October 5th, 2012

Nampaknya minggu ini boleh dinamakan sebagai minggu Emma Maembong. Setelah dikaitkan dengan kontroversi gagal menghadirkan ke sesi fotografi Pancaindera, hari ini sebuah portal hiburan telah memaparkan beberapa keping gambar seorang wanita mirip Emma Maembong bersama teman lelakinya.

emma maembong

Sekali pandang sememangnya wanita di atas sangat-sangat serupa dengan Emma Maembong. Mungkinkah pelanduk dua serupa? Namun beberapa lagi gambar yang bertebaran dengan jelas tertulis nama “Adli & Emma”. Adakah ini benar-benar Emma Maembong dan teman lelakinya?

emma maembong

Lagi 3 keping gambar wanita mirip Emma Maembong bersama teman lelaki dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Perubahan muka pelakon-pelakon filem Twilight.

emma maembong
emma maembong
emma maembong

Advertisement
October 5th, 2012

Semenjak memenangi kejuaraan Asian Wave 2012 baru-baru ini, Shila Amzah memang super duper busy. Mana taknya, hampir kesemua stesen radio dan TV ingin menemuramah Shila Amzah mengenai kejayaannya itu. Semoga dengan kemenangan ini, kepopularitian Shila akan semakin meningkat dan lebih awesome di masa depan.

shila amzah

Apa pun Abang Nara makin suka melihat keayuan Shila Amzah semenjak tampil dengan imej bertudung. Cantik-cantik tudung yang digunakan oleh Shila. Abang Nara perasan yang Shila suka gunakan tudung ber”printed”. Memang sesuai sangat dengan gaya dan style Shila yang happy go lucky.

shila amzah

13 lagi gambar terbaru Shila Amzah dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Facebook Shila Amzah.

shila amzah
P.S: Oleh kerana sambutan yang super hangat, kini jubah muslimah kembali semula di kedai online kami, Gudang.MY. Dengan kualiti yang tinggi pada harga yang sangat berpatutan, inilah pembelian yang amat berbaloi. Klik di sini untuk melihat seleksi yang ada dan untuk membuat pembelian anda.

shila amzah
shila amzah
shila amzah
shila amzah
shila amzah
shila amzah
shila amzah
shila amzah
shila amzah
shila amzah
shila amzah
shila amzah
shila amzah

Advertisement
October 5th, 2012

Gandingan hebat Adi Putra dan Nora Danish di dalam filem Aku Terima Nikahnya membuatkan ramai orang tidak sabar menanti tayangan filem ini. Bakal ditayangkan pada 11 Oktober ini, kemesraan Nora Danish dan Adi Putra di dalam filem pernah menimbulkan kontroversi yang sangat hangat.

aku terima nikahnya

Filem Aku Terima Nikahnya mencerita tentang pergolakan rumahtangga Johan (Adi Putra) dan Arlisa (Nora Danish) selepas Johan mengalami kemalangan jalan raya. Adakah rumahtangga yang dibina akan kekal bahagia atau hancur akibat tragedi ini? Abang Nara tengok trailer pun dah terasa keromantikan filem ini.

Pastikan anda membawa tisu yang banyak untuk mengelap air mata yang bakal tumpah. Kalau anda ingin memenangi tiket percuma menonton filem Aku Terima Nikahnya ini, Metrowealth ada membuat satu pertandingan yang amat mudah. Boleh baca cara-cara menyertainya di laman web MIG Online.

aku terima nikahnya

Pastikan anda kosongkan tarikh 11 Oktober untuk menonton filem romantik lakonan Adi Putra dan Nora Danish ini. Gyeah ~~~~

Advertisement
October 5th, 2012

Lama sungguh tidak mendengar perkembangan terkini Raja Ema. Paling last pun Abang Nara pernah sharekan beberapa keping gambar terbaru Raja Ema. Abang Nara respek kepada Raja Ema kerana masih maintain cun melecun dan kurus macam anak dara walaupun sudah agak berusia.

raja ema

Agaknya apa yang dikongsikan oleh Raja Ema kepada semua peminatnya? Nak tahu kenalah dapatkan majalah Nona keluaran November 2012 di kedai-kedai buku berhampiran. Tak sabar rasanya nak membaca untuk mengetahui perkembangan terkini Raja Ema.

P.S: Kelebihan penggunaan Kad Diskaun Siswa 1 Malaysia (KDS1M)

Advertisement