Written by AbangNara | October 16th, 2014

Nampaknya harapan Hanez Suraya untuk kembali beraksi di stesen televisyen semakin pudar. Seperti yang pernah Abang Nara kongsikan sebelum ini, nama Hanez Suraya kini termasuk dalam senarai ‘blacklist’ dan akan ditolak oleh stesen televisyen sekiranya dicadangkan oleh penerbit drama. Walaupun telah membuat rayuan yang sungguh pilu, Ketua Pegawai Eksekutif, Rangkaian Televisyen Media Prima Berhad, Ahmad Izham Omar telah memaklumkan yang Rangkaian Televisyen Media Prima  memutuskan tidak menawarkan artis berkontroversi seperti Hanez berlakon bawah produk stesen televisyen itu.

hanez suraya ahmad izham omar

Menurut Ahmad Izham, keputusan itu diambil kerana penglibatan artis berkontroversi ini boleh menjejaskan rating dan sekaligus menyebabkan pihak Media Prima sukar mendapat iklan. Kata Ahmad Izham:-

Saya tahu ada ramai artis mengadu tentang perkara ini. Tetapi perlu diingat pihak stesen televisyen ‘hidup’ berdasarkan iklan. Sekiranya seseorang artis itu bermasalah dan peminat pun tidak suka, ia boleh menjejaskan rating penonton. Apabila perkara itu berlaku, pihak kami pula sukar mendapat iklan

hanez suraya ahmad izham omar

Nampak gayanya Hanez dan artis-artis bermasalah yang lain kenalah tunggu masyarakat benar-benar melupakan kontroversi yang pernah melanda mereka sebelum kembali bergiat aktif dalam bidang lakonan. Buat sementara waktu, kenalah cari kerja lain. Berniaga ke, jual produk kecantikan ke. Macam-macam yang boleh dibuat sekarang ini. Semoga artis-artis bermasalah ini akan dapat kembali berlakon secepat mungkin. Sama-samalah kita doakan. Sumber Mstar Online.

P.S: Pandu uji Proton Iriz, pandangan kaum Hawa

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

79 responses to Artis Bermasalah & Peminat Tak Suka Boleh Jejaskan Rating – Ahmad Izham Omar

  1. ina says:

    hahaahaa artis bermasalah.. nara terus letak gambar hamis seloya ni.. ni klu dia tgk kompom sentapp hahaaaa

    0

    0
    • peeiiii says:

      rasakan

      0

      0
      • Anonymous says:

        mohon hanez suraya pakai tudung, ubah imej utk menipu peminat yg anda dah berubah. that’s the only way. klu tak masakan memey mempunyai ramai peminat skarang…

        0

        0
        • zz says:

          RASAINNNNNN. PADAN MUKA HAHAHAH

          0

          0
        • Anonymous says:

          Setidak2nys si memey dah rampas laki org, x ada nak sibuk2 menegakkan benang basah..yg si Hamis ini..ckp besar..x takut karma lah, x terkesan lah, suh wife org tu mintak maaf kt dia lah..itu issue yg public meluat!!!..berapa ramai artis spesis mcm ni?? Tp yg bezanya… diorg dah tahu salah..diammmm..ada paham…??

          0

          0
        • kek dahnye says:

          memey xbalas kenyataan , memey hadapi masalah dgn tenang bukan mcm hanez ni xtakut karma la ape la .. nampak x perbezaan org ada akal or x ??

          0

          0
        • jaja says:

          padan muke… Allah bayar cash kerna menganiaya seorang wanita bergelar isteri.

          0

          0
        • maria says:

          Memey berubah sbb dia makin tua makin berakal, dia tahu bezakan yg mana suruhan, yg mana nafsu..Mungkin juga ada peranan Abby yg rapat dengannya dan mungkin juga galakan Norman..masing2 makin berumur, makin mencari ilmu akhirat..Memey pakai tudung atas niat apa sekalipun, sekurang2nya rambut dia tak lagi terdedah pada umum dan selangkah lebih bagus dr perempuan2 Islam yg free hair..jd tak perlu lah nak cerita bukan2..Memey buat perkara baik, bukan dia dari berbaju kepada berbogel..

          0

          0
    • Joyah Bandar says:

      Nah, ko ghase! (sebutan haruslah bersabdu)

      0

      0
    • Kan dh kena says:

      bukan sentap lagi ina…mesti nangis guling2 punya…tu le pengajaran wat ko hanez..eksen sgt suka cakap besar..rasakan la sekarang….ko berundur terus je la hanez dari dunia hiburan..abis cite…wat menyemak jer la ko..tersentum bangga aku ngan ap y di katakan oleh ahmad izham ni…

      0

      0
    • shanana says:

      dlm gambar tu muka hanez nmpak mcm kecik je, mcm makin kurus…mkn hati agknye..sian..

      0

      0
  2. Makton says:

    nasib kau la hanez…….

    0

    0
    • Malu Dong Ahhhh!!!! says:

      Masa kau di atas kau sombong bebenor…bila dah dok kat bawah wat la muka kesian..donia oh donia…penuh pancaroba..

      0

      0
  3. irish says:

    yuhuuuuuu…padan muka ko perampas….bestnya takyah tgk muka ko lg kat tv….ko dok umah diam2 ye…main keta ferrari mainan ek…

    0

    0
    • Sabri Ali @ Nick says:

      Betul! Tabik kat MPB terutama TV3! Tapi saluran lain seperti Astro dan RTM pula macam mana?

      0

      0
  4. lol says:

    kesiannn….

    0

    0
  5. padan says:

    PADAN MUKA!

    0

    0
  6. lia says:

    harap hanez n artis lain ambil iktibar..

    0

    0
  7. meksss says:

    Hanez, nenek meksss kat kampung perlukan assistant untuk perniagaan kuih muih beliau. Hane? berminat tak nak apply ? Kot la hanez berminat. Hanez kan banyak pengalaman ?

    0

    0
  8. ai laikkkk says:

    PADAN MUKA PADAN MUKA !!! HAHAAA

    0

    0
  9. padan says:

    SOKONG AHMAD IZHAM!!

    0

    0
  10. hoho says:

    Concentrate la jual shampoo yg packaging murah tu.huhuhuhuh

    0

    0
  11. Anonymous says:

    Betina sundal padanla muka kau. Kulit menggerutu same ngn hati hitam busuk kau tu

    0

    0
  12. Januari says:

    pas nie klu ade anugerah CEO terbaik aku nak undi Ahmad Izham Omar. Caya sama luu bro! ini akan jadi pengajaran utk artis2 lain.

    0

    0
  13. mungkin rezeki mereka yang doboikot ni kat tempat lain kot..

    0

    0
    • ChickFlick says:

      Kalau pergi Hollywood sekalipun then affair dengan laki orang jugak rezeki pun boleh tertutup.

      0

      0
  14. Shasha rahmad says:

    Relevant!

    0

    0
  15. tut says:

    Keputusan yang bijakkk

    0

    0
  16. shila amzah says:

    “saya takkan terjejas dgn berita ini memandangkan sumber rezeki sy di media CHINA yg mempunyai jutaan manusia ..jd setakat media meleysia nk main boikot2 ni..ermm i wuz like….”dooohh…shud i careee?” media mesia ni keanak2kan taww..kelakar…grown up plss…look at me …i dh bjaya buktikan pd negara taw i mampu berdiri sendriiii wpun tanpa sokongan peminat ..lalalaklalalallalalala

    0

    0
  17. Doktor Pembedahan Pelastikkk says:

    Sesuwei dengan muka anda kena boikot. Dagu, Hidung, Mata, Pipi tu buat kat mana teruk sangat rhopernye?? Lenkali buat dengan iols yeh barulah tak nampak macam Hakak Phondans. Opsss

    0

    0
  18. hamis vs shilalat jongang says:

    apa lagi hanez …buat la pc cepat…kuang3..

    ingat tu balasan ALLAH..what u give u get back

    kbai

    0

    0
  19. cik katak puru says:

    teringat lak hanez cakap..komen2 haters dia buat tido malam n stok untuk gelak2 jer,,,,

    sekarang sapa gelak sapa nanges..terhegeh2 nak job..nak muka masuk telibisyen,,,hahahahah…hamik kau ..rasa kan..hidop jangan nak mendongak sangat kelangit..puiiii

    0

    0
  20. ... says:

    boleh tak KITA semua rakyat Malaysia lebih2 lagi kita ni islam .. jgn mengutuk over sangat.. perangai dia dah begitu patut dijadikan tauladan .. jgn kita pula show our perangai lebih rendah dari dia – mengutuk/ mengkeji/ ,menghina .. BERDOSA ! aku bukan apa.. takut bala allah s.w.t tu klu turun kena pada kita semua.

    0

    0
    • ??? says:

      Hek hek hek..
      Might as well ko buat2 berhenti la baca blog gossip…
      Ko rasa bnyk.sgt pahala ke baca blog gossip artis mcm.ni?
      Bukan apa..nasihat ko mcm x kena tempat..
      Duhh

      0

      0
      • ????????? says:

        Ni lah org yg tak boleh kena tegur.. macam Hanez Suraya je kau kan? Apa kalau nak ingat mengingati kena pergi masjid je ke?

        0

        0
        • kui says:

          ko ni pun , x kn la hanes nak hentam komen yg seolah2 bela dia , of couse la bkn .. .. untuk part tegor n mengingati tu aku setuju

          0

          0
  21. hah says:

    marah2 jgk . tp entah ! rasa mcm kesian lak aku tgk hanez .. korang xde rasa mcm tu ke ??

    0

    0
    • TAK says:

      TAK

      0

      0
    • kah says:

      TAK PON HAHAHAHA

      0

      0
    • hamis soya says:

      Alaaa buat apa nk kesian dgn sundal ni….masa dia runtuhkan umahtanga org,dia tk rasa kesian pon pada LM…selamba jer bercuti dgn laki org tu…..sekarang apa lgi makan tangung le mat romei jantan kebarat tu….tk kan tk cukup makan kot spai nk berlakon balik….ppuan cam ni mmg patut kena ajar….muka tk malu ingat dia bagus sgt…skrg nk merayu2 pulak….dulu berlagak sgt ckp besar …..sikit pon aku tk kesian…..puiii

      0

      0
  22. nana says:

    tu ler hanez..dulu berlagak sangat tak ingat, dah terlajak baru nak sedar pulak.masa tu ingat terus kawin dgn romie kot, so tak kisah dpt job ke tak

    0

    0
  23. Derpina says:

    Saya harap siapa yang duk gelak sakan dekat Hanez Suraya kali atau kepada sesiapa yang Allah beri dugaan dengan berkata PADAN MUKA, harapnya dapat lah masuk dalam kepala tentang kifarah ya. Saya mengingati sahaja. Nanti kalau jadi apa-apa kat awak, jangan tanya “apa dosa aku sampai jd mcm ni”…hehehe..Yang baik jadikan teladan, yang buruk jadikan sempadan. Setiap manusia pasti ada kesilapan.

    0

    0
  24. anon says:

    Hidup ni ibarat roda, sekejap kat atas and sekejap kat bawah. So masa duk kat atas tu perlulah beringat2 & jgn sombong.

    0

    0
  25. LoLs says:

    hanez.. minta maaf kat org yg pernah kamu lukakan hatinya dengan ikhlas. Berhentilah buat hubungan dengan suami orang. Carilah yang bujang hanez.. Dalam dunia ni ade 7 benua, 196 negara… Ramai lagi lelaki yang bujang, hensem-hensem, kaya & boleh membimbing ke arah kebaikkan. Semoga semua masalah Hanez boleh selesai dgn baik. Ingatlah..”Boleh jadi kamu membenci sesuatu padahal ia amat baik bagimu, dan boleh jadi pula kamu menyukai sesuatu, padahal ia amat buruk bagimu, Allah mengetahui sedang kamu tidak mengetahui”.

    0

    0
    • megan says:

      LoLs..suka dgn komen awk ni,,,7 benua..haahhaa…leh cari lelaki single kt mana2 benua ni… yg penting jgn ganggu suami org je k. Kalau terkena btg hdg sendiri…bru tau..

      0

      0
  26. Krios says:

    berubahlah jadi lebih baik dan lebih positif hanez. mungkin esok2 mentari akan muncul kembali. dulu ada je selebriti terlibat dgn perkara tak senonoh, tapi selepas beberapa tahun, elok je dia kembali berlakon,

    0

    0
  27. mcik says:

    sekadar mengingatkan diri ini agar tidak menjadi hamba yg bongkak dan menganiaya insan yg lain. Dugaan Allah itu sekadar peringatan utk kita menjadi seorg islam yg baik.

    0

    0
  28. aku says:

    aku tau hanes ni huduh,muka krutuk cam katak tp gmbar kat atas tu makin hodoh aku nmpak. botox ke?
    duit dah xde tu,jimat2la wey…ke pussy ko laku lg? still guarantee stahun dua dah blh masuk kepala so start menabung yer????

    0

    0
  29. pasa says:

    pade muko nate jubo ni

    0

    0
  30. TERLAJAK LANGSIR says:

    JOM JOIN TERLAJAK LANGSIR…..DEEPAVALI DAH DEKAT??TEMPAHAN BANYAK OOO

    0

    0
  31. frojen says:

    hanez…kau jual [email protected] kau je laaaaa..x yah nak belakon ..x kemana pun lakonan kau tu…phuiii

    0

    0
  32. dadat says:

    kesian hanez. takpa la rezeki ada di mana2

    0

    0
  33. milah sirus says:

    hahaha….
    in your face bitch!
    it’s nothing personal…it’s strictly business

    0

    0
  34. hanez ngok says:

    sokong media prima..padan muka ko Hanez…lain kali buatlah lagi ye..kontroversi2 murahan u…mcm takde lelaki bujang kat dunia nie..hampehhh…mata duitan

    0

    0
  35. cik peanutt says:

    x tahu nape aku rase win sangat

    0

    0
  36. Anonymous says:

    ni le akibatnya klau nk kebas laki orang…dh le kebas laki orang..pas tu bercuti berdua tanpa rasa bersalah…cakap besar..x takut hukum karma ( kifarah )..dh tu siap wat sidang media ngan si romi lagi..tu le y menyebabkan kita org ni lagi menyampah…berbulu ngan ko hanez…retis lain ad gak kebas laki orang..tpi perangai dia org x seburuk mcm ko hanez…klau ko berubah bertudung litup pn…kita org ttp susah nk terima ko balik..senang cite ko berundur dari dunia hiburan je la hanez..

    0

    0
  37. ............................. says:

    dia ni klau dulu x putus ngan awie rafail n dia jaga elok perangai dia…mgkn dia dh popular skg..dlu masa dia putus ngan awie x ad pulak mulut celupar dia y keluar burukan awie..mcm ok jer aku tengok dia..tpi bila dh dpt mamat ferari..amboiiiiii…bukan main sombong lagi cakap dia…berlagak..aku ttp x lupa ap y dia cakap sblm ni…

    0

    0
  38. Anonymous says:

    Sekaran dah tahu kan. Dunia itu bulat ..

    0

    0
  39. Anonymous says:

    Tuhan sedang menguji kamu untuk menaikkan darjat kamu….

    0

    0
  40. nurin says:

    tak baik lar nak hentam hanez.. memang lar dia ada buat salah..
    tapi dia pun cam dah insaf. Maafkanlah dia..
    Semua manusia ada buat silap..
    Mungkin dia tak fikir apa yang dia cakap sebelum2 ni.

    0

    0
  41. shimil says:

    mane pegi penyokong2 bangang yg slalu sokong ko tu hamis???pegila mintak tlg kat dorg…tula..lainkali nk bt perangai nk tunjuk bodoh tu berpada2 la..simpan ckit…kalo takat artis suam2 kuku jgn la nk bt perangai sgt..org benci..kbye

    0

    0
  42. kelakonye says:

    ape masalah manusia skrg. org lain dpt musibah boleh pulak kutuk2, caci maki, padan muka bagai. time senang boleh gelakkan org. esok2 tuhan uji kita pulak. time tu habis anak beranak lari gelakkan kau pulak. nak ke mcm tu.
    p/s: tak silap aku tv9 tayang cite drama tajuk suri. hanez ni la yg berlakon. pelik..

    0

    0
  43. Biskut says:

    hahahahahaha…pdn muka. lain kali jgn ego sgt hanez oiiiii…..kdg walau btul mcm mana pun kita, paling baik kita diam jer. tak pyh nk bg statement kata tak takut karma la, masih dpt tawaran la..itu la ini la. apa mcm sudah skrg?

    0

    0
  44. tokey kuali says:

    wow! a slap on the face ye hanez suraya..hehe

    0

    0
  45. muka dia makin lain la tengok…terutama hidung dia…uollss tak rasa ke?

    0

    0
  46. HIDUNG says:

    nape muka dia makin lain? terutamanya hidung…uollss perasan x?

    0

    0
  47. FC says:

    Good show AIO! :)

    0

    0
  48. […] sembahyang sembah dewa?, Nazha anua said hahaha mohd tak boleh guna upin ipin tak boleh guna ugama tak boleh guna lol tak boleh guna sembahyang tak boleh guna akum tak boleh guna. Belajar beramal, Belajar […]

    0

    0
  49. cinta says:

    korang ni… hanez comel what… brani plak tu… dia tak takut pada karma …

    0

    0
  50. saya manusia rasional says:

    Well, aku tulis secara rasional disini.
    Aku tak tengok cerita tv berdasarkan apa kisah peribadi pelakon tersebut.
    Bagi aku asal jalan cerita dia bagus dan lakonan bagus, aku on jer..
    Tapi biasala Malyasian, asal pelakon kontroversi taknak tengok.
    Mentaliti Malaysian mmg begituh!
    Oh anyway aku xminat pon Hanez ni.. Tapi cakap secara logik la..

    0

    0