Written by Bella | September 7th, 2015

Pernah di kaitkan dengan kakak Anzalna Nasir dan juga penyanyi Rafidah Ibrahim baru-baru ini, hati Shah Iskandar nampaknya sudah dimiliki orang yang bukan daripada bidang seni, apabila beliau telah berkongsi foto cinta hatinya itu di Instagram.

Sering memuat naik foto mereka bersama, Shah kini kelihatan lebih terbuka untuk berkongsi kisah peribadinya kepada ummum.

Terus terang, kekasihnya yang dikenali di Instagram dengan nama iamsarahnorris mempunyai rupa paras ala Chinese sedikit dan kalau di lihat mereka memang cukup sepadan dan ramai peminat Shah mendoakan agar mereka berdua bahagia.

Berikut beberapa lagi foto Shah Iskandar dan kekasihnya khas buat peminat beliau.

Sumber Berita: Berita Harian

23 responses to (3 FOTO) Shah Iskandar Tayang Kekasih Di Instagram

  1. Sheejab says:

    Padan muka rafidah. hahaha.. gedik sangat nak bg statment dlm proses mengenal hati budi

    0

    0
    • Anonymous says:

      kalau lelaki pun sama.. dok msj,call pastu ajk minum2 lma2 ati ppuan x cair.. kna lak si fida yg cair mcm lilin tu.. klu stakat sesekali bhubung xkn org cpt menaruh hati… silapnya ppuan cpt jatuh hati.. salahnya lelaki sbb permainkn ati ppuan..

      0

      0
    • Anonymous says:

      syok sendereh rafidah…………

      0

      0
  2. zaza says:

    ouh yeke..yg terbaru ni yg nombor berapa?
    haha,kpd kekasih terbaru beliau, jgn serahkan jiwa raga sgt kt buaya tu, nnti diri sendiri jgk yg menangis bawah tngga. hihi.

    0

    0
    • kawan sarah says:

      nama dia siti sarah mohd noor adik kepada pengasas radiglow yg tipu duit org… klau xcaya bley follow misskepoh… ramai dah kne tipu ngn diorng…. kaya pon sbb tipu org… mak bapak bangga dpt anak penipu…

      0

      0
  3. Anonymous says:

    semoga berbahagia ye shah ..

    0

    0
  4. Anonymous says:

    rancak korg tulis komen. ak terpinga2 sbb siapa pokcik ni pn ak xkenal.

    0

    0
    • Anonymous says:

      oh baru turun dari gunung atau baru keluar dari hutan belantara or baru abis bertapa…………..

      0

      0
    • poyo says:

      ini ialah mamat poyo! suka mpermainkan hati perempuan.

      0

      0
    • Anonymous says:

      kau kenal siti nurhalizah.? Aku rasa siti pun kau tak kenal..anyway.selamt kembali ke bumi…

      0

      0
    • Bedah jamun says:

      Kau baru sampai dari kuala mana?
      Tak kenal shah iskandar konon.. ko ni zaman aman shah ke ?

      0

      0
      • Anonymous says:

        hahahahaha akak anon tu blur sotong bab dier cuma kenal pokcik yg jual jamu kuat pat pasar minggu jer………..

        0

        0
    • Anonymous says:

      akak anon @4.25pm baru abis henjut sampai dah tak kenal saper shah iskandar.podahhh…………..

      0

      0
      • Anonymous says:

        sy anonymous 4.25pm. Seyes berlakon cte ap weh? Ak x mcm korg, blik kerja ad ms layan drama. Ak ni standard national geographic je weh..

        0

        0
        • Anonymous says:

          hehehe iyerlah standard lah sangat tengok national geographic abis yg dok tercongok pat BN ni baca pasal artis2 melayu aper hal pulak tu………..

          0

          0
  5. Weng Weng says:

    tong kosong!!

    0

    0
  6. Mat K says:

    amboi awek..

    0

    0
  7. hmmm says:

    ohhh…sepupu my hubby..asal org sg kecik area2 penjara jawi pulau pinang.

    0

    0
  8. Rr says:

    Perempuan itu kaya..patut shah iskandar suka..

    0

    0