October 1st, 2012

Semenjak muncul menerusi drama Kau Yang Terindah, nama Emma Maembong mula popular. Namun kata orang, kalau dah popular pasti ada cerita kurang molek mula kedengaran. Entah benar atau tidak, semalam menerusi Pancaindera, Emma Maembong dikatakan kaki propa kerana gagal menghadiri temujanji yang diatur.

emma maebong

Menurut si penulis (Syed), Emma ada membuat temujanji kira-kira jam 11 pagi bersama team Pancaindera. Namun sampai ke sudah batang hidung Emma tidak kelihatan. Tiada pula SMS atau panggilan telefon daripada Emma untuk menyatakan hasratnya membatalkan temujanji tersebut. Menurut Syed, ini bukan kali pertama Emma Maembong berkelakuan sebegini.

emma maebong

Hmmmm. Kadang-kadang Abang Nara rasa pelik juga kenapa bila ada artis yang baru nak meningkat nama pasti ada cerita sebegini yang keluar. Kaki propalah, janji tak ditepatilah, bermasam mukalah dan macam-macam le lagi. Abang Nara pasti si Emma nie ada penjelasannya yang tersendiri. Sama-samalah kita tunggu.

P.S: Saat kematian paling epik.


48 responses to “Emma Maembong Dikatakan Kaki Propa Kerana Tidak Menepati Janji”

  1. […] minggu ini boleh dinamakan sebagai minggu Emma Maembong. Setelah dikaitkan dengan kontroversi gagal menghadirkan ke sesi fotografi Pancaindera, hari ini sebuah portal hiburan telah memaparkan beberapa keping gambar seorang wanita mirip Emma […]

  2. yaya says:

    zaman sekarang ramai sgt artis MELEIS sekarang yang terkantoi gamba / video XRATE. Pastu plak nama artis tuh mesti naik punya sbb publicity murahan camnie.

  3. yaya says:

    drama jeeee

  4. Raja minah jambu rindu ngan izwan pilus 24jam mengadap computer says:

    emma ni cute cantek jambu geram minah jambu tengok muka dia ada baby face sikit …..elehhhhh biasa laaaaaa budak2 muda propa propa ni biasa lah ape yg nk di heran kan ! tkde hal lah ! asal kn dia tk buat kecoh kt program masak memasak yg di kate kn menipu penonton macm si yatt yg eksen alim tu sudah la…

  5. Anonymous says:

    x pelik pon…adik bradik die jual elken tu pon same janji tarak bley pakai..muke je lawa..janji hantu je

Loading...