June 26th, 2018

Sudah putus cinta dengan Zahirah Macwilson beberapa bulan lalu, kini pelakon Zul Ariffin dikatakan sudah kembali bersama bekas kekasihnya Gayatri Su Lin Pillai. Masih mengekalkan hubungan yang baik meskipun sudah berpisah, adakah benar cinta mereka sudah bertaut kembali?

Gayatri juga mengakui cukup selesa berkawan dengan Zul dan tidak menolak andainya mereka ditakdirkan mempunyai jodoh bersama.

Dari dahulu lagi saya tidak pernah untuk komen mengenai perkara ini dan saya biarkan apa juga telahan yang ingin orang katakan. Apa yang boleh saya katakan kami memang baik malah saya selesa berkawan dengan Zul. Jujurnya, saya selesa dan memahami dia sebagai seorang sahabat. Soal jodoh, itu semua di tangan Tuhan.

Pada masa yang sama, Gayatri tidak menafikan beliau ada mengunjungi keluarga Zul pada sambutan hari raya Aidilfitri yang lalu memandangkan beliau turut mempunyai hubungan yang akrab dengan keluarga aktor kacak itu.  Ehem, Zul pun sudah ‘single’ dan kalau ada jodoh mereka berdua, pasti tidak akan kemana bukan?

Sumber Berita : mStar Online

Advertisement
June 26th, 2018

Pelakon Zahirah Macwilson memang sangat cantik dan cun bukan? Sejak kembali solo ramai yang akui Zahirah lebih ‘hot’ berbanding sebelumnya.

Menerusi akaun Instagramnya, Zahirah ada memuat naik beberapa foto OOTD yang cukup menarik. Gayanya memakai dress berwarna oren itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen. Ada yang mengatakan ia terlalu seksi sehingga menampakkan pakaian dalamnya.

Tidak mudah melatah, Zahirah menjelaskan kain hitam di bahagian dadanya itu bukanlah pakaian dalam tetapi ‘inner lace’.

Walaubagaimanapun, masih ada yang berpendapat Zahirah sudah sangat cantik dan tidak perlu terlalu mendedahkan kulitnya.

Namun, bukan semua yang menganggap Zahirah terlalu seksi, ramai yang memuji kecantikan beliau dan bersetuju gaya fesyen tersebut sangat sesuai dengan pelakon wanita itu.

Advertisement
June 26th, 2018

Sedang dilanda demam piala dunia? Kalau ya, kita satu geng! Bukan selalu pun layan piala dunia ni. 4 kali setahun je boleh tengok. Bila lagi nak landing depan TV lama-lama kan.

Sebelum bersiap sedia nak bertapa menonton perlawanan bola sepak ni pastikan segala kerja yang ada di selesaikan bagi mengelakkan gangguan semasa tengok bola nanti. Kalau ada bini yang suruh gi kedai beli barang dapur tu, seeloknya pergi beli siap-siap. Kalau lampin anak-anak habis pun sila sediakan stok sehingga habis world cup. Baru lah tenang sikit nak layan bola.

Jadi jom tengok 5 perkara yang korang boleh buat supaya boleh menonton piala dunia nanti tanpa sebarang gangguan.

#1- Pastikan ‘kerja-kerja rumah’ sudah di selesaikan

Yang ni baik bujang ataupun yang sudah berkahwin,pastikan segala mak nenek kerja rumah telah disiapkan sebelum bertapa depan Tv. Contohnya nak basuh baju ke,nak basuh pinggan mangkuk ke,nak bagi anak kucing makan ke. Siapkan lebih awal supaya ‘waktu emas’ korang tidak terganggu.

#2- Pastikan anak-anak cukup makan!

Bagi yang sudah bergelar ayah, pastikan anak-anak korang sudah siap diberi makan dan dimandikan. Kalau tidak alamatnya, TV tu yang isteri korang hidangkan untuk makan malam. Haha. Pastikan jangan ada drama sinetron mengganggu waktu piala dunia berlangsung ye.

#3- Sediakan kudapan siap-siap

Sambil tonton piala dunia, tak syok kalau ternganga je kan? So sediakan makanan atau kudap-kudapan siap-siap sebelum menonton. Kuih raya ada lagi kan? Jadi eloklah hidangkan depan Tv tu. Tapi jangan habiskan,tinggal sikit untuk tetamu ya.

#4- Pergi toilet sebelum menonton

Tengah syok nak tunggu Messi sepak penalty, tetiba pulak jiran bawah ketuk pintu. Katanya nak keluar membuang. Ish potong stim betul kan? Haha. Jadi sila pastikan korang buang air kecil dan besar siap-siap. Kalau tak,mesti terlepas part-part menarik piala dunia nanti.

#5- Pastikan DATA mencukupi !

Tak syok kan asyik berebut TV dengan anak? Dah tak perlu berebut dengan anak, Smartphone kan ada! Tapi pastikan korang dah siap sedia dengan pelan data yang berbaloi untuk menonton LIVE piala dunia 2018 ni. Nak lagi best, korang cuba pakej yang berbaloi-baloi dari DIGI dengan ALL APPS bersempena dengan demam Piala Dunia 2018 ni dengan hanya RM1 sahaja!

Apa yang best dengan pelan dari DIGI kali ni?

Untuk pengguna Digi Prepaid, korang boleh menonton aksi menarik piala dunia 2018 dengan Internet Cili Padi, hanya RM1 sahaja untuk 1GB. Anda boleh langgan di MyDigi App.

Football Pass pula boleh digunakan oleh pengguna Digi Postpaid. korang boleh dapat Internet Tanpa Had untuk 2 jam dengan RM1 sahaja. Lagi lah syok nak tonton piala dunia macam ni. Langgan sekarang di MyDigi App.

Kepada pengguna baru yang ingin melanggan pelan Digi yang cukup berbaloi ini, anda boleh klik di sini

Tunggu apa lagi? Langgan sekarang di MyDigi App dan nikmati aksi menarik piala dunia 2018 kali ini tanpa sebarang gangguan!

Advertisement
June 26th, 2018

Intan Liana bukanlah seorang selebriti popular, tetapi kisah perkahwinannya bersama pemuzik Ude Wahid yang ketika itu masih bergelar suaminya menjadi perhatian apabila Ude berkahwin secara rahsia dengan Izreen Azminda sekitar bulan Ogos 2017.

Sejak daripada itu, ramai yang bersimpati dengan nasib Intan apatah lagi saat beliau diceraikan dan kini bergelar ibu tunggal kepada dua orang anak yang masih kecil. Namun, rezekinya melimpah ruah dan menerima pelbagai tawaran peragaan dan ulasan produk serta sudah mula aktif dalam bidang perniagaan juga.

Walaubagaimanapun, ada pihak yang tidak berpuas hati dengan Intan. Mereka mendakwa Intan sengaja menjaja kisah perkahwinannya itu untuk meraih publisiti murahan dan gila glamor.

Saya bukanlah seorang artis, sebaliknya masih Intan yang lama. Saya sekadar mencari rezeki dengan berniaga. Jika diikutkan, saya sudah lama berniaga. Dulu, saya dan kakak menjual pakaian. Sekarang, saya menjual jamu dan minyak wangi kanak-kanak.

Sekarang, ada pihak bermurah hati berkongsi rezeki dengan melantik saya menjadi duta produk mereka pula. Saya memang tidak menyangka ada pihak menganggap saya seperti menagih publisiti murahan dan gila glamor. Hakikatnya, saya tidak menagih semua itu, termasuk perpisahan yang berlaku.

Bersabarlah Intan, biasalah bila kita sudah mula nampak bahagia dan berjaya sedikit pasti akan ada pihak yang cemburu dan sakit hati. Apa-apa pun, jangan mudah mengalah dan teruskan bersemangat mencari rezeki demi masa depan anda dan anak-anak.

Sumber Berita : BH ONLINE

Advertisement