Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(12 GAMBAR)Apek Dan Leuniey, Model Minyak Wangi SimplySiti

Kalau sudah menjadi model untuk produk milik Dato’ Siti Nurhaliza, rasanya bolehlah kot gelaran selebriti diberikan kepada Apek dan juga Leuniey. Untuk makluman, bukan Apek dan Leuniey sahaja yang terpilih untuk menjadi model minyak wangi Eau De Parfum SimplySiti. Namun disebabkan mereka sememangnya sudah ada nama dan peminat, tak salah rasanya untuk berkongsi gambar mereka berdua.

apek dan leuniey

Pertama kali Abang Nara tengok iklan minyak wangi SimplySiti di tv, terasa kagum jugak dengan bakat modeling yang dimiliki oleh Apek. Tak sangka daripada seorang pemain bola sepak, kini makin banyak bidang yang diceburi oleh Apek. Semoga suatu hari nanti pintu hati Apek terbuka untuk berlakon atau pun menyanyi pulak. Namun buat masa ini, seperti yang anda tahu, Apek hanya mahutumpukan kepada kerjaya selaku penjaga gol terlebih dahulu.

Advertisement

apek dan leuniey

Lagi 10 keping gambar Apek dan Leuniey di majlis pelancaran minyak wangi SimplySiti dengan membaca entri ini sepenuhnya. Harap maklum agar tidak mengosipkan mereka bercinta kerana Apek sudah pun menafikan yang perpisahannya dengan Dahlia Teck tidak membabitkan orang ketiga. Terima kasih Ryaniez Moments Photography untuk gambar-gambar ini (sila Like Facebook mereka tanda terima kasih)

apek dan leuniey
apek dan leuniey
apek dan leuniey
apek dan leuniey
apek dan leuniey
apek dan leuniey
apek dan leuniey

apek dan leuniey
apek dan leuniey
apek dan leuniey

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

224 Comments

  1. krol

    August 2, 2012 at 2:51 pm

    apa2 je lah…

  2. sape2 je lah

    May 24, 2012 at 10:08 pm

    nampak sgt muka leuniey tu cucuk botox.. teruk betul.. muda2 kulit tgh cantik lg nak cucuk botox buat ape?? hishh kalau dah dasar org kelantan tu mmg mcm2 yg dibuatnya.. duhh.. dah mcm flowerhorn pipi dia. wahahahahahaah

  3. laila majnun

    April 24, 2012 at 11:12 pm

    ketat je muka si leuni ni cam sometin wrong jerk!

  4. tak minat apek

    April 23, 2012 at 9:27 pm

    muka apek mcm “sangap” je,, sori takde perkataan yg lebih sesuai dr ini ….

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top