Written by AbangNara | October 30th, 2013

Entah mengapa Abang Nara suka berkongsi perkembangan terbaru Adda Butterfly ini. Walaupun secara jujurnya Adda bukanlah nama besar di dalam industri hiburan tanah air. Mungkin Abang Nara ingin melihat Adda bahagia selepas perkahwinan pertamanya yang berakhir dengan penceraian selepas hanya 17 hari .

adda butterfly kahwin lagi

12 Oktober lalu, Adda akhirnya bergelar seorang isteri buat kali kedua. Suaminya merupakan seorang ahli perniagaan dari Sabah. Kali ini juga Adda merupakan seorang isteri kedua. Namun belajar daripada kesilapan yang lalu, hubungan Adda dengan isteri pertama adalah baik dan Adda kini bergelar ibu tiri kepada 2 orang anak.
adda butterfly kahwin lagi
Abang Nara tertanya-tanya juga mengapa Adda tidak memilih lelaki bujang sebagai suami dan adakah suami baru Adda ini seorang lelaki kaya. Jelas Adda kepada Utusan Malaysia:-

Saya sudah lali dengan pandangan orang, sebenarnya suami saya ini bukan orang kaya, hanya biasa-biasa. Seperti orang lain saya juga mahukan kasih sayang, salahkah kalau memang sudah tertulis saya akan berkongsi.

Memang ada yang mendekati, tetapi dengan status janda yang dipegang nampaknya niat mereka lebih jelas hanya untuk mempermainkan saya. Pada saya ini semua jodoh, dan saya juga mempunyai hak untuk merasa bahagia.

adda

Semoga kebahagiaan yang dicari oleh setiap wanita akan ditemui oleh Adda dalam perkahwinan keduanya. Jangan lupa untuk menjaga hati madu anda. Sama-samalah kita doakan agar Adda bahagia sehingga ke akhir hayat.

fareeda aisya

P.S: Tampil cantik menawan seperti tunang Fizo Omar, Mawar dengan menggayakan tudung terbaru daripada Fareeda iaitu Fareeda Aisya. Kualiti terjamin dengan corak terkini dan warna-warni yang pastinya menyerlahkan lagi kejelitaan anda. Layari Facebook Fareeda Nyata Jelita untuk informasi lanjut tentang fenomena terbaru Fareeda ini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

97 responses to Adda Butterfly Sudah Berkahwin Semula, Kekal Isteri Kedua

  1. chantique says:

    sbgai seorang perempuan, i hate tis kind of bitch!

    0

    0
    • ihatePERAMPAS says:

      minah ni tak habis-habis lg isteri keduanya.. dah jodoh ko adda.. apa pun aku tak minat ko… ko sama mcm perampas yg lain!

      0

      0
      • Fahrin Ahmad says:

        siapa ni? femes ke?
        klike me..

        0

        0
        • miss ynwa says:

          Walaupun secara jujurnya Adda bukanlah nama besar di dalam industri hiburan tanah air

          takyah kias2 lah nara oi….ckp SENDU an lg jelas ,kami yang bace lg cpt tgkp….ye dak?

          0

          0
        • Maya says:

          gatalnya pukiiii….kenapa gatal sangat tuuuuu

          0

          0
        • Anonymous says:

          dh tahu laki tu tak kaya.. nak jugak menyendeng.. seorang isteri dgn 2 org anak pun belum tentu laki tu boleh sara.. nak tambah dgn ko yg ala2 retis sendu tu makin kesempitan la hidup family bini 1st.. ditambah lg dgn GST 6% pada tahun 2015 nnti… 2nd wife ni hanya menambah beban..
          dgn kos sara hidup di Malaysia ni rasanya tak ramai lelaki yg layak utk kawin lebih dari satu.. jgn menganiaya kaum wanita lain hanya kerana nafsu yg sementara.

          0

          0
        • miss ynwa says:

          gigih adda dislike segala komen hinaan….puihh

          0

          0
      • Wawa Zainal says:

        cantiknya tudung fareeda, tapi tak labuh..

        0

        0
        • Anonymous says:

          jadi perempuan jangan cheap sangat boleh tak??

          dasar tudung on off !

          0

          0
        • Rooney says:

          Hahahhaa, aku lebih pandang tinggi perempuan free hair yang tak suka mengata berbanding perempuan bertudung islam tapi kafir quraishi!

          1

          0
      • kosong says:

        check diri sendiri & susur galur keluarga kamu dan dalam keluarga besar kamu dulu..insyaAllah ada yg jadi 2nd wife & berkahwin lebih dari 1..jgn bercakap takbur, jgn menghina org2 yg jadi 2nd wife atau yg ambil 2nd wife..selalunya yg takbur tu la yg Allah nak uji..kalau kamu belum kawen, manalah tahu kalau jodoh kau kelak sebagai 2nd wife..atau kalau kamu dah kahwin, manalah tahu husband kamu nak berkahwin lagi..jadi, hati2 bila bercakap..tak rugi pun..malah disenangi manusia lain dan yg plg penting kita tak memaki hamun sesama manusia dan itulah sebaik2nya..

        0

        0
    • miss mong says:

      yang pastinya lelaki tu msti dh tua.ntah la..udah jodoh depa..

      0

      0
    • skizoparanoia says:

      putih melepak die ni , mesti merah ni

      0

      0
    • Aaron Aziz says:

      Aaron aziz makin hensem,
      macam hensem je, macam macho je,,
      macam klik me..

      0

      0
    • neelopeh says:

      tahniah sebab selamat berkahwin. tak kisah la kalo jd yang kedua pun, yang penting, jangan jadi macam sakinah. ngertik?

      0

      0
    • Hanim says:

      Tkejut aku tgk pic no 2…dh mcm rody pakai rmbut palsu..hehe..serupa tol muka drg ni…

      0

      0
    • wannabe says:

      nikah kat malaysia ke kat siam nie?
      x nak buat majlis sanding besar2an ke.. leh gang ngan sakinah..

      0

      0
      • NEELEPAS says:

        apa la awak ni wannabe, dia dah kata suami dia biasa2 jer.. makna x ada duit la tu. harap batang panj….. macam mana nak buat majlis besar2an.

        0

        0
    • Olga says:

      LAKI DIA MMG TUA PON,KAT FORUM CARI ADA GAMBAR,DAH LA TUA XHSEM,GELI TGOK,SI ADDA NI MASIH X BERUBAH,SANGGUP JADI BINI NO 2 SEBAB DUIT

      0

      0
    • gudgud says:

      aku pn perempuan n still single..harap jodoh aku bkn laki org sbb aku tau prasaan pmpuan sgt rapuh..even putus cinta or dpt tau ex bf dh couple dgn org lain pun aku gelabah..ni kan pula kalu isteri..

      0

      0
    • LV Girl says:

      Nk pecah perut aku gelak tgk statement ko bgtau media sana sni psl hubungan ko dg mamat bodoh ni. Statement hubungan ko slame dg dia berlangsung jujur n ikhlas. 2nd statment ko ckp org biasa2. 3rd statement ko ckp byk laki bujang gila kat kau tp kau xnak sb diorg just nk main2 kan ko je. Sume dusta belaka. Bia aku clarify ye. Selama kau kwn dg mamat bodoh kau ni da brape ramai jantan kau tido? Org biasa2 knon yg kau tayang porsche cayenne mamat tu yg dikatakan bukan harta yg kau gila? Yg kau p bcuti shanghai euro tu dg mamat tu kan? Mmg xd prasaan gesel puki kt suami org. Kau ni aku doa mampos cepat kena santau. Sedap kau tayang gamba menggesel muka kat laki org kan? Aku jmp laki ko ng ko aku ajar ckup2. Dasar jalang sangap batang sangap harta!!!
      Mana yg bajet baik tu sesenyap sudah. Klo x kena kat btg hidung msing2 sedap lah nk bajet baik. Takde pasal nk takbur. Betina ni penah kacau rumah tangga aku. Siap propose nk jd no 2. Dia blum tau langit tu tgi ke rendah klu dia berani. Apa korg tau klu laki dia skrg penah susah payah sblm senang mcm skrg. Dasar ppuan mls nk keja mcmnila. Nk keja senang amik org punya. Mmg takkan bhgia smpi mati la org mcmni.

      0

      0
      • Nad Jenal says:

        Pernah juga nampak dia tayang porsche dia dekat instagram. Dah lah suam2 kuku macam mana boleh ada porsche? Memang tak berkenan langsung, dah lah dulu konon dah dapat hidayah siap bertudung bagai, lepas kena cerai tudung pun melayang. Kali neh kita tengok plak lah berapa hari plak dia kahwin. Menyampah I olls walaupun I olls takde kaitan dengan dia -..-

        0

        0
      • Anonymous says:

        drp cite LV Girl ni tetibe aku jd sakit ati ngn c adda..cian nye ko kene hadap bnda ni d sebabkan org yg xde hati perut…ko doa byk2 moge masjid yg ko bina xruntuh..Insya Allah..Allah dgr doa’ ko..lbh2 lg doa’ org teraniaya..kpd adda spatotnye anda perlu mohon maaf kpd hamba Allah ni…jgn la kacau umah tangga org oiiii pmpuan luar sane..lain la kalau bini laki yg sedia ade ni izinkan ngn ikhlas hati sperti mn bini2 UAI tuh…tolonglah ade sifat perikemanusiaan ckt…jgn nak kesenangan utk diri kite je tp dpt myusahkan,myakitkan diri org lain.pls take note wahai wanita termasuk diriku..

        0

        0
  2. cintapertama says:

    bagus-bagus..moga berkekalan, alhamdulillah – amin

    0

    0
    • dena says:

      update la lain plak…

      malas la nara ni…xde benda nk komen pasal entry ni…kenal pun x…nk entry lain plak.. ckp full time blogger…

      0

      0
  3. minah says:

    pic yg 1st tu kemain peluk,masa tu belum nikah rasanya..tgk kat caption ig dia “futurehusband #countingday #inshaallah (tp pic peluk2) nthape2

    0

    0
  4. linda says:

    tak abis2 pmpn ni nak cari laki org. berjuta lagi org bujang kat luar sana yang sibuk nak sakitkan hati pmpn lain nape? really bitch!!

    0

    0
    • Anak Dara Tua says:

      Dah klu juta2 lelaki bujang kat luar tak nak yang nak laki orang je nk wat camne (mcm aku)? Elakkan? Easy said than done…

      0

      0
      • lolalola says:

        rileks arr…mgkin rezeki ko xdpt yg bujang…redha je laa..tu pasal la, mane2 yg masih hot tu cari cepat2 jodoh.jgn dh senja baru mraba2.

        0

        0
    • Soulfly says:

      Dah kalau yg juta2 yg bujang tu bukan semuanya straight dek non oiiii…… ada yg gay, pondan…. ko as perempuan hot mcm mana pun xdenya spesis ni nak pandang dek non oiiii…….

      0

      0
      • linda says:

        ala, skang kan zaman dah berubah, tak dpt lelaki mesia, g lah ngorat lelaki international. ramai jek tggu tu. hehe..retis pun ramai kawen cengitu, ada Syria, palestin, bangla,nigeria middle east and mat saleh ada berpuluh2 Negara lagi boleh pilih. dorg tk kisah dek non…:D

        0

        0
  5. ilan says:

    Batang busuk

    0

    0
  6. kakikucinghitam says:

    gile x gile ko… berpelok kt tempat awam.. hahahah..

    0

    0
  7. miss s says:

    duit..
    duit..
    duit..
    isteri kedua pun xpe.
    pasni cri cam nora danish plk!

    0

    0
  8. Kamjat Musibat says:

    Perempuan mcm ni le KAMJAT MUSIBAT…

    0

    0
    • Anonymous says:

      xnk komen lelebih pasal ni..coz aku blum kawen..calon pun xde lg…kang duk mngate dkt org itu ini kmdian Allah bls stepek kene dkt muke aku..huhuu..sbb kebiasaan ape yg kite kate dp blasan yg setimpal dgnnya..cash di dunia or akhrat..kalau bini 1st restu takpelah..jgn cam kinah dah la…tp aku xnak BERMADU!!madu lebah pun aku xsuke…huhuu…Ya Allah..kdg2 tgk keadaan skeliling skang ni takut je nk nikah..tp yg pasti alam pernikahan amat mmbhgiakan bile org nikah ikhlas kerana Allah S.W.T
      >>dh lme nk tye..dr cmmnt yg lpas lg..nk tau jgk meaning of KAMJAT MUSIBAT..
      ni bhs ape??hehee…mekaseh..

      0

      0
      • ummu says:

        segala ketentuan itu terancang.. kita merancang.. tapi rancangan Allah itu lebih superb.. :) just smile~ to adda n husband, semoga diberkati dunia akhirat.. n to all of us… doakan moga diberi hidayah always :) Aamiin…

        0

        0
      • Mak Jemsss says:

        Kamjat tu maksud dia LOQLAQ
        Paih tu hang tambah ja musibat kat belakang tu.
        HAHAHA

        Addaaaa oiii, hari tu aku jmp kat kat airpot KK, kekwat sungguh. Feeling sgt.

        0

        0
    • Maya says:

      kamjat musibat tu apa ?? bahasa apa tu ??

      0

      0
  9. songjihyo says:

    Macam desperate nak kawen je.. Hurm..

    0

    0
  10. paukaya says:

    suke laki org agaknye die ni..

    0

    0
  11. ninie says:

    artis sendu cari publisiti..tak perlu kot share gmbr 1st tu..hmm

    0

    0
  12. NekSedaraKau says:

    sapa ni ah? baca kat paper 2 hari lepas (2 hari lepas kot) pun aku tak kenal..

    0

    0
  13. Anonymous says:

    dasar persundalan

    0

    0
  14. ehh says:

    brita ni bkn dh lama ke?nara baru tau ke??

    0

    0
  15. princess says:

    ni adik rody kristal

    0

    0
  16. che ta plastic surgery says:

    nape aku tgk dia ni mcm desperate sgt nak kawin?

    0

    0
  17. Anonymous says:

    ishhh…suka sgt dia ni sher batang ngan org lain…geli le…

    0

    0
    • Anonymous says:

      siapa lar kita untuk menidakkan takdir yang telah tertulis untuk kita

      0

      0
      • NARA OH NARA says:

        KE KAW PUN ISTERI NO 2….ISTERI NO 2 DAN 3 DAN 4 ADALAH PERAMPAS WALAUPUN ITU QADA DAN QADAR DARI ALLAH…MEMANG DA TERSURAT “PERAMPAS IS PERAMPAS”.

        0

        0
        • pak sudin fan says:

          jgn bercakap seperti org takde agama..jgn terlalu ikut nafsu duniawi..

          0

          0
        • aku says:

          Cakap mcm takde agama. ko tak baca kat atas tu nara cakap si adda ni baik dgn isteri no.1. kalau laki tu adil dan isteri pertama dia setuju, apa masalahnya.

          0

          0
  18. mira says:

    husband dia ni ahli parlimen wp labuan…
    sape kata hubungan dgn wife first ok? mandaiiii je…puiiihhh…
    dasar murahan rampas laki orang… hegeh-hegeh.. nak yg berduit aje..

    0

    0
    • jay lo says:

      pempuan gila harta duit laki orang….. menadah puki lah ya sana….. semua pun ko cakap jodoh…. padahal kegatalan…. ko ni macam nada mak bapak ja buat gini dengan kuarga orang…. andang palui…

      0

      0
    • erkkk says:

      ni bukan kes pertama la die kacau laki org, sundal ni mmg dh byk menadah puki kat jantan2 kaya utk mengikis.. member aku pon dah kene…die ni jenis stok suke buat cerita sedih pasal diri sndri mintak simpati..tgk la die punya insta, dok tayang kereta cayenne jantan tu,pdhal diri tu mana ade harta, job pon xde, xlaku…yg aku tak paham tu, org laki ni masih still nk jugak dgn puki awam ni (kegunaan org ramai)…kalo iye pon nak kawen lain, byk lg la perempuan yg lg bagus kualiti dr minah ni…mmg aku tunggu je die ni kene cerai lepas 17 hari skali lg..

      0

      0
    • 50-50 says:

      kenapa salahkan minah ni aje? salah si husband jugak..kalau minah ni species cap ayam mcm yg kau kata, maknanya si suami pun species cap ayam jugak..mungkin isteri pertama pun species cap ayam jugak..sbb org2 yg sama species aje boleh duduk bersama, apatah lagi berkahwin bersama!

      0

      0
    • anak gadis yg sayang emak.. says:

      ms aku umur 17 thn dl..ada la gak pompuan baya aku sorang ni….muka ala2 cmni la..bkn org lain pn…sdara jauh belah bapak aku…ada ke ptut asyik kol no fon umah…nak ajak bapak aku kuar…bkn nk apa pun..nk duit je..ajaran mak dia la tu…aku dpt tgkap dia dlm keta kt jalan besar dok tunggu nk duit drp bapak aku.bapak aku ni mcm org kena pukau..ms tu aku drive keta mak aku…apa lg…aku kejar la dia…keta sm keta…mmg ala2 drift ah time tu…x abis kt situ…esok aku g cr dia kt tmpt keje dia…mmmm..dh rezeki..terserempak la dgn pompuan gedik ni..mula2 dia tegur aku elok2 la..then aku pn lyn elok2 gak…pastu dia nk mtk diri..time tu aku pegang bahu dia…aku mmg sembur bermcm2 ayat ats muka dia..n last aku bg warning kalo ko ganggu family aku lg…aku cr ko smpai lubang cacing!!..n aku x lepas kan ko..ada hati ko nak ganggu laki mak aku!!!!….hhahahha..alhamdulillah..smpai skg dia x kaco family aku lg…pernh aku terserempak dgn dia…tp dia trus lari…aku bkn apa…mak aku ni baik…sblum dia nk masuk dalm family aku..baik aku halau dia awl2…padan muka…dah tu kawin ngn doktor cucuk sndiri.(drug edit)…pastu ‘doktor’ yg dia kawin tu meninggal…last2 terkini aku dpt th dia kawin dgn org tua umur 60an gitu la…lantak la..janji dia x kaco family aku lg….!!!kesimpulannya..aku anti pompuan gedik n gatal cmni…mula la aku nak terajang !!!..ggrrrrr….sekian…:-).

      0

      0
      • jejaka yakin says:

        drug edit? edit dadah?

        p/s:walaupun aku phm ko nak ckp drug addict, tp kalau dah nak buat karangan, chek spelling dulu…

        pape pon bagos sbb syg mak.anak yg baik.

        0

        0
        • hahahahahahaha says:

          komen lu lawak. hahahahahaha. aku terkejut gak drug edit.citer panjang2 bukan main sayu sampai pegang bahu semua….hahahaha

          0

          0
  19. pemes amos says:

    seriously

    sapa minah ni?

    0

    0
    • izz says:

      adik rodi kump kristal ler . huhu

      0

      0
    • mak mentua says:

      dulu dia pernah kapel ngn mamat sepah ,pastu kena tinggal ngn mamat terus minah ni pakai tudung,dia kawen ngn laki org selama 17 hari je kena cerai sbb suami dia masih ada bini no 1,lepas kena cerai dia buka tudung…sekian terima kasih

      0

      0
  20. izz says:

    looorhh dia ni adik rodi kristal ke ….?
    xkenal pon pompuan ni rodi aku kenal ler . huhu

    0

    0
  21. Teman says:

    “DAH BAHAGIAN DIER…” ~ayat Tok Adi drama tanah kubur..haha

    0

    0
  22. Mdm Poppy says:

    Memang mcm tu lah. Once taste u laki orang, selamanya akan laki org juga u nak. Unless u betul2 mau brubah ambil yg single. Ni i tengok dari kwn2 juga. Sampai ada yg beranak satu tak gak serik2. Ada yg sampai umur dah senja kala masih gak nyendeng laki org even dah byk kali kena bantai isteri laki tu.. Parah betul penyakit mcm ni.

    0

    0
  23. lupikirdsdri says:

    cuba google MP labuan… Rozman Datuk Isli

    0

    0
  24. NARA OH NARA says:

    KAU NI NARA KO SUKA BUKA AIB ORG EH…X PAYAH LA NAK MENTION KEDUA TU….

    0

    0
  25. donut_cute says:

    yg dipeluk nampak kepala jer tu si rozman datuk isli tu la? bukan main lagi ko yer…

    0

    0
    • adik rozman says:

      helo…. ko jgn kan menuduh si rozman…. ramai lagi kepala botak macamatu jd wakil parlimen… hadidiiiih bungu

      0

      0
  26. Anonymous says:

    Mmg jodoh ditangan tuhan…tapi kta yg merancangkan?if u asyik bercampur Gaul dgn lelaki yg Ada isteri mestila u Akan bertemu jodoh dgn org mcm tu…ini semua kta blh elak..if dh tau laki org jauh kan diri…Aida ni mesti desperate nk Kawin cz nk org tanggung dia tats y Ada yg dtg dia rembat je…perempuan mcm ni mmg takan pedulikan hati org lain yg penting dia dpt faedahnya…asalkan Ada duit skt dh on dh…lakonan tak kemana tak da job tats y la cepat2 cari laki yg blh tanggung…if Aida ni artis popular n byk job mungkin dia Akan demand skt kot bla nk cari laki…walaupun tetap kan cari yg kaya but mayb tak desperate mcm ni kot…cz if Ada story dia je mesti pasal lelaki…n 1 more thing if Kawin sebab cinta mayb dia sanggup kot berbaik dgn madu…if tujuan lain maka dia Akan memporakperanda kan lg la hubungan dgn 1st wife…if laki tk mampu kasi duit masa tu pasti buat Hal lg

    0

    0
  27. che ta says:

    makna nya isteri2 Rasulullah dulu pun perampas ka??????
    cetek pengetahuan betoi la hangpa ni…dah nasib dia..mana tau dia dapat payung emas ka…payung perak ka..

    apa2 pun i dapat pucuk muda…hihihi
    vote i plisss….

    0

    0
    • che tok says:

      Rasulullah peribadinya tinggi dan bersifat maksum…. manakala kita ni pengikut sahaja… jgn samakan kita yg manusia biasa ni sama dengan Rasulullah… kalau setakat kan jadi bini kepada si polan yg tidak cukup solat… tidak cukup imannya kepada Allah Subhanawataala…. berpuasa pun tidak….. hapa kono ko jang??? tak sama hangpa ngan peribadi Rasulullah…. pikir2kan lah yerrr…..

      0

      0
  28. minah jambu merah biru says:

    dia ni asek nk kawin nk kawin dh gatal sangat ke dia ni ??? kawin pulak ngan laki orang bini no dua pulak tu huh !! memang la dh jodohhhhhhh tapi sabar2 la dulu kalau nk kawin tuuuuuuu cari la yg bujang emmmmmmmm pe nk jadi ..

    0

    0
  29. Audrey Hepburn says:

    I never like this girl. Tapi pada saya, daripada dia huha sana sini tanpa ikatan sah, lebih baik la dia bernikah. Dah nikah, nak pegang ke, peluk ke, apa ke, takde apa-apa masalah. Hal dia jadi bini no.2, itu antara dia dgn suami, madu dan keluarga mereka. Better bernikah daripada pegi ‘honeymoon’ kat Europe tapi just close friend. Oppsss…

    0

    0
  30. langit biru says:

    kalau dh tangkap gambar posing peluk camtu…sajela tu bagi isteri no 1 jeles,dh perangai artis tkde kelas camtula…aku salute zarina zainuddin..sentiasa merendah diri…ni jenis artis emm dapat suami baik ..terus pakai tudung konon nk jadi solehah..pastu bila ALLAH BERI DUGAAN BARU SIKIT…terus bukak tudung tangkap tk kira la suami orang….

    0

    0
  31. Linzy Longkang says:

    bila nak tunjuk pic hesben ko adda, masuk laa kat ig ko yg sendu tuh

    0

    0
  32. Anonymous says:

    aku kenal dia ni. haritu pakai tudung litup sekejap. konon x salam lelaki. tiba2 keluar gambar berpeluk pelukan sebelum kahwin.acaner tu?

    0

    0
  33. tak kenal maka x suka says:

    tak kenal la dia ni. pelakon atau penyanyi? x glemer kot..??

    0

    0
  34. jiji says:

    i hav only 1 question, apa salah dia kat korang?dia kawen, bukan berzina. mesti ke salahkan pompuan sedangkan yang lafaz akad adalah lelaki…hentamla selagi tangan tu berfungsi, mulut boleh bercakap, mata boleh membaca, otak masih ok. satu hari Allah turunkan bala kena batang idong time tu baru tau langit tinggi rendah.

    0

    0
  35. bulan says:

    hahah kalau Rozman datuk Isli tu org LABUAN asyik2 kata sabah…
    org kaya2 tu… utg ko ADDA…
    yg penting halal xkn kena cerai punya… adda kn hot n bergetah…
    tak lama g dpt title DATUN la ko… yer la DATIN utk 1st wife hihihi
    p/s lau betul la ko nikah ngan Rozman tu…
    lau tak sorry….

    0

    0
    • adik rozman says:

      wahai bulan…… ko jangan sesekali kasi buruk abg aku si rozman… ya tu nada masa kan becinta sama si adda… mun ku tau ko sapa tampar ko laju2….

      0

      0
    • adik rozman says:

      wahai bulan….. aku tau la abg ku tu hensem…. sama nama bapa kami tu tersangatla glemer….. sila2 pikir ah sebelum menggelemer kan kuarga orang…. ada otak pakai… jgn men sedap taip…

      0

      0
    • whatever says:

      rozman tu jauh lebih hensem dr laki dia. tolong check betol2 sblm ckp. masakan ahli parlimen disegani nak artis takde class mcm menatang adda ni? takde class takde maruah. public use !

      0

      0
  36. SukaHatiKauKiah says:

    Kau nak kahwin kali ke 150 juta jadi isteri nombor 26,406 aku tak kisah Adda oi. Tak kenal. Next!

    0

    0
  37. This article was quite interesting. I am going to read more on your blog. I do agree with everything you are saying.

    0

    0
  38. Anonymous says:

    tengah mude, tgh mantap… sume org kejar.. klu dh berumur nnti mcm mn. lelaki sume tau pakai buang je. yg merana perempuan jg. fikir2 kn la dan selamat beramal.

    0

    0
  39. whatever says:

    dah lepas 17 hari belum? tgulah bala Allah Taala turunkan di atas perbuatan ko selama ni. masa tu igtlah berapa ramai org yg kau dah sakitkan hati dan porak perandakan umah tangga diorg. enjoi selagi boleh. ko selamat selama ni pun atas doa mak bapak ko yg masih hidup. tgu hukum karma Adda. Janji Allah itu pasti

    0

    0
  40. Nita says:

    sedapnya statement adda butterfly ckp hubungan dgn isteri pertama tu baik…menipu media..pdhal hubungan dgn isteri pertama x ok langsung! ko dgn Hanez Suraya sama je! dasar perempuan murahan! ingat je..karma tetap karma! dan lagi hey adda butterfly..ko dah ada surat nikah yg sah kat Malaysia? Ko kan kawin di Thailand! pui!!!

    0

    0