Written by AbangNara | April 14th, 2012

Setelah mendapat info daripada seorang pembaca di Twitter, Abang Nara dengan sepantas kilat telah membeli majalah URTV. Dan di dalamnya ada berita yang mengesahkan Khairul Fahmi Che Mat atau lebih dikenali dengan nama Apek telah putus dengan Dahlia Teck. Dalam erti kata lain, Apek kini sudah single mingle.

apek putus dahlia teck

Kata Apek kepada wartawan URTV:-

Saya dah tak ada awek. Saya sekarang sudah single. Dalam keadaan sekarang, saya nak tumpukan perhatian kepada kerjaya dan keluarga saya dulu. Malas nak bercerita tentang cinta yang sudah tidak berpanjangan.

Apabila ditanya adakah punca perpisahannya dengan Dahlia Teck kerana kewujudan orang ketiga, Apek berkata:-

Apa sebenarnya tentang kami, cukuplah saya dan dia yang tahu. Tidak ada punca orang ketiga. Saya lebih senang bersendiri dulu kalau nak memikirkan soal cinta.

Dan ada berita baik untuk peminat bola sepak Malaysia, dengan tamatnya kisah cinta Apek dan Dahlia Teck, kini Apek berkata yang dia akan memfokuskan 100% kepada kerjanya sebagai penjaga gol. Semoga prestasi Apek selepas ini akan lebih meningkat sekaligus menaikkan ranking pasukan bola sepak Malaysia yang merudum jatuh baru-baru ini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

237 responses to Saya Sekarang Sudah Single – Khairul Fahmi Che Mat

  1. nodame says:

    perghhh……

    1

    0
  2. wekk says:

    wek..

    0

    0
  3. Nonong says:

    Ermm.. Good luck for ur karier apek. :)

    0

    0
  4. lazerlidahku says:

    1stttttttt~

    0

    0
  5. ranina says:

    lasttttttttttttttttttttttttttt!

    0

    0
  6. apek poyos n gilos says:

    wakakakak..tau dh apek oiii..sume gurl ko wt main je..pasni cri yg seksi2 lg taraf murahan ye..dh jemu ko tglkn je..okeh?? haktuihhh!

    0

    0
  7. jajja says:

    “saya sekarang sudah single” kelakarr gile.

    0

    0
  8. tototiti says:

    alah..kalau dah football player + heart player = (isi tempat kosong) Player ..bila2 boleh ade ganti..x gitu apek?ahaks~

    0

    0
  9. LOLOLOL says:

    wahhhh ..pas masuk iklan SimplySiti teros SINGLE ke bro ?? cnfirm nk LEUNIEY plak ni …hahahahhaa …LEUNIEY LAWA DERRR (:

    0

    0
    • huahuahua says:

      aku bagi ko full mark! ikan baru da depan mate…buang cept ikan lama..jatoh la saham kalu couple toq……….tumpu kan pade kerjaya……………..MENCARI IKAN BARU YG FRESH!

      0

      0
  10. blacktie says:

    what evaaa…. tak sampai sebulan kuar gosip ngan pmpuan len. podah hang apekkk

    0

    0
  11. ahkak puaka says:

    AKU NK PADANKAN MUKE SI KATEK DAHLIA NI JE! WHAT GOES AROUND COMES AROUND!!

    0

    0
  12. sudah cukup sudah says:

    aduyaiiiiiiiiiiiiiiii…kontroversi lagi ke apek nie~~~~

    0

    0
  13. Anonymous says:

    Pemain bola kebanyaknnya x leh buat [email protected]…..arrrghhhh xleh pakai

    0

    0
  14. selamba says:

    baguslar..dosa jer semua nie..baik fokus kat kerjaya..banyak lagi wanita yg muslimah kat luar sana tu..

    0

    0
  15. selamba says:

    baguslar…dosa jer semua nie…baik fokus kat kerjaya jer..banyak lagi wanita muslimah kat luar sana tu ;)

    0

    0
    • Putra Hassan says:

      Tolonglah, layak ke dia nak dapat wanita muslimah? Kalau layak pun jangan kau rosakkan sudah la

      By the way, itu sebagai umpan je tu nak takel awek baru… tuih!

      0

      0
  16. Hackers_1978 says:

    Dalam iklan simplicity Apex kata “Yg penting dia mesti wangi”…Dahlia teck busuk…

    0

    0
  17. kokokooo says:

    agak da apex!x yah la nk bgtau 1 dunia…baget nk pmpuan tgedik2 ngan ko laaaaa….bollleeehhh…..blaaahhh…!!!

    0

    0
  18. kem says:

    So????

    0

    0
  19. KFCM Busuk says:

    Eh, aritu kata abang-adik jekkkk???????

    0

    0
  20. […] Fahmi Che Mat atau lebih dikenali dengan nama Apek telah putus dengan Dahlia Teck. Dalam … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged Fahmi, Khairul, Saya, Sekarang, Single, Sudah by […]

    0

    0
  21. Cutemush says:

    bagus die single…build carrier…mase depan masih panjang….lgpn die mude lg….in future ramai lg pompuan bole cr….

    0

    0
  22. dah la li teck says:

    hoorayyy! hahaha jahat gler aku …

    0

    0
  23. aatik says:

    pemain bola sepak ni kebanyakan payboy…mereka tukar perempuan mcm tukar baju je….

    0

    0
  24. bakal memikat dahlia teck... says:

    bro Apek… jage gawang malaysia cun2..!!!! go go harimau malaya!!!!!
    xyh cnta bagai….

    0

    0
  25. lantak kau la.. says:

    eleh apek ni… nk srh pmpuan sume brebut2 kt dia la 2… bajet hot… muka cmni pn nk berebut… ape ntah.. bkn nye ensem pn.. mcm cina bukit ada laaa… hamek kaw…

    0

    0
  26. qidapple says:

    sori kalau slh ckp. cma pndangan shj. . kte tgk apek ni mcm pntg nampk pmpuan lbh cntik . cnth la aritu die tggl kn tnang die tah sape name tah sbb ada c dahlia ni. .pas2 skrg mcm nk dkt c leuniey la plak. .hmm apek2. .harap3 btl2 la brubh ye. .jgn ckp je lbh tgk3 nt da ada pgnti. . kpd leuniey,anda mmg cntik sgt. lg cntik kalaw anda x bersama apek. . crila lelaki yg blh membimbng bkan llepas dapat trus buang cri laen. .

    0

    0
  27. lantak kau la... says:

    tp 1 jek aku ske apek nie… dia punyer bontot… aww… geram jek tgk… :p

    0

    0
    • UstazahTerlampau says:

      Tp lubang bontot dia bau taik derrr!! Tp harap2 dia cuci la dgn sabun fab total. Xpun sabun boom….

      0

      0
      • milalalola says:

        astaghfirullah al azim mulut korang mngata apex pex idaman hatiku ni…..mcm la korang x penah berak….haktuiiiii..!!

        0

        0
  28. Pemerhatibebas says:

    Ek eleh! Bukan sebab org ketiga konon..sudahla pek..kalau rakyat msia nak tau jwpn yg betul, kene tgk ayat yg opposite..

    bukan sbb org ketiga=mmg ada org ketiga!

    Sama kes yg ‘sy dan dahlia kawan biasa = sy dan dahlia dah couple’

    Sudah la pek, ko jangan nak mempermainkan rakyat msia yg dah tau perangai ko..dan utk dalia, aku nak ckp PADAN MUKA HANG!! Ni hasil doa rakyat msia yg mintak agar pbuatan ko di balas..

    0

    0
    • Pemerhatibebas says:

      Lagi pon, mesti diorg ni bercerai gaduh2 punya..kalau bcerai elok, xkan la sama2 unfollow twitter..hahaha

      0

      0
  29. sayasudahberkahwindenganapek says:

    “dia mestilah LAWA. “

    0

    0
  30. Justin timberlake memberikan salah satu lagu nya kepada dahlia apek says:

    What Goes Around Come Goes Roundabout By Justin TimberTerbalik To Dahlia Peck

    Buy Ringtone :
    Type : SingleSudah No mengikut line hantar ke 300300

    Masim : 002456
    Deche : 675342
    Smekom : 125900
    Me Mobail : 111765

    0

    0
  31. Sakit Mata Tengok says:

    Udahle..ada aku kesah…main bola je la tak yah la nak cari publisiti murahan..bukan handsome pun…

    0

    0
  32. teckteck says:

    Sambut harijadi siap buat video?

    KAH KAH KAH KAH KAH

    Konon2 sweet sangat hingga ke akhir usia?

    KAH KAH KAH KAH KAH

    Adik2, belajar dulu rajin2 baru bercinta…..

    0

    0
  33. sha says:

    apex, saya cantik, lawa dan wangi..hahahahaha

    0

    0
  34. che ta dan tok ti BFF says:

    eleh xpyah arr apex..tuh mmg dah sah2 jumpe yg lagi cun melecun ler tuhh..
    ‘sy sudah single’ ayat xbley blah. Ko bajet semua awek nak berebut ko kan???
    Geli ketiak aku derrr

    0

    0
  35. meeradriana says:

    padan muka dahlia..
    kan dah kena..
    aq bukan x suka kfcm tapi kontroversi dia ni melampau sgt..
    bab dlm padang, mmg aq suka dia..
    so…focuz kat padang dulu ar..
    lu pun muda lagi bro..

    0

    0
    • Anonymous says:

      Oi miera! Ko punya padang pun fokus gak! Padang kat bwah 2. Dah panjang bulu 2. X trim sejak 3tahun lepas kan? Bnyk kutu 2.!

      0

      0
  36. darlina says:

    yeay!! apek dah single..alaa luniey tu bkn cantik pon idung cucuk, dagu cucuk bkn naturally beauty…artificial sume~ huhu…moga apek dpt isteri yg baik2 mcm irma hasmie ker..hehehe…

    0

    0
  37. kambing hitam says:

    stupid apek and his stupid love life .. cheap publicity … artist wannabe … *muntah*

    0

    0
  38. hola says:

    padan muka kau dahlia teckkkkkkkkkkkk…. dah dpt balasan yer.. apek dasar player.. ceeehhhhh….

    0

    0
  39. tak minat apek says:

    Sudah2 la abg nara cite pasal dia ni boring…cer cita pasal cerekarama landasan cinta…ternyata lakonan hero n heroin begitu mencuit hati.sehingga mbuat penonton tersenyum sendiri.

    0

    0
  40. benci apek says:

    kaki tino sguh mu ni bt malu ore klate jah…lepah ni kalu abis ore tino come n seksi mu nk cari sapo plok????
    bwa insaf la wei bo la duk tunjuk prangai bodo mu 2..

    0

    0
  41. tok din says:

    aduh… bosan r cite KFCM.. lantak r ape status die pon… bnyk sngt disumbat ngn kisah2 peribadi smpai aQ da xminat nk amek tau psl die. xmembawe pape kebaekn pun tuk team Malaysia. ~

    0

    0
    • sedihhhhh ngan ko says:

      hahahhahahaha..kesian ko tok din..x penat ke asik tukar nick name aje…kejap jadi ‘ustazah terlampau’,kejap jadi ‘anon’,kejap jadi ‘hola’, kejap jadi ‘tak minat apek’, kejap jadi ‘lazerlidahku’, kejap jadi ‘dahlia tahi ayam’, kejap jadi ‘qi mayo’,kejap jadi ‘KFCM busuk’, kejap jadi ‘zazleen’,kejap jadi ‘sha’,skang ko komen guna nick name tok din lak…dah kena booooooooo pon masih belagak kata org tak tahuguna internet konon!!!!!hahhahahaahaha..lawak lawak…dah la guna nick name lain2, pastu kekonon komen kat sendiri guna nickname lain…padahal org yg sama….kesian ko kan mcm xde keje lain je…pandai sgt la ko tu tok din ye guna internet kan ..kesian ko…tu lah bodo sombong!!!!!!!!!sedihhhhhh ngan ko….

      p/s pasni ko tukar nick name pon aku tahu ko org yg sama..hahahahahhaahhaahahhaahahhahahahahahahahhahahahahaa

      boooooooooooooooooooooioooioooioooiooooooooooo….

      0

      0
      • Anonymous says:

        ko ni dh kenapa bangang!!!!!!!! baru kuar dr zoo ke?? pegi terjun loji taik la woi!! najis mcm ko ni,klu explain berjuta kali pun still xkan tau avatar kelabu ni ape!! bodoh!

        0

        0
      • itpu says:

        ko

        0

        0
      • Anonymous says:

        chill la korang.. jgn marah2 k.
        meh kita ajar awak mcm mane nak kasi avatar awak same mcm avatar kita..
        first of all.awak terus tulis comment awak.
        kedua biarkan kosong nama dan email.(kalau nak letak nama tapi tak letak email pon boleh gak)
        ketiga.submit comment.
        then,awak try tgk komen awak tuh balik.sama tak dengan avatar kita.
        samekan..
        jadi,kita bukanlah dari golongan orang yang sama.

        actually,sebelum ni,kalau tak silap la .. kita kene letak email kalau nak submit comment.kalau tak letak email,komen kita tak boleh hantar.tapi sekarang boleh jek kalau tak letak email..name tak letak pon tak de hal. .

        ustazah terlampau.aku benci gler setiap kali komen kau.serius shit la! dah la bahasa lucah,kasar,taw nak melenting jek..chill la wey .. bende kecik pon lu kasi besar..aduhh!

        0

        0
    • sedih ngan koooooo says:

      hahahhahahaha..kesian ko tok din..x penat ke asik tukar nick name aje…kejap jadi ‘ustazah terlampau’,kejap jadi ‘anon’,kejap jadi ‘hola’, kejap jadi ‘tak minat apek’, kejap jadi ‘lazerlidahku’, kejap jadi ‘dahlia tahi ayam’, kejap jadi ‘qi mayo’,kejap jadi ‘KFCM busuk’, kejap jadi ‘zazleen’,kejap jadi ‘sha’,kejap jadi’mawar’,kejap jadi’kukumalu’,skang ko komen guna nick name tok din lak…dah kena booooooooo pon masih belagak kata org tak tahuguna internet konon!!!!!hahhahahaahaha..lawak lawak…dah la guna nick name lain2, pastu kekonon komen kat sendiri guna nickname lain…padahal org yg sama….kesian ko kan mcm xde keje lain je…pandai sgt la ko tu tok din ye guna internet kan ..kesian ko…tu lah bodo sombong!!!!!!!!!sedihhhhhh ngan ko….

      p/s pasni ko tukar nick name pon aku tahu ko org yg sama..hahahahahhaahhaahahhaahahhahahahahahahahhahahahahaa

      boooooooooooooooooooooioooioooioooiooooooooooo….

      0

      0
    • tok din says:

      OMG. ape ke sengal lu ni. Ni mesti kes ko tngok AVATAR @ corak2 tu sama kan? damn… aQ ni xde la selalu sngt lepak kt Nara tpi xsangke lak “ilmu aQ lbih tinggi dri ko” tntg Nara ni. Bende tu jdi sbb aQ komen tnpe letak EMAIL. Owg yg kluar avatar same mcm aQ pun sbb dorg xletak Email. p/s: aQ xnk booo @ gelakkan ko @ cop ko bodoh [email protected] dll sbb itu semua bukan level aQ tuk maen tepuk amai2 ngn ko. Plis cari owg laen k :) n plis, jngn terus memperbodohkn diri lagi. :)

      0

      0
      • UstazahTerlampau says:

        Dia mg bodoh…org minum susu ibu. Dia plak p minum susu beruk. 2 pasal mcm beruk….bodoh x sdar diri. Knp nk memalukn diri sendiri. Baik g bogel smbil brlari kat klcc biar bangla rogol dia hidup2.

        0

        0
      • ckp pusing2 says:

        Haha kesiannye ade org yg x fhm konsep avatar kt BN ni..

        0

        0
  42. beci apek cultural shock koya baik says:

    Oloh bodo…mg osoh nipu ah pek..koya single…KOYA…mg reti KOYA tu gpo?koya tu supo mung lah…natey apo single oloh kalu aku jadi uniey tobak sero ati mg tok ngaku gewe nga dio…hahaha bodo laa uniey duk kapung aku jah…oretau blako eh mg duk breret nga dio kapong nuh..doh lah xdop telur brek nga dalia bodo gitu jah…sapa dalia kelik cari klte pom mg nusuk deh? Mg meme jenih xleh tgk lawa…duk main tu gak nga tino..bo bo lah pek..koya ngaku single sbb takut pisey buoh 3x ko? Aku dulu meme minat gilo ar kelih bola pon keh ado mg…tp lpah kes mg tingga dalia meme out la mg pek..dalia tu relo kno caci kno maki keh mg..ngelah staro tu jah mg wat dio…keh uniey jah..olohlaa…gak mg tiko tuney nga elia ag wak kelik tino sokmo doh dumoh deh? So, tok here mano laa…sek pminat hok tino2 tu molek ah..minat ah bena ko jate pranga lg ni.hok mno koya nk wt tok laki tu molek bena nah..ok sekian melaporkan.

    0

    0
    • laboost says:

      trime kaseh melaporkan….tp 10min la jgk sy cube nk phmkn….phm la ckit2~

      0

      0
    • mawar says:

      aku meme stuju ngak la nge mende hok mung royak ning. meme bodo blako tino hok nok ke apek ni. jate po apek ni leklek mcm laki rita. nok kejap je. pah bila puah, ye lari cari ore lain. hok tino ni tahe mace2 doh sbb nok nye ke apek ni. nikoh esok2 bulih bayang doh la gane hidup bini dio esok2.

      0

      0
      • Anonymous says:

        tok din dah jadi mawar lak ke…..kesian ko kan…pagi ptg siang malam aku tgk ko aje yg bertandang kt sini..asik komen org aje..mcm la ko bagus sgt..dah la komen status sendiri dgn guna nick name konon..hhahhaahahahha

        hhahahahahhaaa…boooooooo org yg sama

        0

        0
    • Anonymous says:

      suka jer apex break ngan dahlia, menyampah tgk pompuan shoced tuh. jakun dan xder class, karat jer

      0

      0
    • Anonymous says:

      translation:
      Alah bodoh… kau tak payah menipu la pek… berangan single… BERANGAN… kau tau BERANGAN tu ape? berangan tu org mcm kaulah… ntah pape la single…kalau aku jadi leuniey mesti aku dah terasa hati sbb kau tak ngaku yg kau kapel ngan die… hahahaha bodoh la leuniey, duk sekampung ngan aku….semua org tau kau duk berkepit ngan die kat kampung tuh… dah la xde telor putus ngan dalia mcm tu jer… sampai dalia balik cari kau kat kelantan, kau nyorok kan? kau memang xleh tngok org lawa… asyik berfoya ngan perempuan…sudah sudah la apek… perasan ngaku sinlge sbb takut pisang berbuah 3x kan? aku dulu memang minat giler tengok bola sbb ada kau… tp lepas kes kau tinggalkan dalia, memang out la kau apek…. dalia tu rela kena caci, kena maki sbb kau….akhirnya mcm tu jer kau buat kat die….gara2 leuniey jer….aduhh laa…. tp masa kau bertunang ngn elia pun kau selalu bawak balik perempuan kat rumah kan? so, tak heran sngat laa… peminat2 perempuan tu hati2 laa… minat la lg ngan org jantan perangai mcm ni….yang mana berangan nak wat laki tu, elok la tu…. ok, sekian mentranslatekan…

      0

      0
      • honey madu says:

        wahh thanks2! baru paham~ heee

        apek.apek…

        0

        0
      • Anonymous says:

        maaf lah nk mencelah sikit…KOYA tu kalo org trganu mmg kate BERANGAN tapi kalo klate koya tu lebih kepada PERASAN….ce komen sikit org klate kt sini….betol dop?

        0

        0
  43. laboost says:

    LOL..pnt je Dalia Teck wat birthday party murahan kt tepi kolam kt hotel~haha

    0

    0
  44. kukumalu says:

    harap2 betul la apek nak fokus kat career skrg..jangan la dok ade kntrovesi lg pas ni..kalau kawen pon nnt jgn jadi cm aidil tu..

    0

    0
  45. siput says:

    Hai pek.. leh caya ke ni…??

    0

    0
  46. mak pon single walaupon jantans beratur tunggu mak kat bus stop..
    kerana diriku begitu berharga awwww..

    0

    0
  47. Sha says:

    Who cares??!

    0

    0
  48. izat says:

    forever alone le mu

    0

    0
  49. Anonymous says:

    boooring

    0

    0
  50. Jasmine says:

    Seriously mamat ni baget dia famous so dia ingat dia hot n market sgt kot sampai senang2 nak tunang n couple pastu break off! Wei xmalu ke huh?patutnya Kau jd kan popularity Kau sbg contoh untuk bdk2 muda Ikut nie tak… Korg tgk jerk lah iklan perfume simply ct dia ckp pasal ciri2 perempuan yg dia suka mane Ada dia ckp yg beragama ke, bijak or polite? Nampak sgt blm matang dlm relationship sebab nak Cantik kat luar n mate jerk! Selagi dia nie xmatang xyah lah mane2 perempuan couple dgn dia wat rugi jerk lepas dah di husung sane sini pastu jemu bye2 lah jwbnya! Perempuan jgk malu…jgn pasni kuar cite dah couple dgn lunie tue dah lah;( ko focus lah kat karier Kau dlu apek oiii klu dah berjaya dpt kontrak juta2 ke br leh cari calon kawen terus!

    0

    0
  51. K says:

    tbyg aku gamba2 si teck dan fahmi..1st berpegangan tgn di singapore (jauh tuh dok follow bf)..pastu gamba enjoy di club..pastu gi beraye pun together ngalahkan laki bini..pastu beriye celebrate b’day apek (romantik konon)

    skrg ni dah putus..yg loser ttp nmpk pd pompuan sbb apek lelaki x luak apa2..kesian ko teck..kesian gak saper yg jadik suami ko pasni sbb gamba ko bekepit n over dgn ex-bf ko dah puas org tengok..moralnye jagelah maruah ko pasni dan jgn nmpk sgt ko murahan..umo br 18 tu dik..

    dan utk apek..glamer x bertempat n kontroversi x menjamin yg ko tu hebat..nyampah plak bace citer ko dgn pompuan itu ini..pastu suke ckp berbelit2 x ngaku silap sendiri. jgn lupe karma..n 1 lg idup ni ibarat roda..ko takkan slamanye di atas..jgn smpai org bertepuk tgn tengok kejatuhan ko!!

    0

    0
    • remajasukadengarnasihat says:

      satu nasihat yg bagus. lelaki kan, apa ada hal..kalau rosak pon bukan org nampak..yg merana perempuan jugak.kalau da rosak mana nak sorok lagi.

      ok komen ni aku tuju kepada umum ye.tiada kene mengena dengan kamu kamu dan kamu.. hehe peace!

      0

      0
      • Anonymous says:

        perempuan klu dh rosak, apsal plak xleh sorok? ko bleh beza ke pompuan dah rosak ngan belum? ko doktor ke? ke pawang x bertauliah? klu ko spm pun x lepas lg, kawin pun belum, xyah nak ckp psl hal yg ko xtau…

        0

        0
    • pheww says:

      aik..emosinye..

      0

      0
  52. adam narzuan says:

    apekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk….

    0

    0
  53. UstazahTerlampau says:

    Oi anjing! Kau 2 yg bodoh…kau 2 mg x reti guna internet ! Kau nampak avatar bnyk yg sma kan? Y u so bodoh! Hah?!! Kelakar nak mampus la kau ni!! Untk ke sejuta kali nk inform kat cni, avatar kelabu ni keluar kalau x letak email..paham? X fham lg? Kau pegi hirup air dlm mangkuk tandas biar jd faham ckit! Org bodoh n tolol jer yg letak email dlm ni. Even email palsu its so menyusahkn la. Sekali lg aku bg kau anugerah pengomen paling BODOH x reti bhasa. Tahniah BodoH!

    0

    0
  54. Anonymous says:

    hahahahahahaha.. mampu gelak dan senyum sahaja :D.. apek, penting nye fokus kerjaya ko n family.. cinta xkemana, ad jodoh jgk nanti.. malaysia blh!.. aummmm..

    0

    0
  55. ko says:

    wahai apek kalau betul memang dah berazam nak fokus pada career harapnya betulla kan. dan kalau boleh tolong la stop jadi playboy. korang pon tau kan dia ni banyak kontroversi dan tak mustahil kalau semua benda yg bukan-bukan pasal dia tu betul sebab dia ada duit ada rupa. just nak ingatkan benda tu semua tak kekal lama.

    0

    0
  56. […] Setelah mendapat info daripada seorang pembaca di Twitter, Abang Nara dengan sepantas kilat telah membeli majalah URTV. Dan di dalamnya ada berita yang mengesahkan Khairul Fahmi Che Mat atau lebih dikenali dengan nama Apek telah putus dengan Dahlia Teck. Dalam … Continue reading → […]

    0

    0
  57. wkwkwk says:

    walaupun aku tahu kfcm ni agak socialize dan tak mustahil dia pernah tidur ngan anak dara org (terbaca gosip kat rotikaya dulu) moga moga khairul fahmi ni tak jadi mcm si zaquan laki rodoh yg pernah buntingkan anak org tu.

    0

    0
  58. kfc fried chicken says:

    budget la ko kfcm!

    0

    0
  59. Duqtar says:

    Bodo punya Kelantan. Lu ingat lu bagus sangat ke. Kah kah kah

    0

    0
    • fatin says:

      salam 1malaysia
      apa semua nie? sebut2 kelantan nie..
      cari gosip murahan der?

      0

      0
      • Cik piNgu says:

        ko marah apek, jgn libatkan kelantan la ape la… ak heran btl, kalo org bukan kelantan wat hal,xde sebut2 name negeri lak.

        fatin, diorang nie x reti nk beza kot? kelantan tak bersalah dsabitkan. ape dosa kelantan kat korang semua. diorang saje gosip murahan nk jatuhkan kelantan.

        sy bukan org kelantan tp sy sokong fatin, kalo marah apex, g maki dia la jgn duk maki kelantan.

        0

        0
    • pizza says:

      Duqtar, Aidil jantan xde telor tu ko x maki lak org nogori ek?

      0

      0
  60. honey madu says:

    aku single ni apek. jom kita? kikikiki

    0

    0
  61. doctor-g says:

    poyo la..pegi la concentrate main bola tu…xde la terer mana pon..terer ngan gosip je…dasar mat bangang

    0

    0
  62. Anonymous says:

    ok

    0

    0
  63. alan says:

    boleh masuk line nih

    0

    0
  64. zaia says:

    KALAU betul, bagus la apek..

    0

    0
  65. kim kard says:

    smpai bile2 pon xkahwin la ngko apek…….asyik nk tukar selera je……

    0

    0
  66. entah says:

    dah lama kot dia ni putus dengan si dalia ni.waktu malaysia lwn japan dekat snbj pun si apek ni dh xde apa dh ngn dalia ni..

    0

    0
  67. jamy says:

    Hmm..baguslah macam tu. Utamakan keluarga dan kerjaya.Muda lagi pun nak bercinta-cintun. Kembalikan semula maruah diri dan maruah bola sepak negara. Jadi seorang sportsman yang dihormati, tiada kontroversi dan sentiasa berjaya. Kalau nak cari pasangan nanti, carilah yang boleh dijadikan isteri, bukan yang untuk fun saja.All the best Apek.

    0

    0
  68. lalala~~~ says:

    ade aku kisah????

    0

    0
  69. nandos vs kfc says:

    Jgn ckp jer pek.. nnti kene goda skit je.. dah cair lgi.. tup2 gossip lgi kontrovesi lgi.. kitaorg dh maleh nk dengor.. mlainkn klu dpt yg elok dn ready trus kawen.. Tapi kawen ler umo 27 ke..28 ke..skrg ni tumpu bola je dulu.

    0

    0
  70. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    lepas ni apek tk payah2 lah nk ada meteair ok ! kejar kerjaya n cite2 sampai berjaya ….ada mateair ni semua leceh ! muda2 ni tk payah ingat pasal kawin lah !! ikot macm malek noh dh tua baru kawin kn bagos gitu…..asal kn ada duit ada kereta ada rumah sendiri tu dh cukop bagossssssss……..kalau macm ni minah jambu ada peluang lah nk empit apek amacam ok??

    0

    0
  71. kuturayau says:

    yo yo an je la tu kfcm. malam kang timbul kontroversi you dgn dahlia teck dance kat club. kerlaaasss

    0

    0
  72. pujit says:

    Kesian betul kat si sedih ni….betul punya sedih la ko..cuba ko tukar nick name ko n jgn letak email. Avatar ko akan jadi macam avatar kitaorg jugak. Cubalah. Usaha tangga kejayaan. Lepas tu ko msti malu ngan kitorang. Lain kali nak maki pun agak2 la. Abiskan sekolah dulu yek…

    0

    0
  73. sweet32 says:

    dia tu saje je bgtau yg dia dah single.. nnti dtg aweks2 cun yg goda skit dah x single dah.. klu single diam2 sudah la.. sape la lps ni ek? aweks2 yg nak glamour tu cept2 la tackle… kite same2 tgk, betul x dia nak tumpu pd keje dia..

    0

    0
  74. ini orang melayu jugak says:

    aku tersangat la pelik bila asyik2 baca org hentam si dahlia ni..apa apek tu x salah ka??kalu x bertepuk 2 tngn..x bunyik beb..kalu nk benci..benci dua2 sekali..ni x..pompuan tu ja yg dserang..apek ni korang wat bodo ja..ingt,bukan dahlia tu yg tinggalkn elia..tpi apek yg tinggalkn elia..so spa yg ptut dpersalahkan..dua2 la..apa daaa…lgi satu..ada ka spa nk kt apek ni dh..jenis x setia ak rsa..entah la..smoga dpt jodoh yg baik,n stop la main2 benda2 cinta ni..hati dan perasaan org,jgn dmainkan.

    0

    0
  75. ini orang melayu jugak says:

    aku tersangat la pelik bila asyik2 baca org hentam si dahlia ni..apa apek tu x salah ka??kalu x bertepuk 2 tngn..x bunyik beb..kalu nk benci..benci dua2 sekali..ni x..pompuan tu ja yg dserang..apek ni korang wat bodo ja..ingt,bukan dahlia tu yg tinggalkn elia..tpi apek yg tinggalkn elia..so spa yg ptut dpersalahkan..dua2 la..apa daaa…lgi satu..ada ka spa nk kt apek ni dh..jenis x setia ak rsa..entah la..smoga dpt jodoh yg baik,n stop la main2 benda2 cinta ni..hati dan perasaan org,jgn dmainkan

    0

    0
    • hantubonceng says:

      ‘kalu x bertepuk 2 tngn..x bunyik beb.’
      dorang main tepok amai-amai .baru la bunyik kan..hehe

      0

      0
  76. aku kesah? says:

    dari bang nara post pasal mamat poyo bjet hot ni..baik la bang nara post pasal bob kuman yg tengah terlantar sakit xde bantuan tu..kurang2 ade gak org nak menderma tgk penderitaan dia.dr dok cte pasal mamat gile glemer ni bang nara oiiiii…………

    0

    0
  77. q says:

    Who gives a damn!

    0

    0
  78. princess says:

    testing testing

    0

    0
  79. Anak Malaysia says:

    elok ler tu.
    elakkan kontroversi tingkatkan prestasi.
    lgpon ko tu muda lg apek oi.
    kalau ko betul-betul nak berbini, cari calon terus nikah.
    tak payah cari stok untuk geli-geli ni.
    elok orang dok sanjung ko, terus orang mengeji.
    jangan disebabkan pompuan, kerjaya ko terjejas.

    tak payah nak tunjuk sangat ko tu single.
    kang ada pulak minah-minah kat luar sana yang offer diri.
    ko tu bukan boleh sangat, pantang pompuan seksi sikit, cair.
    FOKUS PADA KERJAYA!!

    0

    0
  80. Reena says:

    Pengumuman..pengumuman..tak yahlah wat pengumuman..single katanyer..masa bertunang pun kantoi ngan trek tek tek ni..apace.. to trek tektek..lenkali, jgn birah & ghairah sgt kalo dpt couple ngan player..kan dah kena play around..masih terngiang2 skrip gelimat apex..bukok ar sikik..apakah..

    0

    0
  81. bulu idong says:

    aku nak kat dia…walaupun lidah dia pendek,aku nak jugak

    0

    0
  82. lady says:

    1st of all…hello model sambilan?xpernah tgk jd covver majalah mcm jejari montel & looney tunes pun:D model kg jerk blh lah~anyway APEK nie patutnya jdkan popularity dia sbg contoh yg baik pd remaja seusia dia lg pun dia mmg bagus sbg goal keeper, tp in terms of personal life dia mmg kacau bilau macam mane kite2 semua bace n tgk, klu korg perasan dlm iklan simply ct ciri2 wanita idaman dia mmg nampak sgt blm matang sebab pilihan dia semua dr segi luaran jerk xada langsung ckp”beragama, sopan, berpendidikan” haishhh nampak sgt taste tak matang lg bdk nie!anyway mesti jejari montel bersorak ria sebab akhirnya si perampas pun dah terima balasan, tue lah lain kali sblm buat sesuatu fkr dulu akibatnya~

    0

    0
    • DaYanG says:

      ko ni pun agak2 la tu dialog iklan ler …..kalau dia cakap “beragama, sopan, berpendidikan” tak kena lak ngan motto minyak wangi tuh haishhhh …nampak sangat tak matang ko nih dalam menonton iklan …..setiap lelaki tuh mmg nak yg ber agama berakhlak baik supan n MATANG….

      0

      0
      • lovelime says:

        Aduhai awak ni lady tak blh lah mention beragama kot nanti tok ti sentap sebab terasa tdg separuh tudung saji dia, lg pun isu sensitif tapi pelik nya xplak ckp bijak ke, sopan ke mcm awk ckp tue:D rasanya yg lg 2 org lelaki tue ade mention yg bijak kan?(wanita akan lbh dihormati bila dia bila “beauty with brain”)

        0

        0
  83. homo sapien says:

    takpe..single pun ok..tak yah pikir kawin.. kang kawin cerai kawin cerai..susah juga..

    0

    0
  84. ape aku peduli ko single ke x? says:

    hmm msti clash sbb nak ushar Leuniey plak. Bkerjaya besar. X mcm Dahlia Teck tu. Mcm aku xtau. Hahahaha

    0

    0
  85. No Name says:

    Kenapa atlit Malaysia ni lebih berjaya dengan cerita kontroversi dari berjaya dalam sukan masing-masing?

    Dari Roslin, Aidil, Apek, Safee… Patutlah sukan Malaysia ni susah sangat nak maju…

    0

    0
    • tax says:

      ko ni bodoh ke apa. safee tu xde penah kontroversi curang ke player ke apa. cuma hal dia ngan bini dia je, xde kaitan ngan kontroversi. career die pon cemerlang. budus

      0

      0
  86. lantakpilah says:

    …sbb meLAYU. cuba tgk atlit bangsa lain xde mslah personal pun. kalo ada pn mungkin xla smpi nk confess depan media. motif? Datuk Nicol maintain the best player no 1 dunia lagi. player ok, bkn ‘playa’ (playboy) cm si KF ni. panggg!!! *btw, ni la strategi apex nk dptkn lebih byk awek. aummm

    0

    0
  87. mizz says:

    ayat pancing…

    0

    0
  88. Kipas Susah Mati Neelofa says:

    Cantiknyer Dahlia tu, kalau Khairul Fahmi taknak dah, boleh aku adjust Dahlia pasni…

    0

    0
  89. ctrmiena says:

    hmm… pasni couple lg.. pastu putus lg.. couple lg.. putus lg.. adatlahkn??? org glamour…

    0

    0
  90. putus says:

    aku ada chance!

    0

    0
  91. UstazahTerlampau says:

    Oi lyndabell79! Muka kau tu buruk la. X pyh la post kat cni. Dah mcm bontot unta aku tgk muka kau ni!! Bodoh! Mcm kau 2 cantik sgt kan nk ngata org…kau 2 harap mekap jer tebal mcm pondan.. Bangang!

    0

    0
    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      Warrrkkkhhh….kah..kah…kah…kah…kah….!!! Komen terlepas ke bawah, kesian ko… :D

      0

      0
  92. JEJARI KONTOT says:

    Yeay! bekas tunang aku dah putus.jom rujuk tunang balik

    0

    0
  93. jejari dompak says:

    aku pun single ….. :))

    0

    0
  94. Celena Gemas says:

    kalu hang terer p ngorat celena Gomez

    0

    0
  95. chentalove says:

    bgus la…
    tmpukan prhatian dgn kerjaya…
    ada masa nya jdoh awk dtg dgn sndirinya…

    0

    0
  96. P'puan se-M'sia says:

    kesah pulak kitorang ko single

    0

    0
  97. Mizfitmumma says:

    Alah!! Si Apek nie pun bukan betol sangat… Tukar pompan macam tukar seluar d****.. Macamlah hensem sangat.. berangan.. Gi terjun lomgkang lah.. buat menyemak jer!! Padan muka dua2.. Si dahlia teck tu orang aper ar?? Apa kejadah nama dia teck??

    0

    0
    • Atam serama says:

      Sekadar soalan bodoh, orang yg kekal ngn sorg gf je tu maksudnya dia xpernah tukar seluar dalam ke? Hehehe

      Pape pon..boooo apek booo dahlia..rakyat msia semua hilang respek dah kat kome. Org yg baik ngn kome, nk kenen2 tu seladar tumpang populariti je. Nnt kome kawin, sure semua akan compile gmbr2 bekas kekasih kome utk hadiah kawin kome supaya suami/isteri kome ingat smpai bile2 perangai kome

      0

      0
    • Nera says:

      teck tu nak bg glamor je. . .

      0

      0
  98. pina says:

    mende lh apek sengal tu…

    0

    0
  99. JEJARI KONTOT says:

    DAH DPT PEPET DAHLIA TECH,BLAH LAH.TGGU WAT PE.HABISSSS DARA DAHLIA TEK TOK TEK

    0

    0
  100. cikukularis says:

    kontroversi cinta ko ni lebih banyak dpd cite sal bola ko ni..lpas sorang ..sorang…jgn ckp last2 kapel balik dgn org yg sama lpas ni udah ler..

    0

    0
  101. UstazahTerlampau says:

    O ye ker..ok2 im sory.haha

    0

    0
  102. saya lagi says:

    Pasni bleh la wat team bola “Playboya United”. Sila jemput Zaquan & Aidil tuk join skali ek Apex.

    0

    0
  103. Anonymous says:

    patut la dah lama tak nampak muka apek masok uitm

    0

    0
  104. Nera says:

    dahlia teck punya “anu” bau busuk kot. . .ekekeke

    0

    0
  105. roykaede says:

    Eh! Bukanke Apek dah kawin dgn Siew Leng? hehe..

    0

    0
  106. BUKAN PENYOKONG TEAM MALAYSIA...SORRY ! says:

    cheap…and rare breed. HAHAH

    0

    0
  107. mikaela banes says:

    what goes around comes around.

    0

    0
  108. saya lagi says:

    Dan…yg paling rugi dan terkesan tetap jugak si Dahlia Teck….sia sia jer susah payah wat video sambutan hari jadi Apex…organize team bagai serbu otel sik Apex..tetapi ditinggal kan gitu aje…hmmm..sad..poor pathetic Dahlia….sabar yer dek.

    0

    0
  109. student bandung says:

    aku suka gila kfcm ni dgn jejariruncing dulu..tp jejariruncing mcm bangga je bf dia best sekali kena tinggal..dahlia teck ni pulak kita gelar perampas manakala apex pencurang..seperti yg kita tau, perampas n pencurang ni hubungan takkan lama..takkan..sebab macamana boleh nak pastikan yg si pencurang takkan merampas yang si perampas takkan curang??

    yang aku nak tau sekarang, adakah jejariruncing menari ke’happy’an? jap nak stalk blog dia..hehe

    0

    0
    • honey madu says:

      betol gak kan. kalau aku jadi elia pun aku menari2 kehappyan. tak sia2 apek tinggalkan elia dulu. ada hikmah disebalik semua ni!!

      go elia go!! kui3

      0

      0
  110. Anonymous says:

    bajet hot leteww.. ada aku kesah?

    0

    0