Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Anak Sulung Mula Tanya Soal Teman Hidup, Ini Respon Norman Hakim

anak norman hakim

Pelakon, Norman Hakim merupakan salah seorang figura bapa yang boleh dijadikan contoh. Dia dilihat sangat akrab dengan ahli keluarga dan sering meluangkan masa melakukan pelbagai aktiviti bersama.

Advertisement

Terbaru, Norman Hakim mendedahkan dia akan memanfaatkan hari cuti anak terunanya, Danish Hakim dengan bersenam dan berbual dari hati ke hati mengenai pelbagai topik.

Kali ini Danish yang kini berusia 22 tahun mula bertanya mengenai umur yang sesuai untuk mencari pasangan hidup.

Advertisement

Norman atau nama sebenarnya, Mohamed Norhakim Zaidon menasihatinya agar fokus kepada impian dan cita-cita terlebih dahulu. Katanya, jodoh akan datang sendiri pada waktu yang tepat.

Namun begitu, Norman menyerahkan segala pilihan dan keputusan di tangan anaknya. Dia meminta Danish memohon bantuan dan petunjuk dari Allah SWT.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

5 Comments

  1. tabarus

    October 6, 2021 at 1:44 pm

    acah2 bapak terbaik kau ya padahal masih berselindung atas kesilapan silam. netizen tak akan lupa so lebih baik ko diam2 je didik anak kau tak boleh ke mesti ada liputan juga benda2 macam ni hahahahah sangkak betul.. ko ingat ko tu siapa hah

  2. aku tetap aku

    October 6, 2021 at 8:28 am

    mesti Norman Hakim acah2 diri macam David Beckham. hahahahah. jaoh sangat bhaiiii

  3. Anonymous

    October 5, 2021 at 9:59 pm

    kalau belum bersedia nak setia pd bini, jgn kawin lagi

  4. Anonymous

    October 5, 2021 at 8:11 pm

    mana nak tipu bini dan berkhalwat dibelakang bini.
    bagaimana nak tunjuk badan dgn pakaian ketat hingga nampak benjol2 atas bawah depan belakang.
    campurtanggan rumahtangga bekas bini
    showoff looklike alim2.

  5. Anonymous

    October 5, 2021 at 8:06 pm

    tentu bapanya ajar mcm

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top