(5 GAMBAR)Wanita Mirip Emma Maembong Bersama Teman Lelaki

Hiburan

(5 GAMBAR)Wanita Mirip Emma Maembong Bersama Teman Lelaki

Nampaknya minggu ini boleh dinamakan sebagai minggu Emma Maembong. Setelah dikaitkan dengan kontroversi gagal menghadirkan ke sesi fotografi Pancaindera, hari ini sebuah portal hiburan telah memaparkan beberapa keping gambar seorang wanita mirip Emma Maembong bersama teman lelakinya.

emma maembong

Advertisement

Sekali pandang sememangnya wanita di atas sangat-sangat serupa dengan Emma Maembong. Mungkinkah pelanduk dua serupa? Namun beberapa lagi gambar yang bertebaran dengan jelas tertulis nama “Adli & Emma”. Adakah ini benar-benar Emma Maembong dan teman lelakinya?

emma maembong

Lagi 3 keping gambar wanita mirip Emma Maembong bersama teman lelaki dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Perubahan muka pelakon-pelakon filem Twilight.

Advertisement

emma maembong
emma maembong
emma maembong

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

130 Comments

  1. babe

    October 15, 2012 at 2:27 am

    kesian emma…baru nak menempah name kat industri…selagi name pon manusia kan..mencari kesalahn org tu sukew sgt..die pon manusia biase jugak lah…mase silam die..nak judge,judge diri diie setelah bergelar artis…x baik hukum org…die pon dah sedar,bg lah die peluang bertaubat…rileks2 sudah…bende dah lepas kot…..kalau nak menegur biar elok2…jgn menghine ke ape ke eh..kalau ah kene kat batang hidung sendiri..baru tahu ape rase…

  2. Mama

    October 11, 2012 at 10:50 am

    sedih tengok.. teruknya perangai, kecik2 dah liar.. bila org ramai komen/tegur, masih ada lagi manusia yg nak back-up.. kamu tu org Islam, sbb itulah org bising n tegur coz kesiankan kamu yg dah mcm “hanyut”.. kalau dah nama komen, ada yg yg sedap bunyinya dan ada yg agak sinis.. apapun terima jelah secara positif.. kalau taknak org komen/tegur atau marah, buat perangai tu elok2 mcm org Islam.. Nauzubillah……

  3. zzz

    October 10, 2012 at 1:08 am

    baju merah tu adik dia..

  4. myra

    October 8, 2012 at 11:10 pm

    Udah2 la korang buat dosa… Baik jg family sendiri dulu agar x terduduk stu hari nanti bila tau adik beradik korg pun perangai samer.. Ingat.. Sekarang tuhan bayar cash..what u give u’ll get back… Mengata org lebey2 nanti kamu yg akan rasasendiri aib tu..

  5. maellambong

    October 8, 2012 at 3:52 pm

    kesian artis2 melayu ni.. umur 14-15 dah mcm gitu perangainya… hidup mcm tak de matlamat dan arah..
    dah bykk cnth tak elok pasal2 artis, tp masih ramai ibu bapa yg terehegeh2
    nak anak jadi artis.. kut2 leh jdi cm siti nurhaliza kut.. leh wt umah juta2… tp 1000 dlm satu je la blh jumpa mcm tu..

Loading...