Written by AbangNara | June 2nd, 2010

ibu ifa raziah

Malam semalam, ibu kepada Ifa Raziah telah pun pergi buat selamanya. Takziah kami ucapkan kepada Ifa. Ibu Ifa Raziah, 56 tahun meninggal dunia akibat komplikasi buah pinggang. Semoga Ifa Raziah tabah menghadapi dugaan yang besar dalam hidupnya ini. Ketika ibunya meninggal, Ifa tidak sempat berada di sisi kerana sibuk dengan shooting drama.

Ajal dan maut sememangnya di tangan Yang Maha Esa. Dulu masa kami kecik-kecik, kami tak dapat bayangkan sekiranya ayah atau ibu kami pergi dulu sebelum diri ini. Mesti sedih gila-gila punya. Bayangkan orang yang menjaga kita selama berpuluh-puluh tahun tiba-tiba tak ada di sisi untuk selama-selamanya. Confirm perit jiwa ini. Sesapa ada pengalaman tue bolehla share kat sini.

Takziah sekali lagi buat Ifa Raziah dan keluarga atas pemergian ini.

Written by AbangNara | June 2nd, 2010

gambar seksi camelia

Mungkin sebab pose gambar-gambar ini yang menyebabkan Dato XXX tergoda dan terus menikahi Camelia. Kalau kami pun pun confirm tergoda jiwa dan raga. Memang pose yang cantik, menarik dan menawan dari Camelia. 5 bintang dari kami untuk Camelia.

Lagi gambar pose memikat Camelia dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Gambar kredit kepada MediaMalaya.

P.S: Busuknya jalan nie!!!

 
Written by AbangNara | June 2nd, 2010

Cakap banyak tak guna korang memang kena layan video Project Alpha musim ke 2 nie. Memang super duper laser abang Azwan Ali kita. Kelassssssssssss gitu ~~~

Written by AbangNara | June 1st, 2010

israel bangsat

Kami tahu yang kami adalah sebuah blog hiburan. Tapi kami tak kisah apa anda nak kata sebab kami memang bengang gile dengan kebangsatan Israel yang telah menembak kapal membawa misi keamanan Gaza. Memang celaka haram betul Israel nie. Dan yang paling bangsatnya ialah PBB dan sekutu-sekutunya confirm tak akan amik tindakan apa-apa. Sebab diorang jugak yang pegang pertubuhan-pertubuhan “keamanan” nie.

Untuk pengetahuan anda, setakat entri ini ditulis sudah 10 orang mati syahid dalam tragedi ini. 11 rakyat Malaysia yang turut terlibat dalam misi keamanan ini masih belum diketahui keadaannya. Kita doakan yang terbaik untuk mereka. Semoga semuanya selamat. Kalau mati pun mati syahid. Mati berjuang di jalan-Nya.

Kalau ada apa-apa info terkini sila kongsikan bersama di ruangan komen. Buat sementara waktu marilah kita bersama-sama mengutuk dan melahirkan rasa kebencian terhadap Yahudi Israel yang sungguh celaka ini. Sekian laporan penuh emosi dari komputer di rumah kami.

P.S: Tinggal 10 hari lagi sebelum World Cup bermula, isteri isteri dan awek awek tersayang, kita ada agreement :)