October 28th, 2012

Sekitar hujung Disember sehingga awal Januari 2013 akan menyaksikan terikatnya hubungan suami isteri antara Khairul Fahmi (Apek) dan Nur Eilunie Natasha (Leuniey). Tarikhnya masih belum dapat ditetapkan kerana Apek kini sedang sibuk menjalani latihan dengan skuad kebangsaan untuk Piala AFF.

gambar perkahwinan apek leuniey

Apa pun, ayah kepada Khairul Fahmi, Che Mat Hussain berharap akan perkahwinan ini akan menutup segala kontroversi yang pernah melanda anaknya. Katanya kepada Kosmo:-

Tarikh sebenar akan diputuskan oleh anak saya selepas beliau pulang daripada latihan dengan skuad kebangsaan. Harapan kami perkahwinan ini akan menutup semua kontroversi yang melibatkan anak saya.

Kepada yang tertanya-tanya sama ada pasangan ini akan bertunang sebelum pernikahan, jawapannya ialah majlis pertunangan akan dilakukan sebelum majlis pernikahan berlangsung. Apa pun semoga perkahwinan ini akan lebih mematangkan Apek. Sama-samalah kita doakan agar segala persiapan mereka untuk hari bahagia akan berjalan dengan lancar.

P.S: Gambar umat Islam menunaikan haji.


47 responses to “Harap Perkahwinan Akan Tutup Kontroversi Anak Saya – Ayah Khairul Fahmi”

  1. amboi mak minah sayang says:

    muda2 dah nak kawin? wtf….cepat betul buat keputusan.. hidup pun terumbang ambing lg dah buat keputusan nak kawin?dua2 muda lagi…aku rasa tak lame kot…..pikir la masak2 weh…kawin sampai akhir hayat.bukan sampai umur 25tahun dah cerai….

  2. lolaloli says:

    brcinta dgn org lain, bertunang dgn org lain, kawin dgn org laon…..playboyaaa betul la apek ni

  3. lolaloli says:

    bercinta dgn org lain,brtunang dgn org lain kawin dgn org lain….playboyaaa betul apek ni

Loading...