Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(TAHNIAH) Nora Danish Dan Nedim Nazri Timang Cahaya Mata Lelaki

Tahniah kami ucapkan kepada pasangan Nora Danish dan Nedim Nazri yang baru sahaja menimang cahaya mata sulung mereka bersama awal pagi tadi. Sebenarnya Nora dijangka bersalin pada 9 Mac depan.

Advertisement

Nora selamat melahirkan seorang bayi lelaki seberat 2.98 kilogram melalui pembedahan di sebuah hospital swasta di ibu negara. Difahamkan, Nora dan bayi berada dalam keadaan stabil.

Nora dan Nedim sah bergelar suami dan isteri dalam satu majlis tertutup pada 30 Mac 2017. Sebelum ini Nora pernah berkahwin dengan Rizal Ashram Ramli ataupun Jejai dan mempunyai seorang anak lelaki iaitu Putra Rayqal Ramli.

Sumber Berita : Harian Metro

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

63 Comments

  1. eton

    February 23, 2018 at 12:41 pm

    tengah beranak pun cantek !

  2. Pikio pikio

    February 22, 2018 at 11:02 pm

    Nama anak nya Terpele’ot lidah aku nk nyebut nyer le kome. Tak usoh ler bubuh panggilan manja anak tu mcm tu cos aku dah google makna nya. Hmmm

  3. Anonymous

    February 22, 2018 at 3:18 pm

    buat $ skrg byk2…x lama lgi ada pilihnraya…, nnti kalau kalah BN, anak u akan makan susu murahhhhh

    • huhu

      February 22, 2018 at 4:10 pm

      hahaha..statment ko paling win..huhu..

    • KakKiah

      February 22, 2018 at 9:30 pm

      Tak payah cakap orang lah. Ko pun sama kene carik duit banyak gak. Macam hebat jek lagak cakap..

  4. anon

    February 22, 2018 at 3:13 pm

    Tahniah, tapi kalau dpt perempuan lagi ok sb dua2 dah ade anak lelaki.

    • kona

      February 22, 2018 at 4:09 pm

      maybe kena cakap kat Allah kot, sebab Allah yang bagi jantina tu.. mereka terima aja

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top