October 8th, 2012

Di kala Tasha Shilla menafikan pernah berparti dengan Datuk J, Shahrizal Jasle tampil sebagai pasangan Tasha ke majlis Anugerah Blockbuster. Mungkinkah “J” yang dimaksudkan dalam gosip itu stand for Jaszle? Hmmmm…..(ayat ini gurauan sahaja tapi ramai plak yang percaya. Shah Jaszle tiada kaitan dalam cerita Tasha Shilla berdisko ye)

tasha shilla

Tasha Shilla dan Shah Jaszle nampak sama cantik dan sama padan. Sekali pandang, seperti pasangan sedang bercinta. Siapa tahu satu hari nanti bunga-bunga cinta akan berputik antara mereka berdua. Masing-masing pun sedang single mingle. (maaf sekali lagi. terlupa plak yang si Shah Jaszle ini sudah pun berpunya. Maafkan saya)

tasha shilla

Lagi 8 keping gambar Shah Jaszle dan Tasha Shilla di malam Anugerah Blockbuster dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada BuahMulut.

vco

P.S: Inginkan wajah cantik jelita? Abang Nara pun dah try dan memang kesannya sangat power. Cubalah try Catalyst Virgin Coconut Oil. Hanya RM39.90 sahaja. Mendapat kelulusan daripada Kementerian Kesihatan dan dijamin halal. Untuk tempahan sila email ke lorongsetia8 [at] gmail.com atau LIKE Facebook Cantik BeautifulNara.

tasha shilla
tasha shilla
tasha shilla
tasha shilla
tasha shilla
tasha shilla
tasha shilla
tasha shilla


69 responses to “(10 GAMBAR)Shahrizal Jaszle & Tasha Shilla Di Malam Anugerah Blockbuster”

  1. tina says:

    aku cume nk comment yg ak suke tgk lakonan tasha shila & shah jaszle….tambah2 lg kalu mereka berpasgan dlm cite…best2….bab2 kaki disco, pkaian xsenonoh, aku xnk comment…tq

  2. yuyi says:

    TS ni mula2 klua dlm cite ratu tu biase jer muke…mekap je lebih ni..

Loading...