Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Emma Maembong Dikatakan Kaki Propa Kerana Tidak Menepati Janji

Semenjak muncul menerusi drama Kau Yang Terindah, nama Emma Maembong mula popular. Namun kata orang, kalau dah popular pasti ada cerita kurang molek mula kedengaran. Entah benar atau tidak, semalam menerusi Pancaindera, Emma Maembong dikatakan kaki propa kerana gagal menghadiri temujanji yang diatur.

emma maebong

Advertisement

Menurut si penulis (Syed), Emma ada membuat temujanji kira-kira jam 11 pagi bersama team Pancaindera. Namun sampai ke sudah batang hidung Emma tidak kelihatan. Tiada pula SMS atau panggilan telefon daripada Emma untuk menyatakan hasratnya membatalkan temujanji tersebut. Menurut Syed, ini bukan kali pertama Emma Maembong berkelakuan sebegini.

emma maebong

Hmmmm. Kadang-kadang Abang Nara rasa pelik juga kenapa bila ada artis yang baru nak meningkat nama pasti ada cerita sebegini yang keluar. Kaki propalah, janji tak ditepatilah, bermasam mukalah dan macam-macam le lagi. Abang Nara pasti si Emma nie ada penjelasannya yang tersendiri. Sama-samalah kita tunggu.

P.S: Saat kematian paling epik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

48 Comments

  1. Pingback: (5 GAMBAR)Wanita Mirip Emma Maembong Bersama Teman Lelaki › Saluran Selebriti dan Artis Sensasi

  2. yaya

    October 8, 2012 at 1:13 pm

    zaman sekarang ramai sgt artis MELEIS sekarang yang terkantoi gamba / video XRATE. Pastu plak nama artis tuh mesti naik punya sbb publicity murahan camnie.

  3. yaya

    October 3, 2012 at 9:59 am

    drama jeeee

  4. Raja minah jambu rindu ngan izwan pilus 24jam mengadap computer

    October 1, 2012 at 5:41 pm

    emma ni cute cantek jambu geram minah jambu tengok muka dia ada baby face sikit …..elehhhhh biasa laaaaaa budak2 muda propa propa ni biasa lah ape yg nk di heran kan ! tkde hal lah ! asal kn dia tk buat kecoh kt program masak memasak yg di kate kn menipu penonton macm si yatt yg eksen alim tu sudah la…

  5. Anonymous

    October 1, 2012 at 5:31 pm

    x pelik pon…adik bradik die jual elken tu pon same janji tarak bley pakai..muke je lawa..janji hantu je

Loading...
To Top