Written by AbangNara | October 25th, 2012

Entah mengapa, nama Tasha Shilla sering dikaitkan dengan gosip dan kontroversi yang tak sudah-sudah. Paling terbaru ialah gosip tentang kehidupannya ditaja oleh seorang Datuk yang hanya dikenali dengan nama Datuk J. Malah kereta Audi A5 milik Tasha juga dikatakan ditaja oleh Datuk J ini.

tasha shilla

Yang pastinya Tasha Shilla langsung tidak mengenali identiti Datuk J ini. Bersua muka pun tidak. Abang Nara tersentuh hati apabila Tasha Shilla memberitahu Berita Harian yang dia pernah menangis akibat gosip yang tidak henti-henti ini. Sedih kan? Kata Tasha:-

Bohonglah kalau saya kata tak sedih apabila tak henti-henti dilanda gosip sebegini. Ada ketika saya menangis juga. Paling kasihan tentunya ayah saya apabila terpaksa berdepan pertanyaan demi pertanyaan daripada kawannya, yang mahukan pengesahan mengenai gosip itu. Saya tak mahu buat dia bersedih. Seboleh-bolehnya, saya tak nak marah atau melenting apabila terus menjadi bahan gosip. Tapi sebagai manusia biasa, tak mustahil satu hari saya meletus juga kerana kesabaran ada batasnya.

tasha shilla

Abang Nara rasa ada pihak yang dengki dengan Tasha Shilla. Lagi-lagi bila Tasha memenangi Anugerah Pelakon Baru Wanita Popular ABPBH dan Anugerah Heroin Terhebat di Anugerah Blockbuster baru-baru ini. Itu yang gosip-gosip sebegini disebarkan untuk menjatuhkan Tasha Shilla. Diharap Tasha dapat bersabar dengan dugaan sebegini dan terus menunjukkan mutu lakonan yang hebat untuk menutup mulut orang ramai.

Written by AbangNara | October 25th, 2012

Nak pergi Legoland tapi tak ada tiket? Nak luangkan masa bersama penyanyi hebat Awi Rafael tapi tak tahu macam mana nak buat? Jangan risau kerana anda kini boleh melakukan kedua-duanya sekali. Sambil jalan-jalan di Legoland, sambil spend masa bersama Awi Rafael. Best kan?

awi rafael

Terima kasih kepada Warner Music Malaysia tiket ke Legoland pada 25 November 2012 (Ahad) bersama Awi Rafael sempena dengan pelancaran muzik video “Asalkan Aku OK”. Syarat pertama pertandingan ini ialah anda dikehendaki menonton video klip terbaru daripada Awi Rafael di bawah ini.

Dah tengok? Sekarang LIKE Facebook Warner Music Malaysia terlebih dahulu. Dah LIKE? Ok sekarang ini soalannya:-

1. Apakah warna bola yang bergolek di kaki Awi ketika dia duduk bermain gitar dalam klip video ini?“.
2. Namakan salah seorang rakan artis yang turut terlibat  dalam klip video ini.

Mudah je kan? Mesti korang dah tak sabar nak menang tiket ke Legoland kan?
awi rafael

Kalau dah tahu, hantar jawapan anda sekarang juga ke [email protected]. Sertakan nama penuh, nombor kad pengenalan, nombor telefon, nama Facebook dan jawapan kepada soalan 1 dan soalan 2. Siapa cepat, dia menang!!!

P.S: Pastikan anda LIKE dulu Facebook Warner Music Malaysia sebab itu syarat wajib pertandingan ini.

Written by AbangNara | October 25th, 2012

Semalam, Adi Putra telah pun mengumumkan kehadiran anaknya, Zara Adelia Haadi menerusi laman Twitter. Pengumuman mengejut ini telah menimbulkan persoalan di kalangan para peminat Adi Pura. Tidak lama kemudian, Adi Putra mengesahkan yang Zara adalah anak angkat.

anak angkat adi putra

Semoga dengan penjelasan ini, tiada lagi persoalan yang akan timbul di benak fikiran anda. Apa pun tahniah diucapkan kepada Adi dan isteri. Abang Nara pernah dengar kisah suami isteri yang masih tidak mendapat anak, kemudian mereka mengambil anak angkat. Tidak lama kemudian si isteri disahkan mengandung. Rezeki si anak angkat barangkali.
anak angkat adi putra

Semoga Adi Putra dan isteri akan menjadi ayah dan ibu yang baik. Sama-samalah kita doakan. All the best dan good luck untuk mereka berdua.

Written by AbangNara | October 25th, 2012

Kekacakan Aaron Aziz sememangnya jelas terserlah apabila menghiasi muka depan majalah GLAM Lelaki. Pasti ramai peminat Aaron Aziz yang teruja melihat kehenseman wajah pengacara Fear Factor Celebrity Malaysia ini.

aaron aziz

Jangan lupa untuk mendapatkan majalah GLAM Lelaki di kedai buku berhampiran anda. Lebih-lebih lagi kalau anda peminat setia Aaron Aziz. Selamat membaca!!!

P.S: Paip air hujan yang menarik.