Written by AbangNara | June 29th, 2018

Pertama kali mendapat tahu tentang kewujudan Doropu, Abang Nara terus terkesima dan terkagum. Idea yang sangat bijak, powerful dan paling penting, lain daripada yang lain buat mereka yang kaki shopping. Kami terus jatuh cinta pandang pertama dengan Doropu.

Apakah itu Doropu? Ha, Doropu ini adalah platform e-commerce terbaru di Malaysia yang memberikan anda peluang membuat pembelian pada harga diskaun yang AWESOME sehingga boleh mencecah RM0. Doropu ini memang tengah panas macam pisang goreng di pasaran kerana ideanya yang unik, menarik dan menjimatkan kita selaku para pembeli.

Kalau anda belum pernah mengggunakan Doropu, ini 5 sebab kena mula dan mengubah cara membeli anda bersama Dorupu HARI INI jugak!!!

1. Harga semakin murah setiap SAAT

Ini adalah perkara yang paling best tentang Doropu. Setiap saat yang berlalu, harga akan semakin jatuh. Maka kita akan mampu membeli apa yang diingini pada harga yang diinginkan, bukannya pada harga yang ditetapkan oleh si penjual. Makin lama tunggu, makin murah. Tapi pastikan kena buat pembelian SEGERA, takut-takut tunggu lama sangat stok habis pulak.

2. Dapat REBATE setiap masa

Ha yang bab REBATE nie pun best jugak. Contohnya kita nak beli karpet yang harga asalnya ialah RM150. Masa kita bukak applikasi Doropu, harga karpet tersebut ialah RM100. Jadi kita pun terus beli sebab dah tak nak tunggu. Akan tetapi, harga karpet tersebut ketika sold out ialah RM50 sahaja.

Jadi kita akan dapat rebate sebanyak RM50. Rebat akan di berikan mengikut harga terakhir masa dia sold out. Ini bermakna kita tak rugi apa-apa pun walaupun beli awal. Terbaik kan?

3. Produk yang pelbagai

Di Doropu, hanya 1 produk akan dijual setiap hari sampai sold out dan produk-produk yang ditawarkan tiada kekangan. Make up ada, makanan ada, baju ada, gadjet ada dan macam-macam barangan lagilah. SEMUA BENDA ADA di Doropu. Dan paling best, korang boleh tengok senarai produk yang akan dijual untuk bulan berkenaan TAPI tarikh adalah RAHSIA. Semua orang tak tahu kerana Doropu sentiasa nak ‘surprise’kan anda semua. Jadi kenalah sentiasa bukak aplikasi Doropu untuk tak miss out jualan best diorang.

4. Mudah nak TOP UP

Doropu menggunakan sistem MolPay untuk memudahkan kita meng”top up” duit di dalam akaun kita. Boleh transfer direct daripada akaun bank, boleh guna epay dan paling best, boleh beli TOPUP di 7 Eleven. Senang cakap, kalau tak ada online banking pun boleh guna Doropu ini. Mudah dan selesa!!!

Power kan Doropu nie? Ha, Mesti korang dah teruja nak mencubanya kan? Korang boleh muat turun aplikasi telefon Doropu untuk pengguna iPhone di sini dan untuk pengguna Android di sini.

Kalau nak maklumat lebih lanjut, boleh baca di www.doropu.com. Paling penting, jangan lupa LIKE Facebook Doropu sebab kat situ selalu diupdate segala promosi dan info terkini tentang platform e- commerce awesome ini. Selamat ber”DOROPU”!

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

2 responses to Doropu, Cara Terbaru Membeli Barang Secara Online. Makin Murah Setiap Saat.

  1. Jgn install says:

    Installed. Lepastu uninstalled. Merepek apps ni.

    0

    0
  2. Nyonya Mansor says:

    Online pastu pos pakai apa..POS LAJU…Oh TIDAKK…POS LAJU LEMBAB NYAAAAAAAAA

    0

    0

Leave a Comment

Optional