February 22nd, 2018

Tahniah kami ucapkan kepada pasangan Nora Danish dan Nedim Nazri yang baru sahaja menimang cahaya mata sulung mereka bersama awal pagi tadi. Sebenarnya Nora dijangka bersalin pada 9 Mac depan.

Nora selamat melahirkan seorang bayi lelaki seberat 2.98 kilogram melalui pembedahan di sebuah hospital swasta di ibu negara. Difahamkan, Nora dan bayi berada dalam keadaan stabil.

Nora dan Nedim sah bergelar suami dan isteri dalam satu majlis tertutup pada 30 Mac 2017. Sebelum ini Nora pernah berkahwin dengan Rizal Ashram Ramli ataupun Jejai dan mempunyai seorang anak lelaki iaitu Putra Rayqal Ramli.

Sumber Berita : Harian Metro


63 responses to “(TAHNIAH) Nora Danish Dan Nedim Nazri Timang Cahaya Mata Lelaki”

  1. eton says:

    tengah beranak pun cantek !

  2. Pikio pikio says:

    Nama anak nya Terpele’ot lidah aku nk nyebut nyer le kome. Tak usoh ler bubuh panggilan manja anak tu mcm tu cos aku dah google makna nya. Hmmm

  3. Anonymous says:

    buat $ skrg byk2…x lama lgi ada pilihnraya…, nnti kalau kalah BN, anak u akan makan susu murahhhhh

  4. anon says:

    Tahniah, tapi kalau dpt perempuan lagi ok sb dua2 dah ade anak lelaki.

Loading...