Written by AbangNara | January 3rd, 2014

Sebelum ini Abang Nara ada kongsikan gambar Che Ta dan Zain berbulan madu di Eropah untuk tatapan anda semua. Memang terserlah kebahagiaan dan keromantisan mereka berdua sejak bergelar suami isteri. Banyak peminat yang gembira dan berkongsi rasa teruja melihat pengantin baru ini. Abang Nara pun suka dengan gambar-gambar yang dikongsikan oleh mereka. Romantis!!!

rozita dan zain

Setelah menjelajah Eropah untuk bulan madu mereka, Che Ta dan Zain telah ke Singapura untuk menyambut tahun baru 2014. Turut menemani mereka ialah Ayu Raudhah dan Zaquan Adha serta anak Che Ta, Ammar. Nampak bahagia sangat-sangat keluarga ini. Semoga ia berkekalan sehingga bila-bila.

rozita dan zain

Lagi beberapa keping gambar romantis pasangan pengantin baru Rozita Che Wan dan Zain Saidin dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

rozita dan zain

P.S: Hanya satu hari! Hari meraikan pelanggan EDZ. Kunjungi butik EDZ di Bdr Baru Bangi untuk diskaun dress kegemaran anda sehingga 70%. Daftar membership secara percuma dan dapatkan voucher bernilai RM15 dan RM20 setiap kali anda shopping di EDZ. Alamat: EDZ, 40 Seri Bangi, Seksyen 8, Bdr Baru Bangi Selangor. 03-89123410. Peta dan details: http://www.edz.com.my/index.php/edzians-day.html

rozita dan zain
rozita dan zain
rozita dan zain
rozita dan zain
rozita dan zain
rozita dan zain
rozita dan zain

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

86 responses to (9 GAMBAR)Pasangan Pengantin Baru, Rozita Che Wan & Zain Saidin

  1. Anonymous says:

    Che ta zain apa macam barang baik ke….

  2. pinana says:

    da kenapa org zaman skrg ni,…. berhijab tapi membungkus aurat… tak paham2.. muhasabah diri

  3. Woweee says:

    Zaman sekarang org belanja berhemah. Top management pun potong elaun, retis2 bermewahan di oversea. Himpunan turun bayaran pada retis!

  4. awanona says:

    aku lebih rela pakai kain pelikat drpd pakai baju mcm zaquan tu……

  5. whatsoever says:

    rozita che wan ni memang bergambar tak suka pandang camera ke apa? orang lain dok senyum tgk camera, yang dia pandang langit. cuba tengok camera jap. asyik tengok langit je.

  6. Anonymous says:

    Dia orang ni asyik holiday dengan shopping je…. kesian zain dengan zaquan. Tentu pening kepala setiap bulan nak fikir macam mana nak support lifestyle mewah che Ta dengan Ayu.

  7. Anonymous says:

    Gambar yg atas tu
    Apasal ada bonjol pat KLEDEK ZAIN?
    mamat yg sebelah pun ada BONJOL jgk ..

    Apa yg sebab kan diaorg mengerass ni ?

  8. Anak ikan says:

    Bini beg birkin , yg laki kasut louboutin ! Kelazzzz

  9. Liza says:

    gambar 3 beradik tu just pegi singapore je kan?
    apasal aku rasa si che ta mcm mangsa fesyen je…ke perasaan aku je?
    cuaca kat singapore sama je kot mcm malaysia…
    tapi berjaket hitam, bermafla bagai…tak panas ke kak oi…
    nak melawa boleh, tapi ikut kesesuaian la

  10. oh dunia says:

    gmbar aidil yg no 2 dah mcm muka chef adu dalam masterchef selebritot!

  11. anynomiz says:

    kcian.aslnya nk nmpak muda.tp tua ttp tua.

  12. Apam Tembam says:

    Oh.My.Pocot…..what the f*ck….Zaquan…baju ketat, seluar sendat & senteng …pakai belt and at the same time pakai suspenders (wrong combination..it should be either one)….kasut dah nampak macam ada bunga setepek kat situ…all wrong from head to toe…. Seriously Zaquan??

    Tips for you guys and gals before stepping out of the house:
    1) Make sure you have a big mirror…full view…. to check yourself from head to toe.
    2) Take a selfie or get someone to take yr picture using camera phone. Pose. Then evaluate. Do I look alright? if in doubt…put on instagram or twitter…ask friends for comments or praises…if ugly…remove the picture immediately…go and change…lol.
    3) Sometime less is more…for the guys…too much of everything makes your look weird…do you see runaway models wear stupid fashion clothes on the street???..so why should you? For the ladies…less is more…doesn’t mean that you need to wear skimpy clothes to show off your tits and crotch like Milley Cirus…hell no !!

    Play with fashion. Fashion is fun.
    Just don’t be a fashion victim.

  13. macam lahh.. says:

    macam lahh……..je dressup si zaquan adha ni.so gay..

  14. tokwan olga says:

    pompuan2 melayu islam,

    pakai tudung tapi seluar ketat nak mampus. dah tua2 pun tak reti agama ke? laki kau tak tegur? bapa? atuk? mahal ke nak beli seluar / kain longgar2 sikit? kau jual birkin tu boleh beli selori kain. tak tau le kalau birkin petaling street…

    yuna pun kadang2 sama juga

  15. nanu says:

    baju zaquan cam orang terencat akal, baju bini die cam orang muslimah bajet hot. dua dua fail.

  16. oh apakah..? says:

    Kita para peminat ni pandai2 la memilih artis yg bole dijdkan ikon.kalo yg adik beradik depa ni..toksah la..hatta brtudung skalipun.sbb btl2 mghina syariat dlm brtudung.laki kat sblh pon lain mcm jerk gaya dek krn trpengaruh dgn fesyen bini.sudahnya gonjeng.tiada satu pun gambar diatas yg bole dibanggakan kita sbg muslim.berat mata semua memandang,berat lagi zain memikul!

  17. glam gurls says:

    anyway I pernah terserempak beberapa kali dorang adik beradik shopping kat kenanga wholesale city….cari brg fake…same gak ngan maria tunku sabri n husband buat coverage g china beli barang branded imitation gred AAA katenye, so it shows that most of Malaysian artists wanted to have branded stuffs but cant afford it. And jangan ingat bile dorang pakai branded means dorang pakai barang yg authentic n genuine…silap tu…if kat western country kat airport boleh kene tahan ngan kastam dorang biler gune barang fake…tp kalau dorang masuk spore naik kereta xdela kene…unless kalau spore immigration buat full inspection kat dlm kereta.

  18. Zain Hot says:

    Bestnya ZAIN. Nampak bonjolan la dekat seluar zain. best kan kalau dapat

  19. YaYaYa says:

    Alah korang ni, kalau mampu pergi oversea, biarlah diorang pergi. Apa salahnya. Yang sibuk dok suruh diorang honeymoon dalam negara je tu buat apa? Kalau korang tu mampu, korang pun pergi oversea jugak. Rezeki diorang, tak payah la dok dengki lagi..

  20. JALAL says:

    OH PLEZZ ZAKUAN.. APASAL GAYA KO SAWIT SGTTT!! DA KEMAROK NK BERFESYEN.. SMPI JADI SAWIT.. MCM BUDAK2 BARU NAK UP.. MAIN TAK SEBERAPA.. ASIK INJURD.. MCM MENANGUNG BIAWAK IDUP JEK LA.. BETTER KO PENCEN TRY CARI JOB BERLAKON JEK..

  21. geli aku tengok gambar no 5…… macam tak sabo2 cik ta kita nak pegang anu zain…. ha3….

  22. Mizz-Annoyed says:

    Kalau anak menteri cuti sakan & tunjuk barang branded mesti dikatakan bapak dia ambik duit rakyat. Kalau artis pula dikatakan barang fake. Lumrah manusia…ada je yg nak di komen. Ade je cacat cela kesalah org lain yang dijadikan bahan untuk diumpat.

  23. jeles la tu says:

    Aku cam pelik je cam heran je cam meluat je orang yang panggil nama orng dengan gelaran orang tua…aku nak tanya sikitlah yang memanggil orang dengan gelaran orng tua tu kau nanti tak tua ke?? muda sampai ke hujung nyawa ke??

    setiap orang akan masuk fasa tua so janganlah nak mengata Che Ta atau memanggil gelaran org tua bagai…tua tua dia pun LAKU NYAH…kau yang mengata memanggil dia tua tu ada ke orng nak kat kau bila kau masuk fasa ni..so jangan nak dengki la…cuba la bersih kan hati tu…buang segala hasad dengki..dah hakikatnya dia cantik atas ciptaan Allah atas kehendak Allah atas izin Allah..so sapa kita nak mengata mengumpat ni? be happy for others ..so hati jadi tenang..

  24. SANA says:

    Mencelah sikit,..
    cuba rozita ni buat natural…jgn mekup atau bergaya sakan sangat..buat-buat biasa je,..jgn asyik dok pakai bulu mata palsu je, pakai skirt, sluar ketat mcm tu,..pakai yg sesuai sikit..
    mesti nmpak lagi cantik,..lagi menawan.
    Memang awk tidak hipokrit…awak adalah awak,..tetapi cuba pakaian yg lebih menawan…bila kenakn baju kurg jgn yg terlalu ikut badan…ubahkn cara pemakaian…lagi org respect.

  25. minelady says:

    Perasan atau tidak? dalam mane2 gambar che ta mesti pakai bulu mata palsu, bunga n topi. macam tak real jer..well who knows..only zain yg tau..ape2 je lah..

  26. SANA says:

    x faham lgsung lah org2 ni yg dislike…bukan aku kutuk rozita tu pun.
    maksud aku kalau dia x mekup sakan, pakaian bukan mcm org2 muda,..rasanya dia lagi cantik, kalau tak bersolek sangat.
    Susah betul org2 ni.

  27. Emma says:

    Rozita Che Wan ni tangkap gamba atas katil pon make up! tak rimas ke? huhu… ape daaa… wipe off ur make up and bring up ur natural beauty… kalau hadooo.. :)

  28. rozitipu che wakenabeb says:

    gambar kat katil tu pun nk publish? nak cakap best dapat main dgn zain.. muka happy..SEMUA FAKE!!!! puiiii!

  29. gary says:

    tak ayu raudhah la kalau tak pakai seluar ketat

  30. […] (9 GAMBAR)Pasangan Pengantin Baru, Rozita Che Wan & Zain Saidin (85) […]