Written by AbangNara | March 9th, 2012

Hangat sebentar dengan kontroversi kritikan Dang Suria, program ON AIR sudah pun ditayangkan lebih kurang 6 minggu. Dan pada hari Rabu yang lepas, 10 finalist wanita telah pun diumumkan. Dan Abang Nara agak terkejut kerana ada junior Abang Nara semasa belajar dulu tercalon.

syakirin on air

Tahniah diucapkan kepada Syakirin kerana berjaya menjadi finalist. Memang daripada dulu Syakirin atau nama manjanya Reen memang berbakat di dalam bidang pengacaraan. Harap-harap dengan berjaya menjadi finalist, bakat yang ada dapat diasah sepenuhnya.

Apa pun calon-calon lain pun nampak hebat jugak. Good luck kepada semua finalist. Selamat bersaing dengan sihat. Lagi 9 calon peserta wanita untuk program ON AIR dengan membaca entri ini sepenuhnya.

syakirin on air

syakirin on air

syakirin on air

syakirin on air

syakirin on air

syakirin on air

syakirin on air

syakirin on air

syakirin on air

72 responses to 10 Calon Finalist Wanita Untuk Program ON AIR

  1. Zulfadli says:

    owhhh…ini junior sayerrr…

  2. minahrempit says:

    bakal2 pengacara????????????? xde klass..

  3. monte cristo says:

    dunia oh dunia, manusia oh manusia, wanita oh wanita….dr hasil nukilan u all yg mengutuk mengata mengkeji menghina ni pun dah x mencerminkan diri sebagai seorang yang solehah…x semestinya org yang pakai tudung tu lebih beriman, bersih….itu kan 1 penampilan dr segi luaran sahaja…n dr aspek agama, saya x nafikan…yang penting keimanan dr segi hati budi kita (dalaman)… tapi apa pun, rancangan ini mampu utk memberi keyakinan jati diri dr aspek kewartawan n pengacaraan…im vote for Harleena….

  4. dhiaa says:

    aku suka dahlia, harleena, syakirin :)

  5. Syed says:

    Tahniah kepada yg terpilih…. Buat yg terbaik, sebab bukan senang nak dpt peluang mcm ni :)