Seorang guru pra sekolah di Beijing telah menampar seorang murid beliau dengan 120 kali tamparan kilat dalam masa 20 minit. Disebabkan kelakuan beliau yang agak celaka ini beliau telah dibuang dari sekolah itu.
Ini adalah rakaman CCTV yang dibongkarkan oleh pihak sekolah. Ia berpunca apabila seorang bapa kepada anak murid tersebut telah meminta pengetua untuk melihat rakaman itu setelah anak beliau didapati mempunyai lebam di muka.
Anonymous
October 30, 2012 at 4:14 pm
mmg layak pon dy kne kick out..lg cun kalo srh bbdk pra tu tampar dy blk, 2x ganda dr jumlah tmprn dy buat..even bbdk tu slow pon, mnmpr bkn pnyelesaian..
Takumiyaki
October 29, 2012 at 11:53 am
Haih sabOr je la… kalao anak aku kena mcm nie… mao p jumpa balik cikgu nie, bg penumbok 120kali baru dia rasa!!! mmg tak biaq la wey… lahanat nya pangai!