Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

“Akhir-Akhir Ini Saya Kurang Sihat..” – Eina Azman Jalani Pembedahan Leher

Eina Azman di hospital

Setelah sekian lama tanpa khabar, selebriti Datuk Paduka Eina Azman mengejutkan orang ramai setelah mendedahkan situasi kesihatannya yang baru sahaja tersedar setelah enam jam ditidurkan untuk menjalani pembedahan.

Advertisement

Berita tersebut telah dikongsikan oleh Eina atau nama sebenarnya Ainur Syakina Azman di akaun Instagram miliknya semalam.

Ramai yang ingin tahu saya sakit apa. Sejak akhir-akhir ini saya kurang sihat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ???? ????? (@eina_azman)

Kata ibu kepada dua orang cahaya mata itu lagi, sebelum ini dirinya telah menjalani pembedahan biopsy pada bahagian leher sebanyak empat kali sejak 2016.

Hari ini saya berjaya buat pembedahan selepas dua tahun sebab biopsy yang saya buat beberapa kali sebelum ini masih bengkak.

Eina Azman dan keluarga

Meninjau di ruangan komen hantaran tersebut, ramai rakan selebriti seperti Faradhiya, Ramona Zam Zam, Adira dan tidak lupa juga peminat beliau yang mendoakan kesejahteraan Eina.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

4 Comments

  1. Anonymous

    August 21, 2021 at 12:46 pm

    tapi knp pakai spe bsr2 tu?aku pelik artis2 ni..asl kt luar je pkai spek..ntah pape..xpaham apa function spek tu, spek bcerai tu aku phm la kan

  2. haeklah

    August 18, 2021 at 2:05 pm

    yela dah banyak sangat drip nak putehhhhh

  3. Anonymous

    August 18, 2021 at 12:27 pm

    Cantik bila tak pakai makeup..

  4. Anonymous

    August 18, 2021 at 11:51 am

    Sbb tu lah kot dulu dia pergi ipoh utk ambik vaksin pfizer.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...
To Top