January 5th, 2016

Dek kerana merasa cemburu dengan kemesraan antara Amar Baharin dan Emma Maembong ketika di lokasi penggambaran drama Tersuka Tanpa Sengaja, Amyra Rosli dikatakan bermasam muka dengan Emma.

Pelbagai reaksi yang diterima oleh peminat mereka bertiga ini, ada yang mempersoalkan mengapa pula Amyra mempunyai perasaan sebegitu sedangkan beliau dan Amar bukanlah pasangan kekasih.

Terkejut mendengar gosip tersebut, Amyra melalui Harian Metro berkata hubungan beliau dan Emma sangat rapat.

Mana pula datang cerita mengarut ini? Ini adalah gosip paling kelakar pernah saya alami sepanjang bergelar artis. Perkara itu tidak pernah berlaku dan langsung tidak masuk akal.

Saya dan Emma memang rapat dan baik. Apa sebab pula kami nak bergaduh? Apatah lagi disebabkan kes cemburu? Memang kelakar betullah.

Kami tahu memang ramai yang menginginkan Amyra Rosli dan Amar Baharin bercinta, namun kita tidak boleh memaksa mereka. Doakan sahaja yang terbaik buat mereka berdua.

Sumber Berita: Harian Metro

Advertisement
January 5th, 2016

Bergelar selebriti membuka peluang seseorang itu untuk menerima rezeki daripada sumber bukan lakonan seperti menjadi duta produk. Walaubagaimanapun, bukan semuanya indah apabila berlaku salah faham antara artis dan pengusaha produk.

Itulah yang terjadi kepada pelakon Siti Elizad dimana kontraknya untuk menjadi duta produk kecantikan Qyra Beauty Care telah dibatalkan kerana timbul salah faham dengan pemilik produk berkenaan.

Jelas Elizad, pihak Qyra Beauty Care cuba untuk menutup pintu rezeki beliau kerana tidak membenarkan Elizad mempromosikan produk lain di akaun Instagram miliknya.

Pihak Qyra Beauty sudah menghantar surat peguam yang membatalkan kontrak saya sebagai duta produk baru-baru ini atas sebab yang tidak sepatutnya.

Mereka melarang saya untuk mempromosi produk lain yang bukan pun pesaing produk tersebut seperti minyak wangi dan produk anti penuaan, sedangkan saya hanya dilantik menjadi duta untuk produk pemutih dan kopi langsing sahaja.

Perbincangan secara baik juga sudah dilakukan oleh Elizad tetapi pihak Qyra Beauty Care seakan enggan menyelesaikan masalah ini dan terus mengelak daripada bertemu empat mata bersama beliau.

Lebih teruk lagi, mereka tetap ingin memburukkan nama Elizad apatah lagi seakan menyindir seorang pelakon dalam status terbaru yang dimuat naik di Instagram Qyra Beauty Care HQ yang sedang mencari duta baharu.

Sebelum saya saya buat promosi ‘IG preview’  saya tanya dulu pihak mereka, hampir kebanyakkan produk yang hendak saya iklankan tidak dibenarkan. Saya rasa mereka menyekat banyak perkara dalam kerjaya saya.

Saya ada minta perkara ini dibawa berbincang dan apa yang tidak seharusnya saya buat, namun mereka cuba mengelak tidak mahu berjumpa, sehinggakan perkara ini memburukkan nama saya.

Meskipun sudah pelbagai perkara yang berlaku, Elizad enggan memanjangkan perkara tersebut sehingga ke mahkamah kerana sedar ia tidak berbaloi dengan bayaran yang beliau terima.

Erm, mungkin rezeki Siti Elizad sampai di situ sahaja. Adalah lebih baik untuk tidak meneruskan kontrak jika tiada persefahaman lagi. InshaAllah mana tahu selepas ini ada peluang yang lebih besar lagi buat anda?

Sumber Berita: mStar Online

Advertisement
January 5th, 2016

Hubungan mesra antara Sharnaaz Ahmad dan Noor Nabila sememangnya diketahui ramai. Mereka berdua memang begitu sweet di laman sosial. Saling balas membalas ayat-ayat cinta diselangi dengan kata ganti diri seperti ‘sayang’, ‘my love’ dan yang sama waktu dengannya. Namun semalam, ada desas-desus bertiup kencang yang hubungan mereka sudah pun berkecai.

noor nabila

Desas-desus ini bermula apabila secara tiba-tiba Sharnaaz Ahmad memuatnaik satu gambar (telah dibuang) dengan caption “pergi jahanamlah”. Fuh. Memang garang bunyinya kan? Susulan itu, gambar-gambar masing-masing telah membuang gambar mereka berdua di laman sosial masing-masing. Hmm. Selalu kalau buang gambar nie memang maksudnya dah clash. Apa yang terjadi ini?

sharnaaz

Kalau benar cinta tidak kesampaian, sedih juga Abang Nara mengenangkan nasib Sharnaaz Ahmad ini. Asyik gagal dalam percintaan je. Tak apalah. Satu hari nanti pasti akan ketemu jua si dia yang mampu membuatkan hati anda terpikat buat selamanya. Apa apa pun, sama-sama kita nantikan penjelasan daripada pihak terbabit. Sumber Forum Cari.

Advertisement
January 5th, 2016

Gara-gara menerima ugutan  akan disunat oleh salah seorang pengikutnya di Instagram, selebrit penuh kontroversi Azwan Ali telah membuat laporan polis terhadap individu berkenaan kerana khuatir akan keselamatan dirinya.

Menurut video yang dimuat naik oleh Azwan di Instagram, individu terbabit mahu sunat beliau jika selebriti itu memasuki kawasan Setia Alam.

“UGUT “SUNAT” AZWAN ALI &KACAU GANGGU BIADAP #HATERSneraka! #HAMBIKkowwww.

Kami pun tidak pasti apakah punca sebenar sehingga Azwan menerima ugutan sebegitu. Walaubagaimanapun ini bukan kali pertama Azwan bersengketa dengan pengguna di Instagram. Tidak apalah, semoga Azwan Ali dilindungi daripada bahaya serta individu yang ingin sunat beliau sekali lagi.

Advertisement