July 18th, 2012

Alang-alang sudah berkongsi gambar pernikahan Syafiqa Melvin, bekas juara Gadis Melayu musim ke 2 bersama suaminya, Datuk Zainal, izinkan untuk Abang Nara kongsikan gambar majlis persandingan mereka berdua. Abang Nara dapat bayangkan kemeriahan majlis mereka hanya dengan melihat gambar-gambar tangkapan G.I Photoshoot

gambar nikah syafiqa melvin

Turut sudi memeriahkan majlis ialah, Tun Abdullah Badawi (mantan Perdana Menteri) yang nampak ceria sangat-sangat. Malah pelakon popular Shaheizy Sam juga hadir. Abang Nara paling suka melihat gambar konvoi pengantin baru di dalam kereta antik. Kelas gila.

gambar syafiqa melvin nikah

Lagi 24 keping gambar majlis persandingan Syafiqa Melvin dan Datuk Zainal dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada Facebook G.I Photoshoot.
gambar nikah syafiqa melvin

P.S: Dapatkan serunding daging atau ayam yang dijamin sedap (dari Kampung Laut, Kelantan) untuk menambahkan selera berbuka dan bersahur anda di bulan Ramadhan yang bakal menjelma beberapa hari sahaja lagi. Boleh beli untuk kegunaan sendiri atau untuk dijual kepada rakan-rakan anda. Untuk tempahan atau pertanyaan, boleh email ke [email protected].

gambar nikah syafiqa melvin
gambar nikah syafiqa melvin
gambar nikah syafiqa melvin
gambar nikah syafiqa melvin
gambar nikah syafiqa melvin
gambar nikah syafiqa melvin
gambar nikah syafiqa melvin
gambar nikah syafiqa melvin
gambar nikah syafiqa melvin
gambar nikah syafiqa melvin
gambar nikah syafiqa melvin
gambar nikah syafiqa melvin
gambar nikah syafiqa melvin
gambar nikah syafiqa melvin
gambar nikah syafiqa melvin
gambar nikah syafiqa melvin
gambar nikah syafiqa melvin
gambar nikah syafiqa melvin
gambar nikah syafiqa melvin
gambar nikah syafiqa melvin
gambar nikah syafiqa melvin
gambar nikah syafiqa melvin
gambar nikah syafiqa melvin
gambar nikah syafiqa melvin


108 responses to “(26 GAMBAR)Majlis Persandingan Syafiqa Melvin Dan Datuk Zainal Daripada G.I Photoshoot”

  1. lisa says:

    jangan pulak dah kahwin orang tua next 10 years cari pucuk muda macam Norish Karman kahwin orang tua finally cari orang muda nak berkepit ke sana sini sekadar ingatan kepada semua fikir habis habis before kahwin dgn orang tua duit boleh cari maruah tak boleh ganti.

  2. amoi says:

    tahniah ler…rupanya jd adik ipar VC Universiti dot dot plak tu…tahniah ye Datuk n datin =P

  3. putihkaseh says:

    Klau dah kwin ngan org muda kenalah ikut gaya org muda kan datuk, tapi muka fika ni dah mcm mak2, tua sebelum usia ….. esok2 nanti klau anak datuk kwin kena lebih lah dari datuk nye ni kan …… teringat arwah tu, baik orgnye, tgk lah nanti fika ni camner, jgn glamour jer ya ……datuk tu pun jgn lupa PRU dah nak dekat, jgn dok leka ulit bini jer …… nanti kalah lak

Loading...