Written by AbangNara | December 19th, 2013

Amboi, amboi, amboi. Berseri-seri wajah pengantin baru si Zain Saidin dan Rozita Che Wan ini. Rupa-rupanya mereka berdua sekarang sedang berbulan madu di Rome, Itali. Memang satu tempat yang romantik dan sesuai untuk bermadu kasih buat pasangan baru berkahwin. Seronok Abang Nara melihat kegembiraan di wajah mereka.

gambar bulan madu rozita che wan

Cute kan mereka berdua? Pasti seronok berjalan-jalan di Itali dengan cuaca yang sejuk. Semoga dengan percutian bulan madu ini, hubungan mereka berdua akan lebih mesra dan dapat mengenali diri masing-masing dengan lebih mendalam. Che Ta dan Zain turut berkongsi gambar mereka bertemu dengan pereka baju pengantin, Man Kajang.
gambar bulan madu rozita che wan

Senyuman yang terukir di wajah Zain dan Che Ta jelas menggambarkan kebahagiaan satu perkahwinan. Hanya orang yang dah berkahwin sahaja yang dapat merasakannya. Nak tahu kenalah kahwin cepat-cepat. Hehehe.

gambar bulan madu rozita che wan

Buat Zain dan Che Ta, selamat berbulan madu. Selamat pergi dan selamat pulang nanti. Enjoy puas-puas waktu anda di sana.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

88 responses to Zain Saidin & Rozita Che Wan Berbulan Madu Di Rome, Itali

  1. nuha says:

    yg mengutuk tak sudah2 ni……jgn lupa ya kita ada family juga. jgn org terdekat kita bersikap lagi teruk. org sekililing pulak mengata korang. masa tu nak insaf pun…toooo late!!!

  2. Anonymous says:

    Saya doakan mereka bahagia dr dunia hingga akhirat. Hidup berlandaskan Al-Quran dan Sunnah. Dapatkan zuriat penyambung ummat. Klu ade rezki lebih kongsi2 pada yg memerlukan. Have a nice day….

  3. Firman Allah dalam Surah Al Humazah ayat pertama:
    Kecelakaan besar bagi tiap tiap pengumpat lagi pencela…..

  4. takut api lighter says:

    MAJLIS PECAH TANAH dirasmikan oleh zain saidin di italy wallaweii!..jangan terkejut tengok byk pelapik DALAM tu nanti..

  5. Che Ta Gersang says:

    Nnt diorg ni buat caption macam fizo & mawar – (MADE IN LONDON / PARIS).. Diorg nnt buat la (MADE IN ITALY).. hahah.. tp nnt anak bru nk pegi sekolah. mak da umur 50++.. Xtau la rupe Che Ta masa tu.. Zain pn x nmpk muka yg ade kepimpinan because he’s too young for her.

  6. naruto says:

    boring~

  7. nora dimeroyan crew says:

    nara ni buto la..asyik bekap si nora danish je..benci sey tengok anak menteri blagak ngan anak penjual nasi lemak tu bekepit sakan.. muka mcm penyapu burok..takde pon entry burok2 pasal nd..asyik yg bagus je.nara tak adil..heeee

  8. di maksiat crew says:

    elok lah takda entry pasal group maksiat tu buat semak bn aje. macam ulat cacing geli. Hipokrit

  9. Kak Mala says:

    Macam kak ngan adek gi bercuti je…

  10. […] ini Abang Nara ada kongsikan gambar Che Ta dan Zain berbulan madu di Eropah untuk tatapan anda semua. Memang terserlah kebahagiaan dan keromantisan mereka berdua sejak bergelar suami isteri. Banyak […]

  11. […] Zain Saidin & Rozita Che Wan Berbulan Madu Di Rome, Itali (87) […]