Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

2 Minggu Tak Makan, Fizz Fairuz Dimasukkan Ke Hospital

Fizz Fairuz

Pelakon terkenal, Datuk Fizz Fairuz khabarnya telah dimasukkan ke hospital akibat penyakit gastrik yang dialaminya sejak dua minggu yang lalu.

Advertisement

Perkara tersebut dimaklumkan isteri kepada Fizz Fairuz iaitu pelakon Datin Almy Nadia menerusi sebuah hantaran di Instagram miliknya, baru baru ini.

Dia juga memohon doa peminat di luar sana agar suaminya itu cepat sembuh dan kembali pulih seperti sedia kala.

Sekali lagi dia dipaksa oleh isteri dia datang ke hospital untuk buat acara serah diri disebabkan angin gastrik. Doktor beritahu gastrik dia banyak sebab dah dekat dua minggu dia tak makan disebabkan asid dalam perut banyak.

Fizz juga dilaporkan telah diberi ubat dan perlu mengambil pemakanan yang sihat dan mengikut jadual yang ditetapkan.

Advertisement

Almy juga memaklumkan bahawa berat badan Fizz turun dengan banyak akibat tidak mahu makan dan seterusnya jatuh sakit sehingga susut daripada 84 kilogram ke 78 kilogram.

Menjengah ke ruangan komen, peminat dan rakan artis tampil mengucapkan takziah dan mendoakan agar Fizz kembali sihat dan pulih seperti biasa.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

2 Comments

  1. Anonymous

    September 16, 2021 at 10:40 am

    Aku punye gastritis pun agak teruk jugak, but xder lak x mkn hampir 2 minggu. Xpernah loss appetite because of this. I’m not a medical practitioner, so, x boleh nk komen bab ni. So I suggest diaorg buat a more in-depth diagnosis. Most of the time, lose of appetite can cause gastritis not the other way.

  2. toktok

    September 16, 2021 at 8:51 am

    dah kenapa tak mau makan..diet ke sakit ke haih sampai 2 minggu tak makan

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top