaskan : Akui Serik Dua Minggu Meringkuk Dalam Penjara

Semalam, bekas peserta AF9 iaitu Azri sudah dibebaskan setelah dua minggu menjalani hukuman penjara atas dakwaan mendera anak perempuan tirinya dengan mencelup kedua-dua tangan mangsa ke dalam air panas.

Advertisement

Menerusi portal mStar Online, Azri mengakui pengalamannya meringkuk di dalam penjara banyak memberikan beliau pengajaran.  Ia turut menimbulkan rasa kekesalan dalam diri Azri sehingga membuatkan beliau merasa serik.

Alhamdulillah, ini satu pengalaman dan pengajaran buat saya. Saya terima semuanya dengan hati terbuka. Tiada apa yang menarik pun di dalam penjara. Memang serik, lepas ni dah tak mahu masuk lagi. Namun saya lega kerana semuanya sudah selesai, saya harap netizen tidak lagi bercerita mengenai kes ini.

Azri berkata beliau akan lebih menghargai isteri tercinta, Salma dan anak-anaknya selepas ini. Kita tidak tahu apa sebenarnya yang terjadi dalam kes ini. Berhenti mengecam dan kalau boleh doakan yang terbaik sahaja buat mereka sekeluarga selepas ini.

Sumber Berita : mStar Online

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

30 Comments

  1. Jojo

    May 5, 2018 at 2:10 am

    We shall wait and see…bila datang masaalah kewangan..masaalah anak2…masalah kehidupan harian…masa tulah nak tengok dia ni betul2 insaf atau anak tiri yang kena abuse balik…

  2. starlord

    May 4, 2018 at 5:15 pm

    aku paling tak suka mak yang bekap suami.. kalau nk mendidik, bukan cara mcmtu.. awat, dia bela anak hang sgt ka? hang pun kerja.. boleh aih takdak laki.. tpi tula, reality dia, bukan salma ja, banyak ja, bapak rogol,pukul anak, mak bekap.. sbb takmau title Janda and alasan paling popular, takdak sapa nak bela depa nnti.. anak yang jadi mangsa, pendam perasaan sampai nk gila, takpun mangsa kena buang.. pi la merempat mana mana asalkan mak dapat simpan laki.. geram aku.

    • Anonymous

      May 4, 2018 at 7:09 pm

      Aku setuju

  3. Springle

    May 4, 2018 at 4:33 pm

    Netizen boleh lupakn kisah ni tapi ank yg kena celur tgn tu sampai mati pun dia ingat..ko ni manusia ke hape..hantu ke nk takut2kn mcmtu..gilerrrr..aku lum move on lg..

  4. Anonymous

    May 4, 2018 at 3:06 pm

    Sebenarnya masa tu dia tgh sediakan air suam untuk mandikan anak dia. Lepas tu, anak tiri dia tak mngaku kesalahan tu jadi dia cuma takut-takutkan budak tu nak letak tangan dalam air suam tu then dia letak tapi disebabkan budak tu ada ekzema yang teruk, jadi dia bawa ke hospital. Dok tor yang buat report polis bukan Salma. Ini cerita sebetulnya.

    • aku tetap aku

      May 4, 2018 at 3:24 pm

      Lepas tu, anak tiri dia tak mngaku kesalahan tu jadi dia cuma takut-takutkan budak tu nak letak tangan dalam air suam tu then dia letak tapi disebabkan budak tu ada ekzema yang teruk, jadi dia bawa ke hospital.

      Jadinya mmg betul lah si Azri yg celupkan tangan budak tu. dah celup dia bawak ke hospital.. betul lah dia yg salah kan?

    • Anonymous

      May 4, 2018 at 6:46 pm

      Ooo..air suami jer..bkn air panas kerr?? Nk cover pun agak2lh..

    • Pemerhati

      May 4, 2018 at 4:51 pm

      Budak tu tak mengaku kesalahan dia? Bergurau berpada2lah.

    • Kedondong

      May 4, 2018 at 10:03 pm

      Cerita hang ni…kalau dengar sekali mcm ya ya dia x salah. Tapi apahal Hakim jatuhkan hukuman dia salah? Apahal .dia pun mengaku.

    • Mek siti

      May 4, 2018 at 10:39 pm

      suam kepala hotak kau sampai 3rd degree burn. saiko man. tp lagi kesian dpt bini bodoh yg bek up laki bila laki ko zalim ngan anak2 ko. harap budak tu tak jadi lauk la blk umah kang. takot dia dendam lak ng budak tu.

  5. Pemerhati

    May 4, 2018 at 3:00 pm

    Ini bila tercelupnya ni? Takkanlah budak besar tu sibok nak dimandikan air suam mcm baby. Baby lainlah kita angkat letak dlm besen masa nak mandikan, si azri ni dia ke yang mandikan budak ni? Dari gaya mcm kena force dua2 tangan masuk dlm baldi berisi air. Drpd bekas melecur tu pun dah ketara berapa panas air tu. 3rd degree burn. Kalau dah tahu anak tu ada eczema dah pasti mak / bapaknya lebih berhati2.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top