June 24th, 2012

Berita baik untuk semua peminat Aaron Aziz (mungkin berita kurang baik untuk Zed Zaidi) apabila Aaron Aziz mengesahkan yang dia sudah menerima kad MyPR semenjak awal Jun yang lalu. Ini bermakna, Aaron kini adalah penduduk tetap Malaysia yang sah. Jutaan tahniah diucapkan kepada Aaron Aziz dan keluarga atas berita gembira ini.

mypr aaron aziz

Bercakap kepada wartawan Kosmo hari ini, Aaron Aziz mengakui yang dia tidak mahu menyebarkan berita ini kepada umum. Kata Aaron:-

Saya minta maaf kepada semua pihak kerana dari awal lagi tidak menghebahkan kelulusan permohonan PR saya kepada umum. Saya fikir, perkara itu tidak perlu dikecoh-kecohkan. Tetapi, apabila ada pihak yang tidak bertanggungjawab mengirimkan salinan dokumen sulit saya itu kepada umum, barulah saya rasa perkara itu perlu dijelaskan. Saya sudah memegang kad MyPR sejak awal Jun. Saya harap pengakuan saya ini akan menjelaskan segala persoalan semua pihak.

Semoga dengan penerimaan kad MyPR ini, tidak ada lagi isu yang ditimbulkan mengenai Aaron Aziz dan keluarganya. Kepada Aaron, teruskan berkarya di bumi Malaysia ini. Semoga anda akan terus maju jaya.


117 responses to “Aaron Aziz Kini Penduduk Tetap Malaysia, MyPR Diterima Awal Jun”

  1. a says:

    zz tak payah nak bising sgtlah..dulu si hetty sarlene partner dia dalam sembilu yg bape ratos episode tah tu tak silap jadi wakil singapore masuk asia song festival dia tak rasa cam nak bising plak ke?
    entertainment industry ni universal lah..contoh cam justin bieber buat duit kat hollywood tp dia canadian..tu baru 1..blom kira artis hong kong, taiwan etc yang merentas benua berlakon/nyanyi dlm produksi bangsa dorg walau dlm negara berbeza..aaron berlakon kat sini bukan rugi pun negara kita..dia berlakon dlm produksi tempatan, org dtg tgk dia berlakon pon dalam panggung wayang tempatan, so duit sume kitar masuk negara kita jugak..kalau setakat pasal peluang makin kecik utk artis kita sendiri tu artis kita sendiri la kena tingkatkan performance dorg..aaron pon bukan naik dlm masa sehari.dia pon usaha keras so kalau sesape nak dapat apa yg dia dpt tu usahalah lebih..bukan asyik bergaduh berebut jawatn dlm persatuan yg tah hape2 tah..

  2. takde kena mengena says:

    anak aaron aziz yang pakai baju biru tu kiut sgt! pandai posing

  3. farah nuraya says:

    wow … ! the great nws ….
    we of ur fns rlly hppy wth diz thngs …

  4. yahhoooo….zed zaidi jgn bengang2

  5. gu.. says:

    Aku lebih rela Aaron Aziz dpt PR drpd bagi kat Indon, Pinoy, Bangla, Myanmar yang buat jenayah kat Malaysia. Buat semak jer.lepas tu indon nk besar kepale je..tgk issue dekat jakarta tu..sampai cari rakyat malaysia…ingat sikit..rakyat indon banyak dekat malaysia nie cari rezeki..ingatlh sikit..dah la negara miskin..dtg ke negara org cari rezeki..buat hal je..x sedar dir plak..org dah bg masuk pn tak reti nk bersyukur plak..lps tu ade plak masuk cecara haram..

    • Abang says:

      Jangan tak tahu..macam kau pandang jijik kat rakyat Indonesia, begitu lah juga Singapore pandang jijik kat rakyat Malaysia ni..TETAPI??? lihat lah sendiri…meludah ke langit terkena muka sendiri ..

Loading...