Apa Maksud Zul Saya Kena Lebih Matang? Tidak Pernah Halang Berkawan Dengan Zahirah – Zainol Macwilson

Hiburan

Apa Maksud Zul Saya Kena Lebih Matang? Tidak Pernah Halang Berkawan Dengan Zahirah – Zainol Macwilson

Entah mengapa, khabar angin semakin bertiup kencang mengatakan hubungan percintaan Zul Ariffin dan Zahirah Macwilson kini sedang bermasalah.

Advertisement

Malah, Zul sebelum ini ada menyatakan percintaannya tidak mendapat restu daripada bapa Zahirah iaitu Zainol Macwilson. Aktor itu meminta agar Zainol bersikap lebih matang dan berterus-terang sahaja jika mahu beliau menamatkan hubungan bersama anaknya.

Terbaru, Zainol memberitahu beliau tidak memahami apa maksud sebenar Zul dan tidak pernah menghalang Zul berkawan bersama anaknya.

Terus terang saya tak faham dengan maksud Zul yang mengatakan saya harus lebih matang sedangkan saya lebih lama hidup dan faham dengan asam garam kehidupan. Saya difahamkan mereka masih lagi berkawan.

Saya tiada masalah sekiranya Zul mahu terus berkawan dengan Zahirah. Saya juga tidak pernah kata tak suka padanya.

Walaubagaimanapun, Zainol akui ada menasihati dan seboleh-bolehnya tidak mahu anak perempuannya itu bercinta kerana usianya yang masih muda dan mahu beliau fokus kepada kariernya terlebih dahulu. Sebagai bapa, beliau tidak mahu Zahirah terus hanyut dalam percintaan kerana yakin anaknya mempunyai potensi besar sebgai pelakon.

Sumber Berita : Harian Metro

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

37 Comments

  1. Anonymous

    February 7, 2018 at 9:13 pm

    Zahirah… U deserve better….
    Bagi jer lah Zul tu kat neelofa minah Forbes

    • Hana

      February 7, 2018 at 10:32 pm

      Dont worry masa lopak announced nak berlakon gan zul..bukan main gatal hilaiaan ketawa dia …

      Nak try zul la tu ..

    • zulofa

      February 7, 2018 at 11:56 pm

      Ovari lofa nampak mcm nak meletop !! aku pun nampak ..tapi ok jer sebab dua2 jenis berlagak.. family lofa berlagak so dia kena org mcm zul sado arifin untuk henyak mulut familt lofa dan abg jebat sotong hisap curut takde kerja suka dengki dgn fattah… so aku sokong lofa kahwin dgn zul arifin sebab only sado man like him can handle lofa …

  2. memang aku menyampah

    February 7, 2018 at 4:35 pm

    eleh umpama ketam mengajar anaknya jalan lurus tp sendirik bengkang bengkok. pakcik hoii ko tuh masa masih suami org tp berskandal dgn pompuan len, dah kantoi corner lipat selagi mampu pastu cerai sebab gilakan sgt pompuan tu, ingtkan kahwin taaaaakkk jugak! sebab pakcik pun jenis sengkek la..nak jual anak sgt. takyah la nak bebalas statement dgn jul, nmpk sgt pakcik ni bbnu. ingtkan dah menetap luar negara berabad balik ke mesia dh insaf ..yg hadooo jugak! ehh nk muntah betul tgk muka pakcik ni. jul ko takyah la dgn jahirah tu, tu haa kekasih awal dan akhir ko setia menanti

    • Anonymous

      February 7, 2018 at 6:54 pm

      Siapa ya ????

  3. Anonymous

    February 7, 2018 at 4:11 pm

    Bapa zahirah dh bg hint la x brp nk bg ank die berkawan dgn zul.. Jadi phm2 zul.. Cari yg len jer lahhh

  4. Anonymous

    February 7, 2018 at 3:49 pm

    zahirah tuh dah cantik & nice.. pilih2 kang dpt queen control baru tau

    • Ken

      February 7, 2018 at 6:51 pm

      Lopak ke ???

  5. Zura

    February 7, 2018 at 2:49 pm

    Bukan statement Zul tu dari tahun lepas ke? Kenapa baru skrg pakcik Mcwilson ni nak reply.. Nak attention nampak..

Loading...