Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(6 FOTO) Mohamed Neqayl Nama Anak Nora Danish Dan Nedim Nazri

Selamat melahirkan seorang bayi lelaki semalam, pelakon Nora Danish mendedahkan nama anaknya menerusi satu perkongsian di Instagram. Nora dan suaminya Nedim Nazri telah memilih nama Mohamed Neqayl buat cahaya mata pertama mereka itu.

Advertisement

Nora juga turut memuat naik beberapa foto Neqayl khas buat peminatnya. Rata-rata netizen mengucapkan tahniah dan mendoakan kesejahteraan beliau dan anaknya.

Jom kita lihat beberapa lagi foto  Neqayl dengan membaca entri ini sepenuhnya.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

49 Comments

  1. ciK piNgu

    February 25, 2018 at 7:45 am

    Tahniah Nora-Nedim.

    yg ptg tak sorok muka anak berbulan2 sb hak ekslusif bagai.. kalian mmg menghargai peminat! tak usahlah nk berprogram realiti bagai. dah muak.

  2. Tk

    February 23, 2018 at 7:32 pm

    Hope no reality program for baby. Let him grow up out of the limelight! Anyway you dont need the money.

  3. anonymous

    February 23, 2018 at 6:13 pm

    very cool couple mcm che ta dan zain tak pyh nak hide muka baby tak mcm sesetengah retis sendu yg nak eklusifkan baby yg tak semegah mana pun

  4. Saper2 je la

    February 23, 2018 at 4:20 pm

    Kan…senang. dh tau diri tu artis sure la peminat tertunggu2 nk tgk gmbr baby..ha kasi tunjuk aje mcm ni..sempoi je..tak yah nk halang2 pantang bagai. Org pn tak de la asyik nk mntak nk tgk gmbr baby. Tgk ni dia dgn senang hati kasi semua org tgk muka baby dia…elok aje semua mendoakan dan tahniah kt dia..tak yah nk pening kepala nk cover2

  5. kepoci

    February 23, 2018 at 3:07 pm

    aunty pasah pasrah mana..tak nak komen atau sindir ke senyap je,makan hati dendam cemburuu le tuu

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top