Written by Bella | September 28th, 2015

Pada hari Sabtu lepas, satu berita gembira mengenai pertunangan Stacy dan Akim menjadi bualan yang cukup hangat. Agak lama bukan mereka bercinta? akhirnya kedua-duanya sudah bergelar tunangan orang dan selangkah sahaja lagi untuk menempuh alam perkahwinan.

Ramai yang mendoakan agar Akim dan Stacy dilimpahi kebahagiaan  dan dapat menempuh segala dugaan dan cabaran ketika bertunang dengan penuh kesabaran.

Stacy yang mengenakan busana warna merah jambu tampak cukup manis dan Akim pula memang handsome menggayakan baju Melayu berwarna hijau.

Buat peminat Akim dan Stacy jom kita layan beberapa lagi foto sekitar majlis pertunangan mereka dibawah.

Sumber : #stacyakimtunang


19 responses to (10 FOTO) Sekitar Majlis Pertunangan Stacy & Akim

  1. Chocorice says:

    gamba tangan with cincin tu cantik!

    0

    0
  2. Yeyin says:

    Tahniah..sweet gitu suka jer tgk korang simple yet nice.

    0

    0
  3. Akuummi says:

    Tahniah ummi…baguslah dah dapat Akim..muahahahahahahahhaah

    0

    0
  4. Anonymous says:

    sweet cara pertunangan yang simple tidak membazir

    0

    0
  5. mak c kina says:

    tahniah…sweet nye

    0

    0
  6. Anonymous says:

    CANTIKNYA STACY SKRG..BERSERI2 TGK MUKA DIA..XPE..LPS NI PELAN2 BERHIJAB YER..MESTI LAGI CANTIK KAN…

    0

    0
  7. noona says:

    comelnya Bella…?.Bella kan, namanya? ingat2 lupa….
    seeru a’la barakatillah….

    0

    0
  8. bedah says:

    sayang betul akim ni kat stacy…..beruntung! moga mereka kekal ke akhir hayat

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Kesetiaan dan kejujuran tu penting dalam setiap hubungan.. semoga semua dipermudahkan utk kamu berdua… semoga berkekalan selamanya…

    0

    0
  10. olyra says:

    bodoh btol…ptt la nak convert ke muslim…sbb nk kahwin tp tak nak mengaku…

    0

    0
    • mak c kina says:

      dah btl la tu..perkahwinan/pernikahan adalah salah 1 cara utk meramaikan umat islam…ko xskolah ek..

      0

      0
  11. Syita says:

    The best thing is, Ayah Stacy yg sarung cincin kat Akim. Tak macam retis2 Islam lain,yg ada tu mak tunang perempuan yg sarungkan.

    0

    0
  12. Anonymous says:

    krik…krik..krikk

    0

    0
  13. Akimstacylover says:

    Olyra.. tak ganggu hidup kau pun.. jangan nak shyThon sgt perangai tu.. doa baik2 sudah.. LOSER..

    0

    0
  14. ernie says:

    Tahniahh akim dan stacy. Semoga kekal still jannah..

    0

    0
  15. otak nara says:

    maaf camera out…pakai hp sabun ek

    0

    0
  16. Anonymous says:

    Sabah&sarawak kaya tp semenanjung da curi kekayaan tu…x sedar diri!!!

    0

    0
  17. tasnim says:

    sesuailah..sbb dah lama pun korang berkawan.?

    0

    0
  18. aliya suraya says:

    ape yg nk kecoh2 ni.. sape yg x suke, x yah komen kat sni.. buad mnyemak je.. smoge kkal higge akhir hayat akim&stacy.. doakn je la baik2.. yg x suke tu bole bla ae..

    0

    0