(26 GAMBAR)Majlis Persandingan Syafiqa Melvin Dan Datuk Zainal Daripada G.I Photoshoot

Hiburan

(26 GAMBAR)Majlis Persandingan Syafiqa Melvin Dan Datuk Zainal Daripada G.I Photoshoot

Alang-alang sudah berkongsi gambar pernikahan Syafiqa Melvin, bekas juara Gadis Melayu musim ke 2 bersama suaminya, Datuk Zainal, izinkan untuk Abang Nara kongsikan gambar majlis persandingan mereka berdua. Abang Nara dapat bayangkan kemeriahan majlis mereka hanya dengan melihat gambar-gambar tangkapan G.I Photoshoot

gambar nikah syafiqa melvin

Advertisement

Turut sudi memeriahkan majlis ialah, Tun Abdullah Badawi (mantan Perdana Menteri) yang nampak ceria sangat-sangat. Malah pelakon popular Shaheizy Sam juga hadir. Abang Nara paling suka melihat gambar konvoi pengantin baru di dalam kereta antik. Kelas gila.

gambar syafiqa melvin nikah

Lagi 24 keping gambar majlis persandingan Syafiqa Melvin dan Datuk Zainal dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada Facebook G.I Photoshoot.
gambar nikah syafiqa melvin

P.S: Dapatkan serunding daging atau ayam yang dijamin sedap (dari Kampung Laut, Kelantan) untuk menambahkan selera berbuka dan bersahur anda di bulan Ramadhan yang bakal menjelma beberapa hari sahaja lagi. Boleh beli untuk kegunaan sendiri atau untuk dijual kepada rakan-rakan anda. Untuk tempahan atau pertanyaan, boleh email ke [email protected].

gambar nikah syafiqa melvin
gambar nikah syafiqa melvin
gambar nikah syafiqa melvin
gambar nikah syafiqa melvin
gambar nikah syafiqa melvin
gambar nikah syafiqa melvin
gambar nikah syafiqa melvin
gambar nikah syafiqa melvin
gambar nikah syafiqa melvin
gambar nikah syafiqa melvin
gambar nikah syafiqa melvin
gambar nikah syafiqa melvin
gambar nikah syafiqa melvin
gambar nikah syafiqa melvin
gambar nikah syafiqa melvin
gambar nikah syafiqa melvin
gambar nikah syafiqa melvin
gambar nikah syafiqa melvin
gambar nikah syafiqa melvin
gambar nikah syafiqa melvin
gambar nikah syafiqa melvin
gambar nikah syafiqa melvin
gambar nikah syafiqa melvin
gambar nikah syafiqa melvin

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

108 Comments

  1. Pucuk muda

    July 19, 2012 at 1:29 pm

    Gadis Melayu ke gadis owang putih? Mate biru. Laki perasan muda dah kedut dah. Jangan agresif tok takut 2 sakit jantung malam pertama , siang tadi lompat sana lompat sini siap berstamina bagai masa bergambar . Hai takut harta dibolot oleh bini baru.

    • Anonymous

      July 19, 2012 at 2:27 pm

      rezeki masing-masing…ada aku kisah..kau ada..

  2. Minah tonggeng

    July 19, 2012 at 12:52 pm

    Kawin ok cuma aq tengok dato(yg telah bercucu) tu perasan macam org muda2 nampak gedik 2 pulak ia. Geli geleman aq tengok . Berperangai ala2 ikut title lah. Itulah bila dato2 ni dpt org muda , bini muda , tambah bini lagi automatikli bertukar macammmmmm18 tahun. Cian cian dan malu malu…..ia tak sedar tu ingat 2 ada org yg memerhati tok…..

  3. SITI

    July 19, 2012 at 11:09 am

    tahniah…
    buat korang2, jgn busuk hati..cuci2 la slalu hati yg busuk tu…
    biar la kawin dgn sesapa pun janji dapat menjamin kebahagiaan n xkacau kbhgiaan org lain sudaa..lgpun kebahagiaan itu subjektif yer.. klu rs datuk dah keriput, zaman dh maju skrg, xsusah pki je VitC byk2 dah bleh tegang blk.kan byk perunding kecantikan di mesia ni.alahai.tau nmpk buruk org je..insaf2 la…

  4. SITI

    July 19, 2012 at 11:09 am

    tahniah…
    buat korang2, jgn busuk hati..cuci2 la slalu hati yg busuk tu…
    biar la kawin dgn sesapa pun janji dapat menjamin kebahagiaan n xkacau kbhgiaan org lain sudaa..lgpun kebahagiaan itu subjektif yer.. klu rs datuk dah keriput, zaman dh maju skrg, xsusah pki je VitC byk2 dah bleh tegang blk.kan byk perunding kecantikan di mesia ni.alahai.tau nmpk buruk org je..insaf2 la…

  5. SITI

    July 19, 2012 at 11:08 am

    tahniah…
    buat korang2, jgn busuk hati..cuci2 la slalu hati yg busuk tu…
    biar la kawin dgn sesapa pun janji dapat menjamin kebahagiaan n xkacau kbhgiaan org lain sudaa..lgpun kebahagiaan itu subjektif yer.. klu rs datuk dah keriput, zaman dh maju skrg, xsusah pki je VitC byk2 dah bleh tegang blk.kan byk perunding kecantikan di mesia ni.alahai.tau nmpk buruk org je..insaf2 la…

Loading...