Written by AbangNara | September 3rd, 2018

Ingat lagi tak pasal Doropu yang pernah Abang Nara kongsikan satu ketika dahulu?

Apa tak ingat? Ish, ish, ish. Tak apa tak apa. Meh sini Abang Nara nak ‘refresh’kan balik memori anda. Doropu ini adalah satu platform e-commerce terkini di Malaysia yang memberikan anda peluang membuat pembelian pada harga diskaun yang AWESOME sehingga boleh mencecah RM0.

Harga yang ditawarkan semakin murah setiap SAAT dan kita selaku pembeli boleh dapat REBATE setiap masa. Senang cakap, konsep Doropu ini memang unik, lain daripada yang lain dan awesome sehingga ia menjadi perbualan hangat di kalangan kaki shopping online.

image

Pada tarikh 8.8.2018 yang lalu, Doropu telah menganjurkan promosi iWatch’s Price Drop yang sangat-sangat menakjubkan. Para pembeli Doropu telah menyaksikan produk kegemaran bersama-sama dengan 100-200 pembeli lain dan membelinya pada harga RUNTUH.

8 jenis produk bermula dari 8 pagi sehingga 12 malam telah ditayangkan dan setiap minit harganya berkurangan dengan purata diskaun sehingga 80%.. Produknya pula telah bertukar setiap 2 jam Itu belum kira FREE shipping yang ditawarkan. Memang kaw-kaw promosi 8/8 dari Doropu nie!!!

image

Sekiranya anda terlepas promosi 8/8 Doropu tersebut, jangan menangis jangan sedih.Atas sambutan hangat yang diberikan, Doropu kini kembali dengan promosi 9.9 yang bermula pada, tarikh 1 September sehingga 9 September ini.

Sepanjang 9 hari ini, pelbagai produk akan dijual pada harga ISTIMEWA dengan diskaun tak masuk akal akan diberikan. Paling SPECIAL, 9 produk akan dijual bermula jam 12 tengah malam sehinga 12 pagi pada harga yang berkurangan setiap MINIT pada tarikh 9/9.

Korang kena PANTAS kerana produk akan ditukar setiap 2 jam. Inilah peluang keemasan untuk mendapatkan produk yang anda inginkan pada harga paling RENDAH.

image

Abang Nara paling teruja apabila mendapat tahu salah satu produk yang bakal diberikan HARGA RUNTUH ialah Samsung Galaxy Note 9 yang baru sahaja dilancarkan. Fuh!!! Itu belum kira 5 jenis ganjaran yang bakal ditawarkan sepanjang kempen 9.9 ini. Memang rambang mata dibuatnya. Abang Nara berani jamin korang pun akan teruja apabila membaca tentang ganjaran-ganjaran BEST ini:-

1. RM19.90 Doropu wallet x 50
Anda hanya perlu LIKE, SHARE & TAG 9 orang kawan anda untuk mendapatkan ganjaran ini. Namun ia adalah terhad kepada 50 yang terawal sahaja.

image

Pemilihan akan dilakukan secara rawak menerusi lucky draw. Jadi kenalah doa lebih sikit supaya anda menjadi antara mereka yang bertuah. Ini langkah-langkahnya :-

1. Like dan Share post mereka di SINI
2. Tag 9 kawan anda di ruangan komen
3. 50 pemenang bertuah akan diumumkan melalui FB rasmi Doropu
4. Semua pemenang perlu menghubungi pihak Doropu dalam masa 24 jam.
5. Anda akan mendapat kredit tambahan melalui akaun Doropu. Mudah kan?

image

Setiap hari, produk yang berlainan akan di jual di Doropu dengan harga yang semakin menjunam pada setiap minit menjadikan Doropu ni, sebuah platform yang berbeza! Anda cuma perlu menjadi 9 pembeli terawal untuk produk yang di jual untuk berpeluang mendapat kredit percuma sebanyak RM9.90 kedalam akaun Doropu anda. Mudah kan?

2. Hadiah ekslusif SK Jewellery sepanjang kempen 9/9

image

Sepanjang tempoh 1/9/19 sehingga 9/9/19 ini, 9 pembeli BERTUAH Doropu bakal berpeluang memenangi hadiah ekslusif daripada SK Jewellery berupa Emas Tulen 999 yang bernilai RM3999. Fuh!!! Berbaloi-baloi sangat nie.

3. Ganjaran RM9 percuma

image

Sekiranya anda berjaya mengajak 9 orang lagi rakan/ahli keluarga untuk turut sama membeli-belah di Doropu, maka ganjaran sehingga RM9 akan menanti anda. Nampak macam sikit amaunnya namun apabila ia digabungkan dengan ganjaran-ganjaran lain yang ditawarkan, memang sangat-sangat berbaloi.

4. Ganjaran apabila anda top up akaun Doropu anda

image

Untuk anda yang tidak tahu, Doropu menggunakan sistem MolPay untuk memudahkan kita meng”top up” duit di dalam akaun kita.

Boleh transfer direct daripada akaun bank, boleh guna epay dan paling best, boleh beli TOPUP di 7 Eleven. Sekiranya anda melakukan top up pada tarikh 9/9, salah satu ganjaran di atas mungkin menjadi milik anda:-

(i) Voucher bernilai RM99 untuk top up sebanyak RM199 (Kod voucer/Kod promo akan diberikan pada 8 September 2018)

image

(ii) Voucher bernilai RM99 untuk top up sebanyak RM299 (3 unit sahaja – (Kod voucer/Kod promo akan diberikan pada 8 September 2018)

image

(iii) Voucher bernilai RM99 untuk top up sebanyak RM399 (5 unit sahaja – (Kod voucer/kod promo akan diberikan pada 8 September 2018)

image

(iv) Voucher bernilai RM9 untuk top up sebanyak RM99 ke atas (90 unit sahaja – (Kod voucer/Kod promo akan diberikan pada 8 September 2018)

image

Yeah memang terasa nak menari gembira selepas membaca pelbagai ganjaran yang ditawarkan oleh Doropu sepanjang kempen 9.9 mereka ini. Rugi sangat-sangat sekiranya terlepas.

image

Abang Nara pasti akan bersengkang mata untuk cuba mendapatkan Samsung Galaxy Note 9 pada harga TERENDAH di pasaran. Tunggu apa lagi, klik www.doropu.com sekarang juga untuk menjadi sebahagian daripada ahli platform e-commerce terbaru di Malaysia ini.

Power kan Doropu nie? Ha, Mesti korang dah teruja nak mencubanya kan? Korang boleh muat turun aplikasi telefon Doropu untuk pengguna iPhone di sini dan untuk pengguna Android di sini.

Paling penting jangan lupa LIKE Facebook Doropu sebab kat situ selalu diupdate segala promosi dan info terkini. Selamat membeli-belah!!!

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

6 responses to 5 Ganjaran Daripada Doropu Sempena Kempen 9.9 Ini Memang Sangat Awesome

  1. Cik B says:

    Mak aku kaya …ko miskin juga.

    1

    0
  2. M Coll says:

    Tetiba lofa pulak..hihi

    0

    0
  3. Yati says:

    Wow !! macam best jerr…

    0

    0
  4. Anonymous says:

    Skim cepat kaya ni

    0

    0
  5. Showing respect to your friend is extremely important
    as per the relationship advice online. I disagreed with him, but he was trying to
    right what he perceived was an injustice. So where is the
    glory or who or precisely you glorify?

    1

    0
  6. Talk to them personally, whether the time on immediately
    messenger service or on the phone. Initially ask yourself,
    whether you are a good, reliable, honest, friendly or
    hardworking person.

    0

    0

Leave a Comment

Optional