80% Kesan Jerawat Berkurang, Hanya Amalkan 1 Step Ini

Branded

80% Kesan Jerawat Berkurang, Hanya Amalkan 1 Step Ini

Ramai yang berjaya menghapuskan masalah jerawat, tapi tidak kurang juga yang berdepan dengan masalah lebih besar, kesan jerawat!

Tanda-tanda jerawat yang ditinggalkan selepas jerawat berkurangan akan lebih mengecewakan dan memberi kesan terhadap emosi berbanding mengalami jerawat itu sendiri.  Kebanyakan kesan jerawat akhirnya akan pudar dari semasa ke semasa, tetapi ia boleh mengambil masa bertahun-tahun malah sehingga 5 tahun untuk hilang sepenuhnya. Bayangkan betapa lamanya derita yang perlu ditanggung mereka yang bermasalah kesan jerawat ini.

Menurut konsultan pakar kulit Hospital Lam Wah Ee,  Dr Yeoh Chin Aun, penderita masalah ini tidak mempunya keyakinan berdepan dengan orang sekeliling, “Mungkin ramai yang tidak sedar, masalah kesan jerawat membuatkan penderita hilang keyakinan diri secara langsung. Mereka tidak mahu keluar bersosial dan berjumpa dengan orang ramai.”

Bye-bye kesan jerawat dengan serum anti kesan jerawat

Eucerin serum

Kini, ucapkan selamat tinggal kesan jerawat kerana ada penyelesaian untuk masalah besar ini! Memperkenalkan inovasi terbaru bagi mengurangkan kesan jerawat sehingga 80%! Ya, 80% penampilan kesan jerawat berkurang, ini penyelesaian yang dicari-cari untuk kulit bebas cela.

Eucerin ProACNE Solution Triple Effect Serum ini diformulasikan dengan 3 bahan utama membantu meminimumkan kesan jerawat dan mencegah kesan baru dari muncul.

-Patented Thiamidol mengurangkan penampilan kesan jerawat gelap atau kemerah-merahan (hiperpigmentasi). Bahan ini menghalang penghasilan melanin untuk memudarkan kesan jerawat.

-Salicylic Acid mengurangkan jerawat dengan melawan penyebab jerawat, pori tersumbat dan pertumbuhan bakteria. Bahan ini menanggalkan sel kulit mati dan membuka pori tersumbat selain mempunyai ciri anti-bakteria, juga penting untuk menghalang jerawat.

-Licochalcone A adalah anti-oksidan yang bertindak sebagai bahan anti-radang untuk melindungi kulit dari dirosakkan bahan pencemar di sekeliling. Bahan ini juga melegakan kemerahan pada kulit dan mengelakkan pembentukan jerawat.

Kesan jerawat berkurang dalam 2 minggu 

Eucerin serum testimoni

Hasil seperti di atas dialami dengan penggunaan 2 kali sehari oleh seorang pengguna, wanita Cina berusia 40 tahun dari 18 Januari sehingga 25 Februari 2022.

Masalah kesan jerawat mengambil masa yang lama untuk dihilangkan atau dipudarkan tanpa penjagaan kulit rapi. Tapi dengan Eucerin ProACNE Solution Triple Effect Serum terbukti secara klinikal untuk mengurangkan kesan jerawat dalam hanya 2 minggu.

Boleh tengok perbezaan sebelum dan selepas menggunakan serum ni. Ketara ada perubahan kan? Korang ada masalah kesan jerawat sama ada lama atau baru je wajib try Eucerin ProACNE Solution Triple Effect Serum tau. 

Cara pemakaian

Eucerin serum, Eucerin sunscreen

Untuk menggunakannya, sapukan satu pam Eucerin ProACNE Solution Triple Effect Serum pada keseluruhan muka yang telah dibersihkan. Elakkan bahagian sensitif sekeliling mata. Gunakan untuk rutin penjagaan kulit siang dan malam.

Untuk hasil lebih baik, gandingkan dengan Eucerin ProACNE Solution Day Bright Mattifying SPF30 untuk melindungi kulit dari pancaran UV berbahaya. 

Eucerin vending machine

Tak perlu menderita selama 5 tahun dengan kesan jerawat dengan penggunaan konsisten Eucerin ProACNE Solution Triple Effect Serum ini. Bagi membantu lebih ramai orang dengan masalah kesan jerawat, Eucerin menempatkan smart vending machine di university dan kompleks beli-belah terpilih untuk menebus Triple Effect Serum Trial Pack. Dari Mac sehinga April 2022 ini, sesiapa yang mahu #LeaveNoMarksBehind boleh mendaftar menerusi akaun Whatsapp Eucerin.

Apa tunggu lagi? Cepat-cepat ke Watsons berhampiran dan dapatkan Eucerin ProACNE Solution Triple Effect Serum sekarang dengan jaminan pengembalian wang sehingga 31 Mac 2022.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...