Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Ainan Tasneem Dan Kekasih Dikatakan Asyik Berkepit Di UNIMAP

Sebelum Abang Nara bercerita mengenai Ainan Tasneem, diri ini mengucapkan tahniah kepada pasukan Kelantan yang berjaya menjulang Piala Malaysia semalam. Tahniah juga kepada pasukan ATM yang menunjukkan semangat juang yang amat tinggi. Game semalam memang sangat menarik. Hampir sakit jantung Abang Nara dibuatnya.

ainan tasneem

Advertisement

Berbalik kepada cerita Ainan Tasneem, sebelum ini Ainan Tasneem pernah mengakui yang hatinya sudah pun dimiliki. Membaca B*pop hari ini, rupa-rupanya kekasih Ainan Tasneem turut sama belajar di UNIMAP. Menurut artikel tersebut, gelagat Ainan Tasneem yang selalu berkepit dengan kekasihnya di perkarangan asrama membuatkan ramai penuntut UNIMAP lain rasa tidak selesa.

ainan tasneem

Abang Nara kepilkan sedikit sedutan daripada artikel tersebut untuk tatapan anda semua:-

Tapi, apabila Ainan dok berkepit dengan buah hati, malam-malam pun tak tahu nak balik lagi dan melepak di kedai makan depan asrama, tentulah ia menjadi buah mulut di kalangan penuntut. Mungkin Ainan dan kekasihnya tidak melakukan sesuatu yang jelek pada pandangan mata, tapi apabila anak dara malam-malam buta masih berkepit dengan lelaki, hishh.. kurang manis tu

Abang Nara rasa, Ainan Tasneem dan kekasih hatinya itu mungkin sedang buat ulangkaji mata pelajaran. Diorang maybe study bersama-sama untuk menghadapi peperiksaan. Sambil-sambil itu dapatlah lepaskan rasa rindu di dalam hati. Ala, korang pun pernah study kat universiti dulu kan? Mesti pernah buat macam nie jugak. Tak gitu?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

157 Comments

  1. yaneY,

    November 30, 2012 at 8:37 am

    erm maybe aq agree with misz n…kta nhe umat islam,,,,jan la jatuh kan maruah ora,tngk diri sndiri dulu,kiter nhe mnusia byasa jer,,k…dosa ke x dosa,ethu allah da rancang,ber kta nhe bserah.mngucap kwan.

  2. roti

    November 25, 2012 at 12:36 am

    bodo gatai belaja pun x hbis lgi

Loading...
To Top