Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(26 GAMBAR)Majlis Pernikahan Syafiqa Melvin & Datuk Zainal Daripada G.I Photoshoot

Kalau sudah jodoh, usia bukanlah penghalang. Baru-baru ini Abang Nara telah berkongsi sedikit gambar perkahwinan Syafiqa Melvin (23 tahun) juara Gadis Melayu musim kedua dan Datuk Zainal Abidin (52 tahun) yang telah berlangsung dengan meriahnya. Hari ini Abang Nara ingin kongsikan saat manis pengantin baru ini ketika hari pernikahan mereka.

gambar nikah syafiqa

Advertisement

Kedua-dua mempelai nampak berseri dengan pakaian pengantin berwarna pink. Keceriaan jelas terserlah di wajah mereka berdua. Abang Nara doakan agar perkahwinan ini berkekalan sehingga ke akhir hayat. Pastinya pengalaman Datuk Zainal dalam perkahwinan sebelum ini akan banyak membantu mereka melayari rumah tangga yang penuh ketenangan. Sama-sama kita doakan.

gambar nikah syafiqa

Lagi 24 keping gambar majlis pernikahan Syafiqa Melvin dan Datuk Zainal Abidin dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada Facebook G.I Photoshoot.

gambar nikah syafiqa
gambar nikah syafiqa
gambar nikah syafiqa
gambar nikah syafiqa
gambar nikah syafiqa
gambar nikah syafiqa
gambar nikah syafiqa
gambar nikah syafiqa
gambar nikah syafiqa
gambar nikah syafiqa
gambar nikah syafiqa
gambar nikah syafiqa
gambar nikah syafiqa
gambar nikah syafiqa
gambar nikah syafiqa
gambar nikah syafiqa
gambar nikah syafiqa
gambar nikah syafiqa
gambar nikah syafiqa
gambar nikah syafiqav
gambar nikah syafiqa
gambar nikah syafiqa
gambar nikah syafiqa
gambar nikah syafiqa

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

152 Comments

  1. cik kundang

    July 27, 2012 at 3:55 pm

    xkesah la tue ke,mude ke..asal dpt pimpin isteri ke syurga n bg kebahagiaan…hidup kita x pasti lg future nti,jgn mengata2 ye…tuhan boleh tarik bile2 mase je…sekadar nasihat

  2. Anonymous

    July 20, 2012 at 9:00 pm

  3. Raihanah

    July 19, 2012 at 12:23 am

    Aikk sama lah umur mcm aku..23…kenapa lh bnyk sgt org kawin muda2 masa ne..hehehe buat saya nervous jer..joking okay, 23 tak lah muda lagi…i nak cari calon suami dulu..nanti jadi andartu

  4. honeywellz

    July 18, 2012 at 7:45 pm

    It never ceased to amaze me.Perempuan2 zaman sekarang ni mmg gold digger. Kalu tanya mmg tak mengaku tapi kalau laki tua tu drebar bas, agak2nya nak tak kawin. Yang lelaki pulak tu konon2 nya nk ikut sunah nabi tapi selalu dia org pilih yg muda dan cantik. Ikutlah nabi kwin dgn janda yg ade anak ramai. Kalu aku, aku nak yg handsome, bila bangun tido pagi sejuk mata tengok lelaki handsome kat sebelah. Ni bila bangun tido tengok yg berkerepok, nak termuntah adalah…. tapi tu lah dah jodoh..(sigh!!!) Life is so unfair.

    • minahsexykayasendiri

      July 19, 2012 at 1:32 am

      hahah.. mana ada jodoh duh. jodoh is crap . semua nafsu!!.. Agree… bangun pagi tengok muka kerepot, bau nafas busuk, berdengkur abis..lepas tu tak lama keras…. adoiii….muntah forever la walocamna kaya pon. Yg si betina low sex-drive ni – asalkan poket tebal cukup. Orgasm pon dia tak tau apa…kkkkkkkkkkk

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top