Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(10 GAMBAR)Shahrizal Jaszle & Tasha Shilla Di Malam Anugerah Blockbuster

Di kala Tasha Shilla menafikan pernah berparti dengan Datuk J, Shahrizal Jasle tampil sebagai pasangan Tasha ke majlis Anugerah Blockbuster. Mungkinkah “J” yang dimaksudkan dalam gosip itu stand for Jaszle? Hmmmm…..(ayat ini gurauan sahaja tapi ramai plak yang percaya. Shah Jaszle tiada kaitan dalam cerita Tasha Shilla berdisko ye)

tasha shilla

Advertisement

Tasha Shilla dan Shah Jaszle nampak sama cantik dan sama padan. Sekali pandang, seperti pasangan sedang bercinta. Siapa tahu satu hari nanti bunga-bunga cinta akan berputik antara mereka berdua. Masing-masing pun sedang single mingle. (maaf sekali lagi. terlupa plak yang si Shah Jaszle ini sudah pun berpunya. Maafkan saya)

tasha shilla

Lagi 8 keping gambar Shah Jaszle dan Tasha Shilla di malam Anugerah Blockbuster dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada BuahMulut.

vco

Advertisement

P.S: Inginkan wajah cantik jelita? Abang Nara pun dah try dan memang kesannya sangat power. Cubalah try Catalyst Virgin Coconut Oil. Hanya RM39.90 sahaja. Mendapat kelulusan daripada Kementerian Kesihatan dan dijamin halal. Untuk tempahan sila email ke lorongsetia8 [at] gmail.com atau LIKE Facebook Cantik BeautifulNara.

tasha shilla
tasha shilla
tasha shilla
tasha shilla
tasha shilla
tasha shilla
tasha shilla
tasha shilla

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

69 Comments

  1. tina

    October 11, 2012 at 6:45 pm

    aku cume nk comment yg ak suke tgk lakonan tasha shila & shah jaszle….tambah2 lg kalu mereka berpasgan dlm cite…best2….bab2 kaki disco, pkaian xsenonoh, aku xnk comment…tq

  2. yuyi

    October 11, 2012 at 7:56 am

    TS ni mula2 klua dlm cite ratu tu biase jer muke…mekap je lebih ni..

Loading...
To Top