Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Aaron Aziz Dan Isteri Hiasi Muka Depan Majalah Stailista Julai 2012

Pasangan bahagia ini pastinya bertambah bahagia selepas mereka berdua disahkan mendapat MyPR baru-baru ini. Abang Nara suka sangat dengan Aaron Aziz dan Diyana Halik ini. Tak pernah dengar cerita kurang baik tentang rumah tangga mereka. Diharapkan mahligai bahagia mereka berdua akan berkekalan sehingga ke akhir hayat

aaron aziz dan diyana halik

Advertisement

Memang sama cantik sama padan kan? Pasti banyak cerita menarik yang dikongsikan oleh mereka berdua di dalam edisi majalah Stailista yang terbaru ini. Jadi jangan lupa dapatkan majalah ini di kedai buku berhampiran anda.

P.S: Semalam Abang Nara nak beli perabot dapur kat rumah kedai berhampiran tempat tinggal Abang Nara. Duit dalam Maybank hanya tinggal RM100 tapi perabotnya harga RM500. Lepas tue kedai tue tak terima kad kredit pulak. Tengah pening-pening memikirkan camna nak membayar, sekali tue teringat Citibank Ready Credit yang Abang Nara ada.

citibank

Yeah ~~ Kad nie sebenarnya boleh digunakan macam kad ATM biasa. Abang Nara dengan pantas pergi ke ATM yang ada tanda MEPS di stesen Petronas dan terus cucuk duit sebanyak RM500. Memang time-time perlukan cash macam nie sangat sesuai la menggunakan Citibank Ready Credit. Dapat gaji nanti terus bayar balik. Setel!!!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

64 Comments

  1. Raja minah jambu 24jam mengadap computer

    June 29, 2012 at 10:01 pm

    mat singaporean memang setia walau pn dh jadi artis minah jambu suka ngan mat singapore kalau boleh minah jambu nk tngkap alif aziz tapi alif dh sehati sejiwa ngan ann ngasri…….cuba tengok alif setia ngan ann kn …mana ada alif kena gossip ngan pompan lain …hanya ann di hati alif ….bab tu minah jambu suka mat singaporeannnnnnnnn………………..semoga bahgia Aaron dayana comel dayana………………

  2. mek nab

    June 29, 2012 at 5:51 pm

    ade sket iras2 rebekka nur

  3. nyah palsu

    June 29, 2012 at 5:45 pm

    for wutever reason i juz dont like aron wife..shes so emancipates snobbish rude n fuckin murderer energy. she got to be strong for aron otherwise she might end up at lorong hj taib sellin body for foods.FUCKIN PROSTI!

  4. waktunote

    June 29, 2012 at 11:37 am

    ..info dr cousin dr kota singa..aaron asalnya dulu kawen ngan wive die ni janda..anak sorg if im not mistaken..

    • Anonymous

      June 29, 2012 at 12:41 pm

      wife bukan wive. xpayah la nak sebarkan info2 fitnah kat sini, sia2 je dpt dosa.

  5. Anonymous

    June 29, 2012 at 11:36 am

    Bini control baik puny, pasal tu la si AA takut buat Hal. Guna remote hybrid.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top