Written by AbangNara | May 8th, 2015

Nampaknya harapan untuk para jejaka di luar sana mengorat Tasha Shilla kini semakin berkurangan. Walaupun sudah putus cinta dengan Hans Wong baru-baru ini, Tasha Shila kini kembali ber’sahabat’ semula dengan bekas kekasihnya itu. Persahabatan yang kembali terjalin itu dapat dikesan apabila Hans memuatnaik gambarnya bersama Tasha menerusi akaun Instagramnya baru-baru ini. Maka punahlah harapan dan impian mereka yang menaruh hati terhadap Tasha.

tasha shila

Caption yang ditulis oleh Hans membayangkan seolah-olah mereka berdua telah kembali bercinta. Tulis Hans:-

Dinner time with my beautiful lady who always by my side ??

Namun menurut Tasha, dirinya dan Hans sekadar berkawan sahaja terlebih dulu. Akan tetapi Tasha tidak menolak sekiranya memang sudah tertulis ada jodoh di antara mereka. Kata Tasha:-

Tidak semestinya bila sudah berpisah kita tidak boleh berkawan semula dengan bekas kekasih kerana ia merupakan perkara biasa untuk pasangan yang pernah bercinta. Setelah bermuhasabah diri, saya akhirnya mengambil keputusan untuk tidak berdendam dengannya kerana di dunia ini tidak baik untuk bermusuh-musuhan sesama manusia.

Buat masa sekarang ini saya dan dia bersahabat baik kerana masing-masing ingin memberi fokus terhadap kerjaya masing-masing dahulu kerana kami tidak mahu terikat dengan apa-apa hubungan. Kerana dulu kami sudah mempunyai perancangan untuk berkahwin tetapi tidak jadi kini saya serahkan semuanya kepada Allah mengenai soal jodoh kerana itu merupakan perancangan terbaik-Nya

tasha shila

Selalunya jarang lelaki dan perempuan dapat bersahabat semula tanpa sebarang perasaan lebih-lebih lagi jika anda pernah bercinta dengan orang tersebut. Namun tiada yang mustahil dalam hidup ini. Mungkin Tasha dan Hans perlu mengenali diri masing-masing dengan lebih mendalam sebagai seorang kawan terlebih dahulu. Kalau tiba-tiba perasaan sayang itu kembali, dinasihatkan agar segera berkahwin. Tak perlulah nak bercinta lama-lama. Tak gitu? Sumber Mstar Online.

P.S: Gambar mesra kucing dan budak ini pasti akan buat anda tersenyum

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

39 responses to Tasha Shila & Hans Wong Kembali Bersahabat Semula

  1. Lembu Gemok says:

    tatoo penuh badan, mengharapkan jodoh dari Allah?k tasya….aku mmg dah start benci ko masa ko jadi pelakon dalam Pelamin Fantasia aritu…dah berlakon sombong…tp bila dah reveal itu adalah lakonan, pon masih sombong…so boleh blah buang….

    0

    0
    • pening says:

      haha prasan gk…kilfairy tu at least lepas reveal cm nmpk ok dh…die maintain je muke sombong pehal…

      0

      0
      • dash says:

        Alahai minah maikel jeksen ni. nsb baik hidung ko kt gmbr ni x nmpk mcm dibuat. kalau gmbr lain, ketara sgt hidung tu dibuat

        0

        0
    • One Direction says:

      cubalah kau berkawan dengan Lana Nordin,, mana tahu kot2 Lana boleh kenalkan kau dengan baka baik macam David Mckienzie. Jantan Thai pendek ni kau lupakan aja lah. Tak menjamin masa depan.

      0

      0
      • cikikaka says:

        org bertatoo jugak ni la yg ko nak sangat kan? klu nanti dia kawen dengan ko pun dia kena tanggalkan tatoo tu tau.. aku x rase dia nak..
        so jadilah islam atas pada nama je..

        0

        0
    • Anonymous says:

      wow satu badan penuh tatoo sampai pat leher, lelaki cam ni untuk buat jadi suami? mesti perlukan banyak pengorbanan………..

      0

      0
      • Anonymous says:

        orang kafir kencing berak maner ader cebuk dgn air. eeeeiiiiii geli berkerak berdanau melekit busukkkk……………….pas beras pas kencing ambik toilet paper selet pantat terus keluar dari jamban. yucckkksssss………………

        0

        0
  2. nok gebuzzz says:

    tak habis2 la korang ni…next!!

    0

    0
  3. Anonymous says:

    geli plak aku nengok tatunya,entah kat bawah pun tak potong lagi, penuh bertatu ngan bertindik…yarkk..

    0

    0
  4. nara ko x pyh asik nak keluarkan cite basi diorang ni boleh tak?x lalu org nk baca pon…bohsan!!

    0

    0
  5. otak artis vs maslan says:

    SAMPAH BUSUK STORY POMPUAN NI GILA KN SGT BTG TATU NI HUH

    0

    0
  6. pelangisenja says:

    buruk nye lahai misai tu mcm budak lelaki pramatang

    0

    0
  7. lind says:

    mesti korg masih main tepuk amai2 atas katil kan … perempuan ni bajet je, fake

    0

    0
  8. merapu merepek meraban says:

    emmm..jgn hans tu syok sendiri dh ler…mcm zizan…kemain ckp dh baik dgn emma,tp sbnrnye dh xde ape2 pun…dh2 le tu…dh ludah jgn jilat balik…k bai

    0

    0
  9. n says:

    kembali? maybe because the sex was good. haha

    0

    0
  10. n says:

    main henjut2 ke sampai terus tak berdendam ni?

    0

    0
  11. jemah says:

    ala dia ni masa dulu break dengan fitri pun meroyan bak bebaik balik bagai.

    0

    0
  12. yaya says:

    puihhhh

    kemain tuduh kaka azraf rampas bf ko,siap aja geng2 comolot dayang weeding si sh sakinah kutok kaka berjemaah dlm IG…(masa gi bali jd weeding maid)
    alahai…..murah sunggoh hidung plastik nih..bibir nipis ni mmg mulot jht

    0

    0
    • kesian KAKA says:

      KASIHAN KAKA.. 1 group whatsapp pulaukan die d sebabkan betine tasha meroyan ni.. kaka sgt cool. kalau ak mmg bisu tasha ni ak kerjakan!

      0

      0
  13. melati says:

    siapa mangkok ayun dua ekor ni??

    0

    0
  14. melati says:

    Tak kisah lah yg penting saper yg pakai Myvi semua nya bodoh & kimak…

    0

    0
    • Anonymous says:

      termasuk kau melati pondan

      0

      0
    • Anonymous says:

      bodoh la melati ni..yg buat hal tu sekelumit je..yg ko gi ckap yg pakai Myvi sume bodoh & kimak tu knape?

      0

      0
    • shaitt says:

      melati dulu kuar dari jubur..sbb tue asyik nk mencarut je.. n dari komen ko nie pown buat ko nie nmpk mcm x de otak.. befikir menggunakan hati.. pity on u pathetic melati!!

      0

      0
  15. melati says:

    Hahaha …ko pakai Myvi gak ker….mesti low class punya manusia kan, sebab tu malu nk tunjuk nama…hahaha

    0

    0
    • aku pakai myvi says:

      so what melati??? at least ak beli myvi dgn duit yg halal..bukan macam ko kije nak buat dose kering mulut kuar mende yg bukan2 je… kesian betol…ak lebih rela jadi manusia low class dari org yg acah2 kaye mcm ko melati tapi hidup betuhankan lidah ko yg tajam dn hati ko yg bermasalah tue…

      0

      0
  16. Anonymous says:

    eeeeiiiii pondan ketawa. real retarded pondan pegi balik duduk pat lorong jual jubo…………pondan high class ker???? the lowest among the lowest, tak der ranking langsung…….cian pondan

    0

    0
  17. lolita says:

    the sex must b great then. tu yg on off on balik.

    0

    0
  18. sulayman akhlaken says:

    Kan lelaki yang beriman lebih baik :)

    0

    0
  19. jejai says:

    pempun klu susah sgt nk tinggalkan jantan…biasanye sbb dh projek baik punye…tu yg angau teringat2 mencari2….klu nk habaq ang muhasabah diri, tang mn yg ang muhasabah diri tu pn x tahu la….tinggalkan dia tasha, jgn smpi ko kena tinggal kali ke 2

    0

    0
    • Anonymous says:

      betul aper ko cakap. dulu kawan aku boyfriend ngan mat salleh. playboy punyer mat salleh, asal dating main asal dating main. pas tu dah jelak dia kick out member aku & ader betina lain. member aku separuh angau dibuatnya, asyik2 sebut dia gian nak main dgn jantan tu coz the sex is amazing sampai dia merayu melutut janji dapat main………..betul betul dahi cap konek.

      0

      0
      • sayMyname says:

        caner plak kalau x pnh main tp bila break up tak dpt nak lupa btahun-tahun….angau nak mampuss…sob…sob

        0

        0
  20. WOMAN says:

    Hati perempuan mmg lembut. Walau camnepun nak berbalik juga. Sebab tu la ada yg kena sepak terajangpun tetap setia selagi nyawa ditanggung badan. Kesian kat perempuan. Nak je ku ckpkan kepada kaum perempuan supaya move move forward and dont reverse tapi perempuan mmg slalu pasrah. Hopefully Tasya sayangi dirinya sendiri dan sentiasa berwaspada. Move on…

    0

    0
  21. ira syaziera says:

    Dr dok bkapel,lg bgus nikah cpt..halalkn je hbungn 2.. Suruh hans peluk islm,buang tatu kt bdn..nie still same jgk..xde kbaikn.. Tasha shila nie kalo jd pngacara galaksi ntah pape je..mcm malu2 kucin plak..

    0

    0
    • Mak Jemah Pemalu says:

      sorry yek…dalam Islam membuang tatoo itu bukanlah perkara wajib sbb buang tatoo adalah menyakitkan..mereka yg memeluk Islam umpama bayi yg baru dilahirkan, so tatoo penuh badan pun xde masalah..

      0

      0
  22. Hanez Suraya says:

    Kenapa aku sangat ter turned on ye dengan Hans ni. So macho and manly.

    0

    0
  23. melati says:

    saya ni hidup berpura pura Kaya??? gilo saper yg ckp camtu…gerai burger saya sajer ada 1 kat depan 7 eleven…1 hari untung bersih 50 hinggit..tk kaya ker saya???? bodo lah saper kater saya berpura 2 kaya..

    0

    0
  24. Anonymous says:

    org kata bibir nipis mulut laser..betul ke.?

    0

    0