Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Akibat Tak Puas Hati Dengan Bapanya, Netizen ‘Serang’ IG Najwa Mahiaddin

Najwa Mahiaddin

Setelah sekian lama menyepi, penyanyi Najwa Mahiaddin yang juga merupakan anak kepada Perdana Menteri Malaysia iaitu Tan Sri Muhyiddin Yassin telah menjadi bualan hangat orang ramai di Instagram.

Advertisement

Walaupun sudah lama tidak membuat sebarang hantaran di dalam akaun Instagram tersebut, namun baru-baru ini netizen telah menyerang ruangan komen dalam gambar terakhir yang di muat naik oleh Najwa pada Januari lalu.

Ruangan komen IG Najwa MahiaddinSumber : IG Najwa Mahiaddin  

Walau bagaimanapun, penyanyi tersebut mengambil langkah untuk tidak melayan komen-komen pedas yang dtinggalkan oleh netizen di dalam ruangan komen tersebut dan juga telah menutup ruangan komen di gambar berkenaan.

Difahamkan, sebab netizen menghentam dan meninggalkan komen seperti itu adalah kerana tidak berpuas hati dengan kepimpinan bapanya iaitu Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin ketika musim pandemik ini.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

6 Comments

  1. Manusiaharini

    August 5, 2021 at 2:08 am

    Rakyat masih sayang BN I have nothing against muhydin and daughter no matter how much money being thrown out the rakyat prefer Barisan National with MCa Major Najib Razak and wife because of their ways much more likeable and professional

  2. Lousyshit

    August 4, 2021 at 12:00 am

    Hahaha sapa suruh kacau pak Jibby punya keturunan lain lahhhhh keturunan original tun razak ur fathers a lousy carbon copy of Malaysia previous PM najib razak

  3. angelina

    August 3, 2021 at 10:28 pm

    Maafkan saya kalau berbeda pandangan..

    Setau sy, semua kilang dah tutup kecuali kilang2 yang kritikal antaranya:

    – Kilang Makanan: utk jamin bekalan makanan isi rumah mencukupi sepanjang lock down

    – Kilang PPE/ medical gloves/ mask : utk jamin bekalan mencukupi bagi hospital2

    – Kilang E&E : utk jamin bekalan laptop/ hp mencukupi utk PDPR/ WFH dirumah disamping memenuhi tuntutan kontrak luar negara.. kalau tutup, harga peranti2 ni makin halan jadinya..

    – Kilang Q&G: utk jamin bekalan mencukupi minyak kereta/motor dan penjanaan tenaga elektrik oleh TNB..

    Bayangkan kalau kita tutup kilang2 ni semua.. ape akan jadi kepada bekalan barang2 keperluan ini semua..

    Sekali lagi, maafkan saya kalau berbeda pandangan..

  4. yang benar2 kecewa

    August 3, 2021 at 4:07 pm

    netizen Malaysia yg bodoh kot? knp nak slhkn abah DIn?? klu korang tu pndai sngt korang gnti lh tmpt abah din!! nak mngata kerajaan gagal konon, puncalh dari korang lah bodoh, x reti dduk diam dumah asyik nak enjoy party and watsoever!!!! celaka!!!!!mnyusahkn frontliners!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Yang Benar

      August 3, 2021 at 9:31 pm

      Weyh bodoh, Punca kluster covid kebanyakannya tapak pembinaan dengan kilang. Kenapa tak tutup ? Tu pon rakyat salah Ke ?? Yg peniaga kecil jadi mangsa kena tutup tak boleh niaga. Sewa kena bayar. Sebelum raya dah tutup tak boleh rentas daerah & negeri tapi kes naik jugak. Sempadan dah tutup tapi Varian Delta punca dari kes import, salah rakyat jugak ke ? Lepas PKP sampai 2 bulan kes kes naik, ekonomi teruk. Tu pon rakyat jugak yg salah ??? Betul punya penjilat !!!!

    • al

      August 4, 2021 at 10:33 am

      kluster komuniti lepas raya puncanya rakyat yg bodoh. nak jugak balik kg, p beraya. rakyat yg bodoh mmg suka mnyalahkan kerajaan.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...
To Top