(7 GAMBAR)Irma Hasmie & Redza Syah, Semakin Sweet ~~~

Hiburan

(7 GAMBAR)Irma Hasmie & Redza Syah, Semakin Sweet ~~~

Lama sungguh tidak mendengar perkhabaran terbaru Irma Hasmie dan suaminya, Redza Syah. Yang terakhir ialah ketika Irma mengesahkan berita kehamilannya. Rasanya kini kandungan Irma sudah pun mencecah 4 bulan.

irma hasmie

Advertisement

Tidak banyak gambar yang dikongsikan oleh Irma menerusi Facebooknya. Namun suaminya, Redza, agak aktif menggunakan Instagram. Yang terbaru Redza telah berkongsi gambar scan bayi di dalam kandungan isterinya.

irma hasmie

Semoga ke”sweet”an dan kebahagiaan rumahtangga Irma dan Redza akan berkekalan sehingga bila-bila. Abang Nara pun tumpang gembira melihat kegembiraan mereka. 5 lagi gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Info asal Forum Cari.

P.S: Goal paling mantap abad ini daripada Zlatan.

irma hasmie
irma hasmie
irma hasmie
irma hasmie
irma hasmie

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

65 Comments

  1. Sweet32

    November 15, 2012 at 10:23 pm

    Semoga selamat bersalin dan dpt baby comel! Semoga pwrkahwinan berkekalan hingga hujung nyawa! Amin…

  2. aku

    November 15, 2012 at 10:06 pm

    Nama irma naik melonjak sdd bersuamikan Redza tu.. kalo dia kawin dgn orang lain tak tak hensem mestitak de siapa nak sibuk2 nak tahu kan…

  3. minah hysys

    November 15, 2012 at 10:02 pm

    serious la irma sgt berseri seri lepas pakai tudung esp time2ngandung ni… Like million times

  4. Anonymous

    November 15, 2012 at 9:41 pm

    apa user name instagrammmm.
    nk follow. nk tgk irma cantek

  5. Nik Akhtar Nasuhah BT Nik Mustafa

    November 15, 2012 at 9:05 pm

    couple ni mmg celebrity couple yg paling cantik dan sama padan kt malaysia ni..sgt sweet….

Loading...