Written by Bella | November 30th, 2017

Tentu semua tahu minggu lepas, Datuk Seri Aliff Syukri melancarkan duetnya bersama Nur Sajat menerusi lagu Abang Nak Tegur.  Video lirik lagu nyanyian mereka  di YouTube mendapat pelbagai reaksi daripada netizen.

Baru-baru ini, Aliff ada meluahkan rasa pelik dan kecewa mengapa jumlah “dislike” lebih banyak berbanding jumlah “like”.  Ketika artikel ini ditulis, lebih 70,000 penonton menekan butang “dislike” dan hanya 9,000 penonton sahaja yang menyukai video berkenaan.

Menerusi ruangan komen di Instagram Aliff, rata-rata netizen berpendapat  Nur Sajat adalah punca lagu tersebut tidak dapat menarik perhatian ramai.

Apa pula pendapat anda dengan lagu Abang Nak Tegur? Mungkin Aliff harus bersabar kerana bukan semua lagu boleh menjadi hits dan memikat hati pendengar dalam masa yang singkat lebih-lebih lagi Aliff dan Sajat bukanlah penyanyi profesional.

Written by Bella | November 30th, 2017

Susulan kontroversi pelakon Izreen Azminda sudah berkahwin dengan suami orang, seorang wanita yang mengakui sebagai isteri pemuzik bebas yang bertugas di GV 2017 mendedahkan suaminya sudah sah mendirikan rumah tangga bersama seorang pelakon yang dipercayai adalah Izreen.

Wanita berkenaan yang dikenali sebagai Intan mengakui terkejut dengan berita perkahwinan suaminya kerana hubungan mereka suami isteri tidak mempunyai sebarang masalah.

Saya terkejut apabila mendapat tahu perkara ini pada dua minggu lalu dan tidak sangka kerana hubungan kami baik sebagai suami isteri. Pada mulanya saya tidak terima namun disebabkan kasih sayang kepada suami dan anak, saya reda dan terima takdir yang telah ditentukan.

Dia suami yang baik. Kalau bab anak-anak, dia bertanggungjawab. Saya yakin dia mampu untuk berlaku adil.  Mungkin salah saya, tak pandai jaga suami.

Intan dan pemuzik yang lebih dikenali sebagai Uda itu mendirikan rumah tangga empat tahun lalu dan dikurniakan dua orang cahaya mata berusia 3 tahun dan 11 bulan.

Terdahulu, Izreen mengakui sedanga menjalin hubungan dengan pemuzik berkenaan tetapi menafikan dakwaan kekasihnya itu adalah suami orang.

Sumber Berita : mStar Online

Written by AbangNara | November 30th, 2017

Cuti sekolah tiba lagi. Inilah masa terbaik untuk membawa keluarga tercinta pergi bercuti. Dalam Malaysia pun banyak tempat-tempat best untuk dilawati seperti Legoland di Johor Bahru, mandi pantai di Pulau Tioman dan melawat tempat bersejarah di Langkawi. Bercerita pasal cuti ini, teringat percutian Abang Nara sekeluarga ke Pulau Pinang pada cuti sekolah yang lalu. Seronok sangat-sangat.

Aariz dan Arissa memang gembira sungguh dapat jalan-jalan di Penang. Happy tak terkata

Akan tetapi, setiap kali pergi bercuti, pasti kulit kami sekeluarga akan menjadi satu tona lebih gelap akibat sinaran matahari yang amat terik. Mengikut kajian, punca sebenar kulit kita berkedut, nampak lebih tua, warna yang tidak sekata dan menjadi semakin gelap adalah kerana sinaran UV matahari.

Sinaran UV matahari menyerang sehingga ke dalam sel-sel kulit, sekaligus membuatkan kulit kita kurang bersinar dan membuatkan kita tampak lebih berusia daripada umur sebenar.

ini antara kesan sinaran UV matahari kepada kulit kita. Takut kan?

Selaku seorang blogger yang sering menghadiri event dan bertemu client, Abang Nara haruslah menjaga penampilan. Kalau satu badan dah macam kena bakar, orang pandang pun kurang selesa. Abang Nara pun akan rasa rendah diri. Untuk mengelakkan tragedi yang sama berulang, Abang Nara telah membuat sedikit kajian dan menemui penyelesaian untuk menghalang sinaran UV matahari merosakkan kulit ini. Penyelesaiannya ialah:-

penyelesaiannya tak lain tak bukan minuman Kinohimitsu UV-Bright

Inilah minuman Kinohimitsu UV-Bright yang sangat-sangat popular. Ia mengandungi ekstrak biji anggur dan bahan pemutih seperti Grape Polyphenols, Apple Polyphenols dan Vitamin C. Tiada gula, tiada bahan additives, tiada bahan pewarna, tiada bahan kimia dan juga tiada sebarang perasa tiruan. Memang 100% semulajadi. Dijamin tiada sebarang kesan sampingan yang bakal memudaratkan sekiranya anda meminum Kinohimitsu UV-Bright ini.

Perkara pertama yang perlu kita ketahui apabila meminum satu botol Kinohimitsu UV-Bright ini ialah ia akan memberikan perlindungan kepada kulit daripada sinaran UV matahari selama 9 jam. Ini bermakna kulit kita tidak akan terbakar walaupun berjemur di tengah panas. Senang cakap, bahagian luar kulit kita confirm selamat dengan Kinohimitsu UV-Bright ini. Memang sesuai sangat untuk anda yang merancang nak pergi bercuti ke tempat-tempat panas sama ada di dalam atau di luar negara. Sebelum keluar daripada hotel tue, minum dulu sebotol. Barulah boleh pergi bersiar-siar dengan hati yang tenang.

Kehebatan kedua minuman Kinohimitsu UV-Bright ini ialah ia telah terbukti secara saintifik memberikan impak positif kepada kulit kita dari dalam. Kesannya boleh nampak dalam masa 6 hari sahaja. Antaranya seperti mengurangkan pigmentasi pada kulit, mencerahkan kulit, menghilangkan bintik-bintik hitam dan juga memastikan kulit kita tidak kelihatan tua berbanding usia sebenar. Power kan? Senang cakap, dengan Kinohimitsu UV-Bright, luaran dan dalaman kulit kita akan terjaga rapi sepenuhnya.

Dan apa yang paling Abang Nara suka tentang Kinohimitsu UV-Bright ini ialah harganya yang sangat-sangat berbaloi dengan segala faedah yang bakal kita terima. Cuma RM39.90 sahaja (harga asal ialah RM95.30). Bukan itu sahaja, kotaknya yang sederhana besar memudahkan kita membawanya ke mana-mana tak kira di mana sahaja destinasi percutian.

Abang Nara dah tak sabar nak pergi bercuti dengan penuh ketenangan bersama Kinohimitsu UV-Bright ini. Tak payah nak risau pasal sinaran UV matahari lagi. Pagi-pagi je terus minum sebotol dan boleh pergi berjalan sakan tanpa sebarang kerisauan. Anda pula bagaimana? Maklumat lanjut layari Facebook Kinohitmisu Malaysia dan juga LAMAN RASMI KINOHIMITSU. Selamat mencuba!!

Written by serenity | November 30th, 2017

Seorang pengguna Instagram secara berseloroh tag akaun Instagram Aiman Tino bertanya bilakah penyanyi itu akan masuk meminang. Tanpa disangka seorang lagi pengguna Instagram telah memarahinya.

Pengguna Instagram yang menggunakan nama @_umyhusnajeeha itu memuat naik gambarnya di sebuah pelamin dan membuat kapsyen bertanya kepada @official_aimantino bila mahu masuk meminang.

Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.

 
Page 1 of 5712345...102030...Last »