“Aku Yang Segan Tengok..” – Sakan Menari, Netizen Tegur Ruhainies Pakai Seluar Warna Kulit

Hiburan

“Aku Yang Segan Tengok..” – Sakan Menari, Netizen Tegur Ruhainies Pakai Seluar Warna Kulit

Pelakon, Ruhainies kelihatan gembira menari di TikTok dan jelas kegembiraan di muka beliau di dalam video itu untuk mempromosi sebuah produk.

ezurin khyra
9 bulan lalu

"Tutup Hati Kita Dulu.." - Dipersoal Tampil Seksi Depan Anak, Ini Respon 'Deep' Ezurin Khyra

Advertisement

Walaupun nampak seperti video menari di TikTok yang sering dilakukan oleh artis-artis lain, namun yang menjadi tumpuan utama netizen adalah seluar yang dipakai oleh pelakon itu kerana menyerupai warna kulit.

Kebanyakkan netizen yang meninggalkan komen di ruangan komen itu tidak senang dengan cara pemakaian yang dipakai oleh Ruhainies di dalam video terbabit.

Advertisement

Meninjau di ruangan komen, hampir kesemua komen yang ditinggalkan oleh netizen berunsur teguran dan menitipkan nasihat agar Ruhainies lebih berhati-hati dalam memilih pakaian, risau jatuh fitnah bagi orang yang memandang.

Dia yang pakai, aku yang segan nak tengok

Kita doakan yang terbaik saja buat Ruhainies.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

4 Comments

  1. Anonymous

    September 9, 2021 at 10:47 pm

    Sib baik bontot besar tempurung kelapa jer…

  2. Anonymous

    September 9, 2021 at 2:49 pm

    hodohnya nampak bentuk ” V “

  3. Anonymous

    September 9, 2021 at 2:21 pm

    nampak bentuk kepam hiiiizzzzzzzz

  4. Anonymous

    September 9, 2021 at 1:43 pm

    kalau betul pon nak pakai seluar macam tu, tolonglah labuhkan baju..seeloknya pakailah yg longgar.. mmg betul apa netizen cakap, dia yg pakai, orang lain yg segan..

Loading...