January 18th, 2012

Ramai rupanya pasangan suami isteri selebriti yang sporting tahap gaban. Baru-baru ini isteri Ajai menyatakan rasa tak kisahnya tentang penyebaran gambar mesra suaminya. Yang terbaru, isteri Zul Handy Black pula merestui suaminya melakonkan aksi ghairah dan berbogel di dalam filem. Gila sporting kan?

zul handy black

Kata Zul Handy Black:-

Saya beruntung kerana keluarga dan isteri saya, Fyza memahami tugas saya selaku seorang pelakon. Mereka tahu saya lakukan semua ini untuk tugas saya dan saya juga akan bertindak profesional. Isteri saya tidak kisah, kerana dia tahu saya ramai ‘teman wanita’ dalam setiap produk lakonan saya. Saya melakukan itu semua bukan untuk mengundang kontroversi tetapi kerana mengikut kehendak pengarah dan supaya penonton dapat gambaran yang lebih jelas.

Ternyata Zul hanya menghayati watak yang diberikan secara profesional. Nak buat macam mana kan? Skrip kata ghairah kenalah ghairah main-main. Tapi Abang Nara tertarik dengan kata-kata Zul di bawah ini:-

Apabila babak bergaduh, kita perlu berlawan dengan bersungguh-sungguh. Untuk babak cinta, kita perlu timbulkan mood romantis dan apabila babak ghairah cabarannya adalah kita yang tidak ghairah ini perlu buat-buat ghairah agar lakonan yang diberikan menjadi

Hahaha. Agak kelakar. Kena maintain tak ghairah time tengah melakonkan watak ghairah. Kalau terghairah betul-betul padah gak. Hehehe.

P.S: Camner pulak dengan Maria Farida yang melakonkan watak Datin Ghairah? Hehehe


54 responses to “Aksi Ghairah Dalam Filem Keramat Direstui Isteri – Zul Handy Black”

  1. Toya says:

    Alahai..berbogel,peluk semua bagai,alih alih kutip 2 juta jek…malu dow.

  2. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    jambu nye bini dia minah jambu suka tengok muka dia ….kalau nk ikot kn memang lah tk padan dia ngan laki dia yg tk hensem tu…….dh jodoh nye pasal terpaksa la terima ….jangan marah ye minah jambu suka berteros trang……

  3. yela... says:

    cmne bini dia leh xksh ek???pelik….kalo aku le, mmg cmburu xhengat punye….

Loading...