January 13th, 2016

Semalam Shaheizy Sam dan Syatilla Melvin telah mengumumkan perkahwinan mereka yang bakal diadakan pada 8 Februari ini. Pengumuman tersebut sekaligus menamatkan segala spekulasi dan persoalan tentang status sebenar hubungan mereka.

Berita tersebut menerima pelbagai reaksi daripada peminat, ada yang gembira mereka bakal bernikah dan ada kurang puas hati mengapa Sam dan Syatilla harus menyembunyikan benda baik daripada pengetahuan ramai?

Apa-apapun mereka nampaknya sudah rancak membuat persiapan majlis sehari mereka, malah kad kahwin juga sudah mula diedarkan petang semalam.

Untuk pengetahuan anda, Sam telah merisik Syatilla pada 13 Disember lepas.

Selain menggunakan reka bentuk sama, kedua-dua kad undangan eksklusif ke majlis resepsi pasangan terbabit juga disertakan dengan kata-kata daripada ibu Sam dan Syatilla.

Kad daripada pihak lelaki pula berwarna hitam putih dan disertakan dengan foto bakal raja sehari didalamnya.

Majlis nikah pasangan itu akan berlangsung di kediaman Syatilla di Nibong Tebal, Pulau Pinang disusuli majlis resepsi sebelah pihak perempuan pada 9 Februari di Bukit Jawi Golf Club, Pulau Pinang.

Majlis resepsi sebelah pihak Sam pula akan diadakan pada 14 Februari di Hotel Mandarin Oriental, Kuala Lumpur dan majlis meraikan peminat pada 20 Februari.

Sumber Berita & Foto: BH ONLINE


Comments are closed.

Loading...