Written by serenity | August 6th, 2012

Kalau sebelum ini kita sudah melihat klip video ‘The Making Of Sinar Ini’ yang didendangkan oleh Yasin Sulaiman secara berduet dengan Maya Karin, versi penuh lagu ini sudahpun dimuat naik ke YouTube oleh Pretty Peektures selaku pembikin klip video.

Pada pendapat kami lagu ini mendamaikan dan gandingan ini memang bertepatan sekali untuk lagu yang disusun oleh diterbitkan oleh Yasin ini. Khabarnya Maya turut membantu menerbitkan ‘Sinar Ini’.

Kepada yang berminat, ada satu lagi klip video versi fanmade yang memaparkan keindahan alam semulajadi ciptaan Tuhan dilengkapi dengan lirik Sinar Ini. Enjoy!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

18 responses to (VIDEO)Kolaborasi Mantap Yasin Sulaiman Dan Maya Karin Untuk ‘Sinar Ini’

  1. mantap leww sangat~~

    0

    0
  2. dunkin says:

    mmg mantap~ jarang dgr lagu mcm ni. yg lein jgn jeles!

    0

    0
  3. blerrrhh says:

    ZZZZZZZZZZZZ…. menguapppppppppppppp

    0

    0
  4. mandatsepi says:

    VERY HOPPING & HUMBLE LYRICS!!!!!! thumbs up both!! yg lain kata xbest tu sbb xpaham letewww…budak2 lagi korang

    0

    0
  5. dunkin says:

    memang minat MK dari dulu sebab :

    1. cantik, tak gedik dan keanak-anakan (bak kata remy sehak)
    2. xcampur urusan org , buat hal sendiri
    3. xperlu publisity murahan. pandai menepis gosip longkang
    4. xperlu ampu mana2 parti politik utk tarik sokongan org tapi senyap2 bergiat aktif di kelantan utk kebajikan dan selangor utk program kitar semula. (welfare saja,hokey!)
    5. bak kata umi aida : “maya ni fokus pada kerja , humble, cantik”
    6. xperlu melentik2 kan dada atau punggung masa sesi fotografi..
    7. ada aura tersendiri..
    8. always IMPROVE dalam lakonan dan juga nyanyian (love lagu Sinar Ini very much!!)
    9. maya ada MATA + SENYUMAN yg tidak ada pada aktres lain

    0

    0
  6. Poyo says:

    Suara Maya mcm tak kene ngan Yassin jer

    0

    0
  7. Komeng says:

    Masam speaker komputer aku bau ketiak

    0

    0
  8. awak ni Maya, janganlah harapkan muka je. teruskan dirogol.

    0

    0
  9. Jujur itu perlu says:

    Serious…betul2 sakit telinga dengar maya nyanyi…same goes to yassin…
    Maybe paduan suara mereka tak ngammm..

    Memang jujur ni…maya takder bakat jadi penyanyi…model atau blakon jer layak…( sbb tak perlu kuarkan yg suara mendayu2 bak tahan sakit perut )hanya perlu senyum to be model n bcakap to be an actress…

    0

    0
  10. miss ulat buku says:

    relaksss….tersirat & tersurat…love that song..

    0

    0
  11. Minatneelofa says:

    Kolaborasi = bekerjasama…ai, takkan dah tak tau cakap Melayu dah? Orang yang memelayukan perkataan Ingrris ialah Cina yang malas bodoh dan memandang rendah bahasa melayu, nak jadi Cina ke?

    0

    0