Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Aman Ra Dan Isteri Telah Sah Bercerai, Enggan Besarkan Perkara Peribadi

Aman Ra Natiqah

Isteri kepada penyanyi rap Aman Ra, Naqitah Rahmat memaklumkan bahawa dia Aman sudah sah bercerai.

Advertisement

Perkara tersebut dimaklumkan Natiqah menerusi sebuah hantaran di akaun Instagramnya pada lewat malam Isnin yang lalu.

NatiqahSumber : Instagram Natiqah Rahim  

Ujar Natiqah, dia tidak mahu membesar-besarkan perkara seperti itu tapi hanya ingin menjelaskan perkara sebenar.

Seperti yang dah dimaklumkan status perkahwinan antara saya dan bapa kepada anak-anak saya telah sah bercerai. Bukanlah nak besarkan, sekadar nak tutup apa yang telah dibuka sebelum ini.

Katanya lagi, dia enggan lagi menoleh ke belakang mengenang kisah lama serta menyalahkan orang lain di atas apa yang berlaku namun menganggap ia sebagai pengajaran hidup.

View this post on Instagram

A post shared by Aman RA (@amanracom)

“Saya belajar, sebagai seorang ibu, anak, ahli keluarga dan seorang wanita. Banyak saya belajar walaupun perjalanannya sukar. Apa yang penting saya belajar dari apa yang terjadi.” tambah Naqitah.

Advertisement

Terdahulu, Naqitah tampil membuat pendedahan bahawa bekas suaminya, Aman Ra telah berlaku curang sehingga menjejaskan rumah tangga yang dibina.

Dedahnya lagi, Aman juga sudah empat kali melafazkan cerai terhadapnya sebelum ini.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

9 Comments

  1. Kesjanda

    August 11, 2021 at 2:41 pm

    Kes Emilia Hanafi kena cerai ni pula aman ra betul tu kes janda meningkat teruknya

  2. saje

    August 10, 2021 at 11:55 pm

    senang nye lelaki ye –> Dedahnya lagi, Aman juga sudah empat kali melafazkan cerai terhadapnya sebelum ini.

  3. Dol

    August 10, 2021 at 4:55 pm

    Ape pun yg die buat tak pyh la nk salahkan mak bpk die. Kurang ajar betul mulut korang. Jg anak sendiri sudah. Belum tntu anak sendiri elok perangai nye.

    • Bising

      August 11, 2021 at 4:29 pm

      Bukan netizen kurang ajar yang ko nak melompat kenape bini die tanggung beranakkan anak die bodoh senang senang suami pergi betina lain ape ni macam trending jer lepas kes Emilia Hanafi. Kalau berdiam diri semakin bersepah lah kes cerai berai suka suka lain lah isteri tu tak de anak. Kalau diam ertinya tak prihatin

  4. Bising

    August 10, 2021 at 4:21 pm

    Aman Ra kalau yer pun jangan sibuk buat anak buat semak Malaysia jer Kesian isteri nilah lelaki kurang kasih sayang dari mak suka tukar betina kesian mereka yang terpaksa jadi janda

  5. Kesjanda

    August 10, 2021 at 4:18 pm

    Dah bertambah kes janda di Malaysia palui palui

    • Anonymous

      August 11, 2021 at 6:01 am

      jgn tah sibuk komen.lau bukan rakyat malaysia..bahasa pun cerminkn diri.sibuk kn hal dirimu saja

    • Anonymous

      August 11, 2021 at 3:20 pm

      Mmg betul tue kes janda meningkat teruk betul artist Malaysia

    • zeeeeee

      August 13, 2021 at 3:46 am

      sibuk jua ko ani. macam negeri lain nada kes carai barai ani

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top