Aaron Aziz Dan Isteri Hiasi Muka Depan Majalah Stailista Julai 2012

Hiburan

Aaron Aziz Dan Isteri Hiasi Muka Depan Majalah Stailista Julai 2012

Pasangan bahagia ini pastinya bertambah bahagia selepas mereka berdua disahkan mendapat MyPR baru-baru ini. Abang Nara suka sangat dengan Aaron Aziz dan Diyana Halik ini. Tak pernah dengar cerita kurang baik tentang rumah tangga mereka. Diharapkan mahligai bahagia mereka berdua akan berkekalan sehingga ke akhir hayat

aaron aziz dan diyana halik

Advertisement

Memang sama cantik sama padan kan? Pasti banyak cerita menarik yang dikongsikan oleh mereka berdua di dalam edisi majalah Stailista yang terbaru ini. Jadi jangan lupa dapatkan majalah ini di kedai buku berhampiran anda.

P.S: Semalam Abang Nara nak beli perabot dapur kat rumah kedai berhampiran tempat tinggal Abang Nara. Duit dalam Maybank hanya tinggal RM100 tapi perabotnya harga RM500. Lepas tue kedai tue tak terima kad kredit pulak. Tengah pening-pening memikirkan camna nak membayar, sekali tue teringat Citibank Ready Credit yang Abang Nara ada.

citibank

Yeah ~~ Kad nie sebenarnya boleh digunakan macam kad ATM biasa. Abang Nara dengan pantas pergi ke ATM yang ada tanda MEPS di stesen Petronas dan terus cucuk duit sebanyak RM500. Memang time-time perlukan cash macam nie sangat sesuai la menggunakan Citibank Ready Credit. Dapat gaji nanti terus bayar balik. Setel!!!

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

64 Comments

  1. peaze2biey

    June 29, 2012 at 11:22 am

    la, xde sponser lain ker? pakai bju yg sme fazura pakai mase pelncaran majlis fazura sbg duta lux…

  2. Anonymous

    June 29, 2012 at 11:11 am

    Banyak duit senyumla….mana korang tau dia tk miang. Tkkn nk tunjuk. Jatuhla reputasi.

  3. lipas sosah nak mati

    June 29, 2012 at 10:06 am

    comel jer bini dier…cam Acha pon ader..gigi comel. heheheh.

  4. apa2 je la

    June 29, 2012 at 9:20 am

    aku tak nak komen psl aa atau wife dia…tp banyak pasangan yg aku tgk kan…kalo isteri cute mute kecil comel suami dia org badan sasa2…kalo isteri bdn lebar si suami lak maintain kurus…hehehehehe

  5. Berani Berubah

    June 29, 2012 at 9:12 am

    Semoga perkahwinan mereka kekal hingga ke akhir hayat. Amin….

Loading...