Written by Bella | December 25th, 2017

Hampir seluruh rakyat Malaysia mempercayai pelakon Iqram Dinzly sudah tidak waras dan mengalami kemurungan yang teruk sehingga membuatkan perwatakan beliau berubah seratus peratus.

Namun, buat pengarah Erma Fatima, beliau yakin Iqram tidak sakit dan mempercayai apa yang aktor itu lakukan cuma “persembahan” untuk menguji tanggapan masyarakat terhadap dirinya . Iqram masih lagi orang yang sama seperti mana yang Erma kenali dulu.

Terdahulu, Iqram mengakui apa yang beliau lakukan cuma gimik awal untuk mempromosikan perniagaan baru beliau. Walaubagaimanapun, rata-rata peminat  masih bersimpati dengan Iqram dan berharap beliau mendapatkan rawatan pakar agar  berada dalam keadaan lebih baik.

 

 

 

26 responses to Aku Tidak Percaya! Biar Apa Pun Kata Mereka – Erma Fatima Pertahankan Iqram Dinzly

  1. Anonymous says:

    gila isim?

    17

    0
  2. biarbetik says:

    Jgn menghina jika tak dpt membantu…

    9

    0
  3. Anonymous says:

    Ni menunjukkan artis kat Malaysia kemaruk sangat nak kan perhatian…

    8

    0
  4. faezatul says:

    apa2 pun .. semoga Iqram kembali kepada asal. mungkin lebih baik dari itu

    6

    0
  5. nok gebuzzz says:

    sendunyer gosip abg nara 2-3 hari ni,hmmm…..

    6

    0
  6. Anonymous says:

    Okay mak aiii xfhm… macam ni kalau menurut kak erma, si iqram buat persmbahan utk melihat diri kita yg suka mengeji. Boleh jadi jugak. Tapi cuba check balik persembahan apa tu? Kalau betul dia buat persembahan karut mcmtu untuk tgk reaksi netizen, mmg wajarla org keji persembahan mcm tu. Kau buat isyarat pelik2 takkan orang nak sambut dengan riang tengok. Org tak keji iqram, tapi perbuatan dia tu. Persembahan sampah apa macamni. Yg sorang ckp sb marketing strategy, dtg pulak akak ni cakap dia cuma buat persembahan. Kalau sakit, iqram ni patut dibawa jumpa pakar. Stop la dah2 la jgn macam2. Kena tlg iqram ni tanya apa masalah dia yg aku sendiri pun confuse.

    24

    0
  7. Anonymous says:

    Seram tengok iqram belakangan ni. Huhuuuu okay ke tak tu.

    3

    0
  8. Mamamami says:

    Iqram ni mengalami gangguan jiwa ni..kepada ahli keluarga iqram..bawalah berjumpa pakar psikiatri….psikiatri dapat mengenalpasti gangguan jiwa yg dialami dan ada ubatan yang sesuai dapat diberi…jaanganla dibiarkan sehingga menjadi semakin teruk…

    11

    0
    • Anonymous says:

      Betul tu..gangguan jiwa n mental disorder ni..ada masanya elok,ada masanya datang xsedar..kesian dia..hope fmly cepat bawak pegi berubat..

      1

      0
    • Anonymous says:

      Main la natang dadah tu..kan dan rosak otak. Pastu konon depression. Dah korang masukkan racun dlm badan, rosak la otak dan tubuh. Sebab tu org tak kasi main benda2 ni.

      7

      0
  9. rini says:

    masalah mental yg kuat neh. penyakit makan jiwaa

    1

    0
  10. akuadalahaku says:

    aku pun x percaya hey hey hey..
    saje je tu nak kan perhatian..
    dah x laku la katakan..
    nak blakon x der yg nak amik..
    nak nyanyi..lupakan saja..
    nak kawin x tau lurus ke idok..
    so…buatla keje ntahapapantah..
    ada gak citer..

    2

    0
  11. sepaun says:

    Doakanlah yg terbaik, cakaplah benda2 yg baik.. klu rasa xda benda baik yg leh dickpkn, lebih baik diam.. kita semua bknnya manusia sempurna & bkn kita yg lalui hidup dia

    4

    0
  12. MakDara says:

    Skarang senang je nak viral. Buat gimik bercinta pastu putus, buat gila psycho, tayang tetek. Tak de ke yg boleh membangga kn. Selain dari dpt pangkat.

    1

    1
  13. mereng says:

    main dadah ni..telan batu/syabu..tu yang jd mcm ni

    2

    3
  14. aku says:

    tu la…isap lg benda2 tu….puiiiiii

    0

    1
  15. Anonymous says:

    This guy is sick.. Please help him, he has bipolar disorder symptoms..SENIMAN or family members tolong bawa dia pergi jumpa psychiatrist, he need helps from us..

    5

    1
  16. Anonymous says:

    byk org kita gila isim tapi tak tahu dirinya gila isim…
    pergi2 la bertanya ustaz..

    6

    0
  17. Anonymous says:

    Pengaruh dadah?

    2

    1
  18. Anonymous says:

    Pergi lagi berguru masuk sekolah pondok kan dah mendapat..

    1

    0
  19. Mamamami says:

    Schizophrenia kot

    1

    0

Leave a Comment

Optional