Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(12 GAMBAR)Apek Dan Leuniey, Model Minyak Wangi SimplySiti

Kalau sudah menjadi model untuk produk milik Dato’ Siti Nurhaliza, rasanya bolehlah kot gelaran selebriti diberikan kepada Apek dan juga Leuniey. Untuk makluman, bukan Apek dan Leuniey sahaja yang terpilih untuk menjadi model minyak wangi Eau De Parfum SimplySiti. Namun disebabkan mereka sememangnya sudah ada nama dan peminat, tak salah rasanya untuk berkongsi gambar mereka berdua.

apek dan leuniey

Advertisement

Pertama kali Abang Nara tengok iklan minyak wangi SimplySiti di tv, terasa kagum jugak dengan bakat modeling yang dimiliki oleh Apek. Tak sangka daripada seorang pemain bola sepak, kini makin banyak bidang yang diceburi oleh Apek. Semoga suatu hari nanti pintu hati Apek terbuka untuk berlakon atau pun menyanyi pulak. Namun buat masa ini, seperti yang anda tahu, Apek hanya mahutumpukan kepada kerjaya selaku penjaga gol terlebih dahulu.

apek dan leuniey

Lagi 10 keping gambar Apek dan Leuniey di majlis pelancaran minyak wangi SimplySiti dengan membaca entri ini sepenuhnya. Harap maklum agar tidak mengosipkan mereka bercinta kerana Apek sudah pun menafikan yang perpisahannya dengan Dahlia Teck tidak membabitkan orang ketiga. Terima kasih Ryaniez Moments Photography untuk gambar-gambar ini (sila Like Facebook mereka tanda terima kasih)

Advertisement

apek dan leuniey
apek dan leuniey
apek dan leuniey
apek dan leuniey
apek dan leuniey
apek dan leuniey
apek dan leuniey

apek dan leuniey
apek dan leuniey
apek dan leuniey

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

224 Comments

  1. naz

    April 23, 2012 at 12:54 pm

    ek elle rambut apek mcm org x mandi pagi hahahha.. cuba lah semenggah siit rambut tu mcm first2 glamer dulu kan macho

  2. amylee

    April 21, 2012 at 12:49 am

    pergh dah sama2 ni tak lama lagi kena tglla tu si dalia tu. kesian. laki (mcm kfcm), senang je cari ganti.

  3. qiqi

    April 20, 2012 at 8:50 pm

    cer jgn nk hina sgt org lain ,…korang l0m perfect lgi eh ..!! ~igtn utk semua ok…

  4. montana

    April 20, 2012 at 11:27 am

    pergh apek..senyum pun macam apek jugak..hhahah

  5. MrsR

    April 19, 2012 at 11:52 am

    Ape daa bertekak pasal artis

Loading...
To Top