Written by AbangNara | March 11th, 2010

Kena tengok sampai habis tau utk melihat kecomelan pasangan ini…Thanks to Mimie yg telah email kami.

Juicy Couture Lock-It Dream It Bag dalam gambar kat atas tue memang nampak menarik dan tertarik. Memang sesuai kalau dipakai oleh pembaca-pembaca perempuan BeautifulNara.com. Paling best, harga beg nie pun dah murah. Dari USD 268 dah ada diskaun jadi USD 201 jer. Kalau berminat nak tengok, boleh ushar beg Juicy Couture nie kat sini.

Disebabkan beg ini hanya boleh dihantar ke alamat di Amerika Syarikat jer, time inilah penggunaan vsHub sangat-sangat berguna. Korang daftar dulu dengan vsHub untuk dapatkan alamat di US, dan nanti masa beli beg Juicy Couture tue, just letak address US yang diberi oleh vsHub nanti.

Paling best kesemua penghantaran dari US ke depan pintu rumah anda akan diuruskan oleh vsHub. Korang cuma perlu daftar vsHub, shopping beg Juicy Couture tue, isi alamat US yang diberi oleh vsHub dan tunggu beg korang sampai. Senang kan?

Kalau tak faham boleh baca entri kami pasal vsHub di sini.

82 responses to (Video) BCL & Ashraff Sinclair

  1. kecikorg says:

    ada something some wrong where iklan ni…ada dog la…huhuhuhu

  2. fifie says:

    dah diskaun pon aku yg mskin ni stil xmampu lg nk bli beg tu… :P

  3. setuju saja says:

    wahh.. patutlah bgnara suruh tgk sampai habis. last sekali ada lelaki muslim pegang dog.. haha

  4. LadyBlack00 says:

    ashraf ni mkn dh lupa diri nmpknyer…

  5. cemmah says:

    ish3..pegang hanjing….

  6. aries_april says:

    iklan ni dh lma..
    iklan ni x klaur kat mlysia coz dia orng pgang anjing

    • taktahu says:

      bagusla x keluar…takut nnt anak2 kecil yg masih x faham agama islam pon sangka muslim boley pegang doq….”mama2 ustaz kate org islam x boley pegang anjing kan mama…tp kenapa abg tu boleh?” hahaha haruuu

  7. little says:

    patung dog je la

  8. Artline says:

    comel sangat……nak pakai dong’s nak pakai dong’s.abang, jom pergi beli dong’s untuk ayang!

  9. edot says:

    eerrk..bukan ke iklan ni dah lame giler..mase2 hot nak kawen dulu..

  10. ctmunirah says:

    ooo sudah lama tgk ini video.. almost a year ago…
    memang “chumil” sungguh…..

  11. sangat2 says:

    nampak pucat sentiasa jer minah bunga ni, pasal ha. hampeh terus lepas tgk anjing tuh, mmg la kering tp xsensitif langsung si ashraf tuh

  12. jintan says:

    loh..kok ada anjing..bg la kucing ke..lg comel.anjing comel ke..?

  13. anjing ke kucing?hehe

  14. Zaza Muhammad says:

    kucing laaaaagi comel.. klu tak takan org panggil si comel…

  15. yula says:

    xkuar pon video

  16. noname says:

    a’ah…comelll sangatttt anjing tuh..aduhai.

  17. ape la slhnye tukar ngn kucing??kan sng..nk gak pgang anjing tu…ptut die tau snsitiviti Islam ni…….

    • rai says:

      dia duk.. mcm2 mazhad..ngeh3…si manohara pun slumber.. klu yg ni faham je la.. tgok cara pemakaian sudahhh

  18. ana says:

    memang comel sungguh….anjing tu… lg comel klu last tu ashraf bg teddy bear kan…?

  19. Kak Su says:

    Mak ai? Pegang anjing? Biar betul?

  20. supi says:

    kalo x silap aku la… kering sama kering x pa…kalo salh satu basah atau lembab memg x boleh…kena samak…
    maaf kalo slh…kalo salah tlg perbetulkan…tp kta sebagai umat islam tidak digalakan utk memegang la huhuhu…

    • taktahu says:

      betul kering sama kering tak perlu samak…tp boley mengelirukan org yg menontonnya lebeh2 lagi anak2 kecil… dan x bermakna kering sama kering tu membenarkan kite dok pegang suke2…

      • setuju saja says:

        yang aku tau kering kering mazhab lain, macam islam kat india semua tu mmg diorang blh pegang.. tapi mazhab kita cakap haram. nak tak nak ttp kena samak..

  21. huhu says:

    really upset…slumber jer pgang anjing..mcm maner kehidupan diowg kt cne agak nye..hmmm

    • BumbleBee says:

      kalo ashraff tu ok…xde laa dier bg bini dier selamber berbikini…berbaju nipis mcm baju tdo pastu jd tontonan ramai~

      • dila says:

        2 la pasal..die xtau sume dosa istri die yg tanggung..brat woo jd suami ni.bkan men kawin gitu je…emm..ontahlah

  22. boraqmy says:

    ahah la anjing.. walaupun comeii mcm BUNGA tp……………. huhuhuhuhu betul2 mcm BUNGA.. semua nya bisa pak..

  23. nalira says:

    nyampah btl ngn american wannabe ni..bajet paris hilton la tu bwk hanjinggg.

    kalo dah indon tu indon la jugakkk.

  24. mata says:

    dah lama video nie aku tgk…kat indon biasak la pegang anjing…agama main2 jew bg dia org sbb tu allah turun bencana bnyk sgt….

  25. noryla says:

    mcm la xle pgg cat.. byk lg binatang yg x haram utk dipegang..

  26. sue says:

    bengang betol tgok dorang selamba pgang natang tuu..
    benci aku tgok dorang…
    membuak2!!

  27. dafianne says:

    nape ashraff pegang anjing..dah x de moral value betul la dier ney….

  28. no name says:

    jgn bising2 korg
    klu korg tak tahu pasal agama jgn duk kecoh sgt
    pegang anjing blh tp pastu kna samak
    cam korg pegang najis la..pastu kna basuh..
    lain kli nak kutuk ke ape ke..siasat dl
    salam

  29. hamba Allah says:

    Lain mazhab apenye…Ya HARAM tetap HARAM…kalu dah jahil tue mmg camtu jadinye….mak bapak pun sama jer…Islam sekadar hanya pada nama jer tp luaran lebih teruk dari kafir….Nie la umat akhir zaman…

  30. affa says:

    biar betul pegang anjing…… waduhaaiii…… xpahamlaaa

  31. perlukah pgng anjing dlm video ni??klau anjing 2 comel skalipun tp xkan nk kne pgang gak?baru2 ni lg truk sharifah sofia bela anjing gak..bengong nye la.

  32. raifana says:

    mazhad lain tu. kite mazhad syafie mmg la.. think positif.. tu kan kat indon..mcm2 la.. tu baru 4 mazhad sunnah. klu masuk fahaman lain.. indon byk.. huhuhu….

  33. dee says:

    mmg boleh samak, tp samak kalau awk tu doktor, merawat anjing. then, its yes. tp kalau saja2 nk pegang, buat apa. kan dh kira dosa.

  34. syasya says:

    hentam buta je diaorg ni…. dah tak tau halal harammm…

  35. shanaz says:

    eh..bleh ke kite senang2 nk pluk2 dog tuh..???walaupun katanya leh samak..tp bukan ke hukum dh ckp..binatang tuh haram…salah ek?

  36. fauziah says:

    binatang tu xharam tp najis mughollazoh. kalo anjing tu blh dipeluk2, pelukla najis BCL tu. kalo anjing tu berkeliaran dlm rumah, bulu2 bertebaran, samala cam najis berada di merata-rata tempat, nak ke kita masuk dlm rumah yg penuh najis sana-sini. sbb tu nabi xmasuk umah org yg bela anjing

  37. fzaw says:

    yg haram tetap haram..mane leh jd halal…jgn ikut oerbuatan dieorg yg mcm x der agama…subhanallah…

  38. cikdida says:

    uh! bru tgk iklan ni kt cni..n tgk byk kali kt the end die sbb nk make surekn ashraff 2 pgg hanjing btol2 ke patung..kalu x lsh sy..die pgg hanjing btol kn? ish2..x ptt sgguh..

  39. What a waste of time. You’re poor english made this article hard to read. Learn to write.

  40. porno izle says:

    I assumed it was likely being some unexciting old report, nevertheless it definitely compensated for my time. I most unquestionably will post a link to this article on my web page. I am convinced my visitors are planning to find that realistically helpful.

  41. Lynda Balles says:

    Awesome article once again. Your website is in my Google reader account and I return to read what you’ve got at least once per week. You make my day. Thanks for all the great posts.

  42. Winter Kelk says:

    Thank you, I have just been searching for info approximately this topic for a long time and yours is the greatest I have came upon so far. But, what about the bottom line? Are you positive about the supply?

  43. This page was not working yesterday. i attempted accesing it however it timed out 3-4 times now but i can can get on now. Why did this occur? Am i alone having one of these error?

  44. Jacob Pid says:

    Wonderful work! This is the kind of information that are supposed to be shared around the web. Shame on Google for no longer positioning this post upper! Come on over and discuss with my web site . Thanks =)

  45. Is actually which accurate? I’ll distribute these details. Anyhow, good post

  46. Dieta Protal says:

    you are really a good webmaster. The web site loading speed is amazing. It seems that you are doing any unique trick. Moreover, The contents are masterpiece. you have done a great job on this topic!

  47. Pretty section of content. I just stumbled upon your weblog and in accession capital to assert that I get actually enjoyed account your blog posts. Any way I’ll be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently rapidly.

  48. I know this if off topic but I’m looking into starting my own weblog and was wondering what all is required to get set up? I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny? I’m not very internet smart so I’m not 100% positive. Any tips or advice would be greatly appreciated. Thank you.

  49. Garnet Jew says:

    Right now it seems like BlogEngine is the top blogging platform available right now. (from what I’ve read) Is that what you are using on your blog? Kudos!

  50. Hello! This is kind of off topic but I need some guidance from an established blog. Is it very hard to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty fast. I’m thinking about creating my own but I’m not sure where to begin. Do you have any ideas or suggestions? Cheers.

  51. Clarita Dung says:

    Hey there! This post could not be written any better! Reading through this post reminds me of my previous room mate! He always kept chatting about this. I will forward this write-up to him. Fairly certain he will have a good read. Thanks for sharing!

  52. Trying to download this app onto a MAC but it doesn’t recognise the file extensions. Does this just not work on a MAC ??