Eucerin Spotless Brightening Booster Serum Bantu Kulit Wajah Bebas Bintik Hitam

Gaya Hidup

Eucerin Spotless Brightening Booster Serum Bantu Kulit Wajah Bebas Bintik Hitam

Bagi meraikan kejayan lebih daripada 100 tahun dalam inovasi penjagaan kulit, Eucerin memperkenalkan produk berteknologi tinggi, terbaharu Eucerin Spotless Brightening Booster Serum.

Mengandungi Thiamidol yang dipatenkan dan Pro-Brightening System. Serum ini mampu menghilangkan bintik hitam sehingga 75% dalam masa hanya dua minggu dan mengekang bintik hitam daripada muncul kembali.

Advertisement

Spotless Brightening Booster Serum mengandungi dua bahan aktif yang inovatif untuk pengalaman penjagaan kulit wajah yang terbaik.

2 years lalu

93% Pengguna Setuju Liang Pori Mengecil Selepas Gunakan Produk Ni. Dengan 3 Langkah Mudah, Semua Settle!

Serum Spotless Brightening Booster dipaten eksklusif

Rangkaian produk Eucerin Spotless Brightening Booster Serum

Thiamidol yang telah dipatenkan merupakan bahan eksklusif, ciptaan para saintis Eucerin selepas melakukan pelbagai ujian terhadap lebih daripada 50,000 bahan kandungan yang lain.

Keberkesanannya telah terbukti secara klinikal mampu menghilangkan bintik hitam sehingga 75 peratus tanpa perlu melakukan rawatan laser dan memberikan kulit mulus berseri seawal 2 minggu.

Ia merupakan bahan efektif yang lembut terhadap kulit wajah. Ia mampu menyerikan wajah sehingga 10 kali ganda.

Serta menghalang pengeluaran melanin dari sumbernya selain mengekang berlakunya hiperpigmentasi,

Eucerin turut memperluaskan usaha untuk mewujudkan keberkesanan dalam rangkaian produk dengan memasukkan bahan utama Thiamidol.

1000 Spotless Challenge buktikan keberkesanan

Testimoni sosial rasmi dilakukan menerusi kempen #1000SpotlessChallenge di Instagram, di mana lebih daripada 500 pengguna telah menyertai cabaran ini.

Para saintis di Eucerin juga menaik taraf serum ini dengan bahan tambahan Sistem Pro-Brightening, untuk memberikan keberkesanan yang lebih baik di mana ia mampu membaiki kulit secara mendalam.

Sistem Pro-Brightening ini berkesan untuk meningkatkan tahap perlindungan daripada kerosakan sel kulit dan mengekang kemunculan semula bintik hitam.

Penyelesaian tanpa laser dengan Eucerin Spotless Brightening Booster Serum

Eucerin Spotless Brightening Booster Serum membantu mengurangkan 75 peratus bintik hitam

Testimoni pengguna sebenar

Menurut Deborah Priya Henry, yang merupakan pengguna Eucerin Spotless Brightening dan juga bekas Miss alaysia Universe kerja kemanusiaan dan aktiviti penggambaran telah memberikan kesan kepada kulitnya.

“Saya melakukan penggambaran dan pengacaraan di semua lokasi dan ini telah memberi kesan terhadap kulit saya. Mula muncul bintik hitam pada wajah kerana pendedahan terhadap cahaya mentari yang berlebihan. Walaupun perkara ini tidak mematahkan semangat saya, namun saya mahu mengurangkan kemunculannya tanpa perlu melakukan rawatan yang invasif. Kini, saya bersyukur kerana telah menemui penyelamat terhebat, Eucerin Spotless Brightening Serum yang terbaharu.

Saya amat berpuas hati dengan perubahan yang dapat dilihat seawal dua minggu daripada penggunaannya.. Terima kasih Eucerin Spotless Brightening, kini saya sudah tidak perlu risaukan masalah bintik hitam dan kemunculan ia kembali, lebih-lebihi lagi apabila saya bekerja.”–Deborah Priya Henry

Penyelidikan & Pembangunan Eucerin

Sharon Yeoh, Pengarah Perniagaan Derma MY/SG, Eucerin Malaysia pula berkata berkata wanita sekarang sukar didefinisikan dengan kemampuan tertentu tetapi mereka tetap mahu kelihatan hebat semasa mengejar impian.

“Setelah melakukan R&D yang meluas, kami cukup teruja untuk memperkenalkan formulasi hebat pada masa ini menerusi Spotless Brightening Serum.

Kami memahami akan kehendak wanita pada hari ini berkenaan solusi penjagaan kulit berasaskan dermatologi yang hebat tanpa memerlukan rawatan laser, di mana ia memakan masa dan melibatkan kos yang tinggi. Eucerin mahu menggalakkan kesemua wanita untuk mengetepikan had dan hidup tanpa cela dan tanpa sempadan.”-Sharon Yeoh

Rangkaian Eucerin Spotless Brightening

Rangkaian Eucerin Spotless Brightening Booster Serum

  • Spotless Brightening Cleansing Foam 150g RM59.00
  • Spotless Brightening Day Fluid 50ml            RM149.00
  • Spotless Brightening Night Fluid 50ml         RM169.00
  • Spotless Brightening Booster Serum 30ml   RM209.00
  • Spotless Brightening Spot Corrector 5ml     RM110.00
  • Spotless Brightening Body Lotion 250ml     RM52.00

Mengambil kira permintaan penggunanya, botol Booster Serum kini dinaik taraf dan hadir dalam pembungkusan ruang mono bagi memudahkan penggunaan selain membaiki kadar kitaran semulanya.

Hadir dengan tekstur krim, serum ini mampu memberikan emulsi amat ringan namun bermanfaat kepada wajah dan sesuai untuk semua jenis kulit.

Rangkaian produk Eucerin Spotless Brightening boleh dibeli menerusi platform e-dagang Eucerin di Shopee, Lazada, dan and Hermo.

Produk ini juga boleh dibeli di kedai farmasi Watsons, Guardian, Aeon Wellness dan Caring.

*Berdasarkan kajian klinikal terhadap 35 wanita, dalam tempoh 12 minggu dengan kekerapan penggunaan dua kali sehari

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

Comments are closed.